Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(Langoza @ 2008 06 12, 19:57)
tai kad jie labai jau maziukai  lotuliukas.gif i juos grazu paziuret ir tiek. siaip net gaila jais naudotis  unsure.gif o patinkancio kvapo miniuko man mazai. man viso  kibiriuko reikia  biggrin.gif o miniuko, kurio turinys man nepatinka ir siaip nereikia  rolleyes.gif

Man dar nelabai patogu kvepinitis nepurskiamais miniukais(dauguma tokie),pakol issiteplioji... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 06 14, 18:38)
Man dar nelabai patogu kvepinitis nepurskiamais miniukais(dauguma tokie),pakol issiteplioji... doh.gif

galima i atomaizeri persipilt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 06 14, 21:44)
galima i atomaizeri persipilt  mirksiukas.gif

Kai kurie tokius mano veiksmus (perpylima i atomaizeri) vadina sventvagyste tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 06 15, 11:07)
Kai kurie tokius mano veiksmus (perpylima i atomaizeri) vadina sventvagyste tongue.gif

gali buti smile.gif ash pati neperpilineju, uz tai ir stovi miniukai neisvysdami dienos sviesos smile.gif nesikvepinu, nes nepatogu... blush2.gif
Atsakyti
Mano kvepaliukai ax.gif Trūksta tik keleto atomaizerių..ir kvepaliukų kurie pakeliui wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 06 15, 13:39)
Mano kvepaliukai ax.gif Trūksta tik keleto atomaizerių..ir kvepaliukų kurie pakeliui wub.gif

Ivairiaspalve kolekcija, zebrina bigsmile.gif O kokie kvepalai su oranziniu kamsteliu? Ir kokiu kvepalu lauki ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 15 birželio 2008 - 14:43
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 15, 14:43)
Ivairiaspalve kolekcija, zebrina  bigsmile.gif  O kokie kvepalai su oranziniu kamsteliu? Ir kokiu kvepalu lauki ?  ax.gif

Ten "Cumbia Colors" U.C of Benetton..saldziai gaivus..
O laukiu-nesulaukiu Ninos obuoliuko ax.gif ir ryt -poryt tureciau gaut Jean Paul Gaultier Classiq(centifolija aciuks.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 06 15, 14:39)
user posted image

Labai sauni kolekcija, daugeli kvepalu pas save mielai priglausciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 15 birželio 2008 - 21:27
user posted image

O kas cia priekyje desineje toks apvalus buteliukas su auksiniu virsum?
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 06 16, 12:50)
O kas cia priekyje desineje toks apvalus buteliukas su auksiniu virsum?

Šitas gražuolis kvapnuolis, tai L'Or de Torrente smile.gif
Atsakyti

Oho thumbup.gif Čia jų virš 30, ar ne? Ar visus naudoji? Kurie mėgstamiausi? Kadangi niekaip neįstengiu atpažint kvepalų iš buteliukų, tai gal gali apibūdint, kokių grupių turi daugiausia ar kokias labiausiai mėgsti (turiu omeny gėlių, rytietiški, medžio etc...)
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 06 16, 12:05)
Oho thumbup.gif  Čia jų virš 30, ar ne? Ar visus naudoji? Kurie mėgstamiausi? Kadangi niekaip neįstengiu atpažint kvepalų iš buteliukų, tai gal gali apibūdint, kokių grupių turi daugiausia ar kokias labiausiai mėgsti (turiu omeny gėlių, rytietiški, medžio etc...)

Taip,naudoju visus(tik juodasis kristalas naujas,nes naudoju miniuka) O megstu labai ivairiai,priklauso nuo nuotaikos ..metu laiko mirksiukas.gif Siuo metu einamiausi Chanel zalieji,Lacoste femme,Mexx women, dar D&G Light Blue.Rytietiskus gal daugiau ziema naudoju,arba vakarais.
Atsakyti