Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia, žalia kur dairais!

QUOTE(________ @ 2008 06 17, 20:43)
gal ir neatsako, bet šiokias tokias ribas apibrėžia wink.gif

taivat,esmė ir yra tame,kad jei susitarta su tėvais tai viskas galima smile.gif beje,aš pvz galiu prisiregistruot už draugę ir dėt jos vaiko foto smile.gif
Šiaip,kažkada pagalvojau- nu o kas nustatys kieno ten vaikas ir pan :)tik tiek,kad jei prizai būna kokie pampers,tai juos turėtų laimėt mamos,kurios turi lelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 20:18)
Labai jau liūdna, apie dairymąsi nėra nė kalbos, taip pat apie džiaugsmingą žalumą smile.gif

o vienas is reikalavimu nuotraukai yra dairymasis? g.gif sutinku kad biski liudnoka, bet man kazkaip issiskiria is viso margumyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 06 17, 20:47)
nu o kas nustatys kieno ten vaikas ir pan smile.gif

nenustatys gal ir niekas...
Atsakyti
Del nufotografuotu vaiku savumo ar svetimumo.

Mano nuomone, tas reikalavimas kaip toks net ir negaletu but. Nes nu va gerai, Elinos vaikus atpazista, o kokios Utiutiutes - ne. Tai dabar Elina ides koki krikstavaiki, o Utiutiute - svetima vaika nuo gatves, bo savu neturi ir nesiruosia, ir ka? Elina diskvalifikuos, o Utiutiute taip ir praeis? Taigi akivaizdi neteisybe.

Be to, o kaip, jei nufotografuotas, tarkim, mano vaikas su pusbroliu arba su draugu, kurio mama leido man ji deti i konkursa (as teoriskai). Pusbroli nukirpt? Plyta ant akiu uzdet? O kas, beje, sukontroliuos, gal cia abu mano? Kas, kad profily nepazymeti, o gal as profilyje viska meluoju? Gal as is viso esu ne dvieju vaiku motina, o 67 metu senbernis diedas ir neturiu jokiu vaiku???

Manau, kad jeigu registruojantis nereikalaujama pateikti realius asmens duomenis, savo ir seimos nariu, tai juolab nereiketu to reikalauti fotokonkursuose. Juolab, kad ir fotokonkurso aprasyme nera nuostatos, kad vaikai turi buti fotografo. Nes niekas nepatikrins, nera tokios galimybes.

O jei, tarkim, auksciau mineta boba pagavo mano vaika prie parduouves, nufotografavo ir idejo i konkursa bemano zinios, o as pati esu kategoriskai pries - tai cia jau mano ir tos bobos asmeninis reikalas. Forumo valdzia gali, tarkim, man suteikti ano IP ar kitus duomenis, ypac jei as i policija kreipsiuosi...

Todel siulyciau pasirasyti prierasa, kad SM uz nuotrauku turini neatsako, ir nesukti sau galvos...

Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 06 17, 20:47)
taivat,esmė ir yra tame,kad jei susitarta su tėvais tai viskas galima smile.gif beje,aš pvz galiu prisiregistruot už draugę ir dėt jos vaiko foto smile.gif

o kodėl draugė jei sutinka to negali pati? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 06 17, 20:38)
netrink dar

Nenoriu laužyti taisyklių, kitų nuotraukų savininkės tegu daro kaip išmano. Žalumos dabar daug, ką nors sugalvosiu.
Trink, Ruste, mano foto
user posted image

O šiaip, dėl vaikiuko su batonu, tai tikrai keista. Kur anonimiškumas? blink.gif Juk aiškus autorius. Na bet ir fantazijos neturėjimas pas mamuką g.gif . Negi tik vieną foto teturi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(________ @ 2008 06 17, 20:51)
o kodėl draugė jei sutinka to negali pati?  g.gif

Todėl, kad, tarkim, mano krikštavaikių mamos pernelyg užsiėmusios ir neturi laiko sėdėti SM
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 06 17, 18:51)

Gal as is viso esu ne dvieju vaiku motina, o 67 metu senbernis diedas ir neturiu jokiu vaiku???

