Yra parduotuvėse šaldytos daržovės su ryžiais..Man patinka, tik kai verdu į vandenį įmetu sultinio kubelį, ir viskas O bulvių košė Mivina perki...Man ir skanu, bet daba nevalgau, dietinuosiu O taip darbe pietums dažnai nupirkdavau
Nelabai i tema, bet Ahoy cheku kalba reiskia ar tai "labas", ar tai "sudie" (dievazi kaip geda, du metus studijavau sia kalba, o dabar ne prisimint nepajegiu )
QUOTE (Elena @ 2004 02 20, 09:40) |
O bulvių košė Mivina perki...Man ir skanu, bet daba nevalgau, dietinuosiu O taip darbe pietums dažnai nupirkdavau [/color] |
Aha, mivina. Geras daiktas. As trupuciuka irgi del maisto prisilaikau, bet panelej isskaiciau, kad nera jinai riebi, tai nusprendziau sau ja leisti
QUOTE (Nedurna @ 2004 02 20, 09:43) |
Nelabai i tema, bet Ahoy cheku kalba reiskia ar tai "labas", ar tai "sudie" (dievazi kaip geda, du metus studijavau sia kalba, o dabar ne prisimint nepajegiu ) |
Nedurna, paziurejeu zodynan, tai ahoj reiskia ir labas ir sudie, matyt ce kaip ir italishkas ciao tinkantis visoms progoms
Mivina koses ir man labai liuks Dar labai mielai valgau Zuikio puikio koses, 6 minutes ir gatava.
As per 20 min pagaminu tokius paprastus spagecius. Isverdu puse pakelio spageti (geriau italiski). Padazui supjaustau svoguna, pakepinu puseje pakelio sviesto, idedu ketcupo. Padaza supilu ant nusunktu makaronu, viska ismaisau.
Idejus i lekste apibarstau tarkuotu suriu, pvz. Gojos. Tinka alus arba vynas.
Siais spageti mus pavaisina toks italas Angelo, musu technologas.
Idejus i lekste apibarstau tarkuotu suriu, pvz. Gojos. Tinka alus arba vynas.
Siais spageti mus pavaisina toks italas Angelo, musu technologas.
As dabar pamegau makaronus su grietine ir druska. Isverdi makarus ir grietinytes, druskytes. Viskas na 10 min uztrunka.
Labai greit paruosiami makaronai su padazu.
Uzkaiciam puoda su vandeniu. I verdanti vandeni sudedam makaronus.
Kol makaronai virs, gaminam padaza. Pakepinam aliejuj svoguniuka. Tada dedam mesos farsa ir kepam nuolat maisydamos. Dedam prieskoniu, druskos, kai jau baigs kepti idedam gana nemazai pomidoru padazo.
Makaronus nusunkiam, sudedam i lekste ir uzpilam paruostu padazu.
Labai skanu ir greita.
Beje, jei neturim farso galima smulkiai supjaustyti desrele.
Uzkaiciam puoda su vandeniu. I verdanti vandeni sudedam makaronus.
Kol makaronai virs, gaminam padaza. Pakepinam aliejuj svoguniuka. Tada dedam mesos farsa ir kepam nuolat maisydamos. Dedam prieskoniu, druskos, kai jau baigs kepti idedam gana nemazai pomidoru padazo.
Makaronus nusunkiam, sudedam i lekste ir uzpilam paruostu padazu.
Labai skanu ir greita.
Beje, jei neturim farso galima smulkiai supjaustyti desrele.
Man labai skanu visokios košės kur greitai pasigamina, kartais
kai tingiu daryti valgyt ir noriu sriubos nebloga Kėdainių fabriko
Burokėlių sriuba. Nusiperki puslitrinį sloiką, praskiedi, užverdi ir valgai..
Dar skanu krabų lazdeles apvolioji blynų tešloj ir kepi, po to su daržovėm
ir kapoji...
kai tingiu daryti valgyt ir noriu sriubos nebloga Kėdainių fabriko
Burokėlių sriuba. Nusiperki puslitrinį sloiką, praskiedi, užverdi ir valgai..
Dar skanu krabų lazdeles apvolioji blynų tešloj ir kepi, po to su daržovėm
ir kapoji...
Man tai labai skanu dabar "liutuko" bulviniai virtiniai su suriu (yra ir su mesa), nu bet tie su suriu, jau man tokie skanus:)
O man kazkaip to laiko gaminimui atsiranda...
Gal todel, kad vyras neburzgia ir neleidzia kitokiu garsu, kai atejes nieko pagaminto neranda ( buna juk ir taip ), o pats puola maitinti sheimynele. Paziurejus, kaip jis tiusia virtuveje, kazkaip norom nenorom kita dien jau gaminu kazka toookio...
O dar tai labai jau man tu pinigeliu gaila... Taupyti pastaruoju metu nusprendziau, tai kai shiandien pasiziurejau ir sulyginau pirktu koldunu ir gamintu namie kaina, ish karto pinigine kuo toliau paslepiau. Va pavalgeme shiandiena tu koldunu su vyru iki soties ir dar liko uz 3 litus ( 0.5kg farsho nupirkau), o parduotuveje uz kasni "ant vieno dancio" 7 litus buciau sumokejusi...
Taip ir gyvename...
Gal todel, kad vyras neburzgia ir neleidzia kitokiu garsu, kai atejes nieko pagaminto neranda ( buna juk ir taip ), o pats puola maitinti sheimynele. Paziurejus, kaip jis tiusia virtuveje, kazkaip norom nenorom kita dien jau gaminu kazka toookio...
O dar tai labai jau man tu pinigeliu gaila... Taupyti pastaruoju metu nusprendziau, tai kai shiandien pasiziurejau ir sulyginau pirktu koldunu ir gamintu namie kaina, ish karto pinigine kuo toliau paslepiau. Va pavalgeme shiandiena tu koldunu su vyru iki soties ir dar liko uz 3 litus ( 0.5kg farsho nupirkau), o parduotuveje uz kasni "ant vieno dancio" 7 litus buciau sumokejusi...
Taip ir gyvename...
QUOTE (Meg @ 2004 03 04, 13:23) |
Man tai labai skanu dabar "liutuko" bulviniai virtiniai su suriu (yra ir su mesa), nu bet tie su suriu, jau man tokie skanus:) |
Va va, tie su suriu tai jau tokia niam niam man jie irgi labai patinka.
Dar labai skanu darzoves su ryziais. As perku parduotuve "zagatovke" (beje, aciu Elenai), pavirus dar gerokai pakepinau, tai mmmmm