Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia, žalia kur dairais!

QUOTE(grange @ 2008 06 17, 22:02)
gyvūnai dalyvauti negali  rolleyes.gif

Kodėl? blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 22:07)

taigi yra toje nuotraukoj ir vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 22:07)

vien gyvūnai norėjau pasakyti mirksiukas.gif arba vien "gamta"
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 17, 22:02)
gyvūnai dalyvauti negali  rolleyes.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  labai sutikčiau.

vien tik gyvūnai negali, o žmogus ir gyvūnas žinoma gali smile.gif

nors šitas konkursas žmonėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 17, 22:11)
vien tik gyvūnai negali, o žmogus ir gyvūnas žinoma gali smile.gif

nors šitas konkursas žmonėms smile.gif

taip taip, neprirašiau vien tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 06 17, 20:16)
Superinė  wub.gif
user posted image

Man irgi patiko wub.gif wub.gif
Atsakyti
mano favoritų favoritė:
user posted image

dar patinkančios (jeigu naujesnės nenukonkuruos smile.gif )
user posted image

user posted image

user posted image

ši savo nuotaika yra nuostabi:
user posted image

be to, paprastai vieną iš savo balsų skiriu nuotraukai, kuri labiausiai paliečia asmeniškai, kažką malonaus primena ir pan, kad ir pati nuotrauka kompoziciškai ar techniškai netobula. Kol kas tuos malonius prisiminimus sukelia Kernavės piliakalniai rolleyes.gif

iš naujai įkeltų ši patinka, spalvos kokios švelnios, hmm rolleyes.gif
user posted image

ir dar man kažkaip gaila, kad vyksta gan ilgai jau tie konkursai, bet mamos kažkaip neperpranta bent jau elementariausių fotografavimo taisyklių. Nesakau, kad visi turi mėgti ir mokėti fotografuoti. Yra nemažai pačio užfiksuoto momento prasme puikių nuotraukų, kurios turi mažai šansų būti tinkamai įvertintos vien dėl to, kad pvz., neryškios. tokių gaila. arba tos nemotyvuotai apkarpytos vaikučių kojos/rankos na tikrai kokybės neprideda. dar kažkaip pastebiu tendenciją vis iš viršaus tuos vaikus fotografuoti, iš suaugusiųjų lygio - na taip, kartais tai suteikia tam tikrą efektą, bet dažniausiai būtų gerai "nusileisti", pasilenkti iki vaikučio lygio, lygiai taip pat kaip ir kalbant su mažu vaiku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 06 17, 20:41)
nemanau,kad administratoriai atsako už tai kieno foto bus patalpinta į inernetą mirksiukas.gif

Ale...

Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.

O aš savo vaikų foto radau vieno dienraščio puslapyje cool.gif Ir tikrai žinau, kad ta foto paimta iš čia, SM doh.gif

Taip kad irnesakyk.gif Niekas čia už nieką neatsako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 17 birželio 2008 - 22:41
Jooo, manau, kad su trimis balsais cia neissisuksim....nemazai labai mielu ir graziu nuotraukyciu wub.gif Gaila, bet Elinos foto dingo, isimta, o visai be reikalo... Man ji labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2008 06 16, 08:46)
Oiii, nugriūsiu  lotuliukas.gif  Negaliu  lotuliukas.gif  doh.gif  Mieloji, Peppi, tai juk tu kritikuodama kitų nuotraukas mėgėja pasišvaistyti tokiais žodžiais, dėl kurių čia dabar kraupsti  lotuliukas.gif  Nemalonu, kai lazda atsisuka į tave pačią?  ax.gif

na, kad megeja nepasakyciau, taip viena karta teko stipriai sukritikuoti vieno zmogaus daryta neskoninga fotosesija (kurio abi puikiai zinome mirksiukas.gif ), kuri dvelke pigumu ir "gariuniskumu" - tokius zodzius naudojau mirksiukas.gif ir savo nuomones nepakeiciau, be visa ko veliau, kai ir kiti zmones pakomentavo naudodami ta pati zodi "pigu" - autorius pareiske, kad toks ir buvo jo tikslas fotografuojant tad nematau del ko cia jausti pagieza mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 19:40)
Toks jausmas, kad senbūvius norima išgrūsti iš konkursų, nes juk mūsų vaikai jau pažįstami iki gyvnagio biggrin.gif . Kam dar tas anonimiškumas lotuliukas.gif . Arba belieka karpyti iki akių ar antakių, kad nepažintų doh.gif
ax.gif

ta pati vaika galima nufotografuoti labai skirtingai ax.gif neatpazistamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daluta @ 2008 06 18, 00:33)
Jooo, manau, kad su trimis balsais cia neissisuksim....nemazai labai mielu ir graziu nuotraukyciu  wub.gif Gaila, bet Elinos foto dingo, isimta, o visai be reikalo... Man ji labai patiko.

is kur zinojai kuri jos nuotrauka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruksnys @ 2008 06 18, 06:29)
is kur zinojai kuri jos nuotrauka?  blink.gif

Pati parodė mirksiukas.gif
Atsakyti