vos neisgriuvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beje man ta nuotrauka kur berniukas ant suoliuko sedi, visai ne liudna, gal daugiaus susimasciusi, rimta, bet ne liudna ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(________ @ 2008 06 17, 20:51)
o kodėl draugė jei sutinka to negali pati?  g.gif

na,aš tikrai turiu draugę,kuri turi fantastiško grožio mergytę,kurią dažniausiai fotkinu aš-taigi puriu ddauuugg gražių, gražios mergaitės foto,o va mano draugė neturi inertneto, juo praktiškai nesinaudoja ir pan-norėjau su jos foto sudalyvaut konkursuose,bet SM taikysklės to neleido smile.gif
o dabar net pagavojau,kad taisyklės pasikeitė,kai rustė parašė,kad gali dalyvaut visa giminė smile.gif ir įkėliau savo pusseserės foto smile.gif savęs spec nekėliau,nes dideliam mano nustebimui SM yra tų,kas mane pažįsta
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 06 17, 20:51)
Tai dabar Elina ides koki krikstavaiki, o Utiutiute - svetima vaika nuo gatves, bo savu neturi ir nesiruosia, ir ka? Elina diskvalifikuos, o Utiutiute taip ir praeis? Taigi akivaizdi neteisybe.

Žėk, aš ne apie tai ar tas gerai ar ne, gal ir verta tą nuostatą pakeist, man nuo to nei šilta nei šalta, prosto dėstau kaip tai buvo moderatorių suprantama iki šiol. Todėl ir pykdavo neturinčios vaikučių ir pan.

Nors kita vertus visai nenorėčiau kad kas nors mano vakų nuotraukas be mano leidimo kur dėtų. Su leidimu suprantu, nu ir yra kam tikrai leisčiau ir be atskirų prašymų, bet tada nesuprantu štai ko - sudeda tas kas su leidimu, tada aš pati nebegaliu? Kaip administracija patikrina, kad tas sutikimas yra - kai savas vaikas su tuo sutikimu bent teoriškai viskas aišku.
O bet tada gi tas sutikimo - nesutikimo klausimas biški pakimba. Vot paima kažkas ir nusprendžia, kad aš sutikau, nors nieko panašaus, ateinu - pasijungiu - o tenainas mano vaikas visu gražumu? Tada kaip - apeliacijas rašyt, kad šalintų?
Čia ne prieš tą nuostatą, bus pakeista - lai būna,tik rašau kas man kliūtų ir tiek. Ir kad anksčiau su ne savo vaiko nuotrauka dalyvaut nebuvo leidžiama. O kad kai kas dalyvaudavo kalba ne apie tai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 20:53)
reik atsimint kuriam konkurse dedam savo kurias nuotraukas wink.gif
surinkta 13 balsu. 4u.gif

taigi neprizinė, negalima tik užėmusioms prizines vietas
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 17, 20:55)
gali, jei ji yra istrinta, bet ji yra.

nereikia, kad būtų ištrinta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(________ @ 2008 06 17, 21:00)

Nors kita vertus visai nenorėčiau kad kas nors mano vakų nuotraukas be mano leidimo kur dėtų. Su leidimu suprantu,

Aš irgi pasiusčiau. Beje, esu radusi savo gamybos nuotraukas net avatare, ir kituose saituose, net užsieniniame.
O dėl savo nuotraukos konkurse, aš perkalusiau prieš keldama mamų. Gavau sutikimą ir net nusiunčiau nuorodas
Papildyta:
QUOTE(________ @ 2008 06 17, 21:03)

taigi neprizinė, negalima tik užėmusioms prizines vietas
Papildyta:

nereikia, kad būtų ištrinta.  smile.gif

O kaip anonimiškumo taisyklė blink.gif
Atsakyti
O jei, tarkim, auksciau mineta boba pagavo mano vaika prie parduouves, nufotografavo ir idejo i konkursa bemano zinios, o as pati esu kategoriskai pries - tai cia jau mano ir tos bobos asmeninis reikalas. Forumo valdzia gali, tarkim, man suteikti ano IP ar kitus duomenis, ypac jei as i policija kreipsiuosi...

Nesidaro tai taip lengvai ir paprastai. Turiu patirties su kitu portalu (ne tėvų) cool.gif
Papildyta:
Gal as is viso esu ne dvieju vaiku motina, o 67 metu senbernis diedas ir neturiu jokiu vaiku???

pala, kur tu lenki, kad tu ne senbernis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 20:29)
Beje, mano šuo gali būti, ar jis nėra mano asmenininis kaip ir krištavaikiai?
gyvūnai dalyvauti negali rolleyes.gif

Todel siulyciau pasirasyti prierasa, kad SM uz nuotrauku turini neatsako, ir nesukti sau galvos...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai sutikčiau.
Atsakyti