Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(JVana @ 2008 07 17, 15:07)
O ko noretum labiausiai? Zinom ta skausma nesibaigianciu noru.. smile.gif

dabar labai noriu...tiesiog alpėju, kaip noriu guerlain insolence ax.gif turiu tik miniuką ax.gif mielai norėčiau turėti ir Calvin Clein euphoria blossom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 07 17, 14:25)
Pupsiuk, gražu pažiūrėt, o koks ten miniukai -priekyje toks nematytas butelaitis sidabrinės spalvos ir už jo paguldytas ilgas mastau.gif

Drįstu ir aš parodyti savo kvepalų kampelį- visi mylimi ir naudojami, yra tik keletas, dėl kurių abejoju 4u.gif
user posted image

Svelnutele, tikrai grazu paziuret ir i tavo kolekcija, daug prisislieciau prie savo kolekcijos, yra nematytu butelku, siaip daug ka ir pati turiu. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Svelnutele,

O kokie kvepalai stovi gretimais MaxMara? Vienas su zalsvu pavadinimu, o kitas lyg gelem braizytu buteliuku?
Atsakyti
JVana, ten abu L'Occitane
Jeigu neklystu, žaliosios arbatos ir vyšnių žiedų kvapai.
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 07 17, 16:33)
dabar labai noriu...tiesiog alpėju, kaip noriu guerlain insolence ax.gif turiu tik miniuką ax.gif mielai norėčiau turėti ir Calvin Clein euphoria blossom blush2.gif

blush2.gif o as sendien kaip tik gavau 50ml edt insolence, sedziu pudros debeselyje wub.gif wub.gif wub.gif nuostabus kvapas, mano, prilipo kaip antra oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 07 17, 14:40)
JVana, ten abu L'Occitane
Jeigu neklystu, žaliosios arbatos ir vyšnių žiedų kvapai.

Hmmm.. Vysniu ziedai bigsmile.gif

Reikes kada uzeiti i L'occitane parduotuve. As niekad i juos neatkreipiau demesio. Ar geri kvepalai? Kaip laiko?
Papildyta:
QUOTE(miss devil @ 2008 07 17, 14:51)
blush2.gif o as sendien kaip tik gavau 50ml edt insolence, sedziu pudros debeselyje  wub.gif  wub.gif  wub.gif nuostabus kvapas, mano, prilipo kaip antra oda wub.gif

Su tuo ir sveikinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 17, 16:55)
Hmmm.. Vysniu ziedai  bigsmile.gif

Reikes kada uzeiti i L'occitane parduotuve. As niekad i juos neatkreipiau demesio. Ar geri kvepalai? Kaip laiko?

Ant manęs dauguma jų kvapų nugaruoja labai greitai. Nežinau, manęs jais kvėpintis visai netraukia. Yra daug įdomesnių ir sudėtingesnių kvapų ax.gif

Ir nesuprantu, kodėl jų kainos tokios aukštos. Bent jau Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 07 17, 13:15)
Ačiūū.
Lipstick Rose - man pats tikriausias grimo kambarys, gal net tarpukario metų. Puikiai užuodžiamas lūpų dažų, pudros kvapas ir rožių puokštės, atneštos po pasirodymo. Labai nedaug salstelėjęs, pudrinis, minkštas kvapas, bet specifinis būtent dėl tų "kosmetinių" natų.

Kaip idomiai. Turbut tiktu einant i teatra?

Taigi. F. Malle l'Eau d'Hiver. Vat cia tai reikalas. Isivaizduok, kad ankstyvos ziemos ryta tave is siltos lovos iskomandiruoja tiesiai i lauka, tokiu oru, kai svieziai pasale, ant baluciu uzsitraukes ledas, na, gal svieziai siek tiek pasnige mirksiukas.gif Tai vat ir tuose kvepaliukuose kazkaip nesuvokiamai suderinta lovos siluma ir gnaibantis saltukas. Kvapu efektas toks, lyg nuo staigaus salcio pradetum silti (na ir nusirasau cia as). Is pat pradziu isskiriu heliotropa, gal aldehidus g.gif, po to isijungia siek tiek skrudintu migdolu, gan ryskiai jauciasi iriso pudra g.gif o bazines natos kaip pudra su medum, bet neturi to sleikstaus saldumo, skaidri, sakyciau. Medzio dar kazkokio yra, bet kokio- nefiksuoju.
Duodu galva nukirst, kad Therese ir situs skirtingos nosys kure. Visai kitoks stilius, nors abu kvapai labai harmoningi. Reikia pagooglinti apie juos unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 07 17, 15:17)
Kaip idomiai. Turbut tiktu einant i teatra?

