QUOTE(Noa @ 2008 06 17, 20:51)
Tai dabar Elina ides koki krikstavaiki, o Utiutiute - svetima vaika nuo gatves, bo savu neturi ir nesiruosia, ir ka? Elina diskvalifikuos, o Utiutiute taip ir praeis? Taigi akivaizdi neteisybe.
Žėk, aš ne apie tai ar tas gerai ar ne, gal ir verta tą nuostatą pakeist, man nuo to nei šilta nei šalta, prosto dėstau kaip tai buvo moderatorių suprantama iki šiol. Todėl ir pykdavo neturinčios vaikučių ir pan.
Nors kita vertus visai nenorėčiau kad kas nors mano vakų nuotraukas be mano leidimo kur dėtų. Su leidimu suprantu, nu ir yra kam tikrai leisčiau ir be atskirų prašymų, bet tada nesuprantu štai ko - sudeda tas kas su leidimu, tada aš pati nebegaliu? Kaip administracija patikrina, kad tas sutikimas yra - kai savas vaikas su tuo sutikimu bent teoriškai viskas aišku.
O bet tada gi tas sutikimo - nesutikimo klausimas biški pakimba. Vot paima kažkas ir nusprendžia, kad aš sutikau, nors nieko panašaus, ateinu - pasijungiu - o tenainas mano vaikas visu gražumu? Tada kaip - apeliacijas rašyt, kad šalintų?
Čia ne prieš tą nuostatą, bus pakeista - lai būna,tik rašau kas man kliūtų ir tiek. Ir kad anksčiau su ne savo vaiko nuotrauka dalyvaut nebuvo leidžiama. O kad kai kas dalyvaudavo kalba ne apie tai
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 20:53)
reik atsimint kuriam konkurse dedam savo kurias nuotraukas

surinkta 13 balsu.
taigi neprizinė, negalima tik užėmusioms prizines vietas
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 20:55)
gali, jei ji yra istrinta, bet ji yra.
nereikia, kad būtų ištrinta.