Taigi. F. Malle l'Eau d'Hiver.

swoon.gif nusikamuosiu smalsumu.. Kur gi dabar man pavyks iskapstyti Malle kvepalu pauostymui.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 07 17, 17:17)
1. Kaip idomiai. Turbut tiktu einant i teatra?
2. Taigi. F. Malle l'Eau d'Hiver..

1. Turbūt tiktų, bet kvepėtum kaip pati aktorė biggrin.gif
2. Ne veltui Ellena kūrinys, iš viso jis yra sukūręs 4 kvapus kolekcijai. Kaip noriu pauostyt doh.gif
Esi teisi, Malle kvapus iš viso kūrė 9 išskirtinės nosys ir, kiek suprantu, jų tiesiog buvo paprašyta sukurti tobulą kvapą. Todėl šie kvapai mane taip masina, smalsu matyti kažkieno tobulumo įkūnijimą, tobulą vaisių kompotą, tobulą prieskonių mišinį ir t.t. Tiesa, Therese kūrė Edmond Roudnitska, o jo sūnus Michel sukūrė Noir Epices.
Man reiktų mažiau pliurpt apie Malle doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2008 07 17, 17:29)
swoon.gif nusikamuosiu smalsumu.. Kur gi dabar man pavyks iskapstyti Malle kvepalu pauostymui..  unsure.gif

Kiek žinau, arčiausiai tavęs butykas yra Londone unsure.gif
Tiesa, norinčioms išmėginti porą jo kvapų, pasiūlyčiau jo puslapyje apžiūrėti kvapų schemą ir šalia pasidaryti testą, kokie kvapai jums būtų tinkamiausi. Jie atsiųs jums atsakymą ir, jeigu neturite galimybes apsilankyt butyke, atsiųs porą mėginėlių.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 07 18, 09:03)
Tiesa, norinčioms išmėginti porą jo kvapų, pasiūlyčiau jo puslapyje apžiūrėti kvapų schemą ir šalia pasidaryti testą, kokie kvapai jums būtų tinkamiausi. Jie atsiųs jums atsakymą ir, jeigu neturite galimybes apsilankyt butyke, atsiųs porą mėginėlių.

blink.gif Evute, kodėl tyli apie tokius gėrius? Bėgi greit namo į palatą ir įdedį tą nuorodą
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 07 18, 09:03)
1. Turbūt tiktų, bet kvepėtum kaip pati aktorė  biggrin.gif
2. Ne veltui Ellena kūrinys, iš viso jis yra sukūręs 4 kvapus kolekcijai. Kaip noriu pauostyt doh.gif
Esi teisi, Malle kvapus iš viso kūrė 9 išskirtinės nosys ir, kiek suprantu, jų tiesiog buvo paprašyta sukurti tobulą kvapą. Todėl šie kvapai mane taip masina, smalsu matyti kažkieno tobulumo įkūnijimą, tobulą vaisių kompotą, tobulą prieskonių mišinį ir t.t. Tiesa, Therese kūrė Edmond Roudnitska, o jo sūnus Michel sukūrė Noir Epices.
Man reiktų mažiau pliurpt apie Malle doh.gif biggrin.gif
[

1. Aha, ir pati pagalvojau, kad gal be bilietu praleistu bigsmile.gif
2. Truputi apsisvieciau vakar tuo klausimu. Nu bet kaip as nepazinau Ellenos doh.gif labai jo braizas.

Pliurpk, pliurpk apie Malle drinks_cheers.gif ir labai aciu uz nuoroda

Siandien bandysiu Carnal Flower.
Atsakyti