BlackDee, zinoma cituok. Man ir paciai labai pravercia "Kitokiu kvepalu" temele- susidelioti prioritetus nesibaigianciu noru sarase. Nebuvau tikra, ar esate Malle aptarineje, tad nenorejau tersti eterio.
Carnal flower. Si karta pasiskaitinejau apie kvapa. Ode tuberozei. Tuberoze griezia pirmu smuiku nuo pradzios iki pabaigos, visi kiti kvapai tik atsiranda ir isnyksta. Mano manymu, siuo kvapu bandyta parodyti tuberozes ziedo gyvavima nuo pumpuro ik pat nuvytimo. Pradzia zalia, lyg zalia zole, pumpurai, gaivi- neissiskleide ziedai. Skaiciau, kad naudotas eukaliptas. Pati jo buciau neatknisusi, bet bendra zalumos ispudi perteikia gan ryskiai. Gan greitai zaluma nunyksta ir issiskleidzia geles. Tuberoziu jura. Tokia esu maciusi Fragonard plotuose prie Grasso. Gal dar kazkokios geles, taip, raso, kad ylang- ylang, jazminaitis. Kvapas stiprus, svaiginantis. Po to jis pamazu tilsta ir nuseda i baze. Baze- kaip pavytusi tuberoze, bevystantis ziedas, lengvai salstelejes (laidotuves ?), ir ryskeja kokoso riesutas (bet sausas, drozles, o ne pienas). Kvapas vis labiau rimsta, glunda prie odos. Tikrai, bevystancios tuberozes.
Man sito kvapo grozis- jo dinamikoje. Manau, tiesiog uzuodus tokius kvepalus, tokio ispudzio nepadaryti. Kvepalu grozis skleidziasi laike. Tobuli kvepalai pasimatymui- vyrui turetu palikti paslaptingos moters, besikeiciancios, neperkandamos, ispudi
Black Dee teisi: visi trys kvapai yra visu pirma meno kuriniai. Man sirdziai artimiausias L'eau d'Hiver, bet, velgi, kiek esu uosciusi Ellena kuriniu, visi jie buvo labai "mano".
Beje, Therese, manau, tiktu apzaveti masems, isivaizduoju, kad tokie sodrus su prieskoniais vaisiai, zadina apetita bet kam (mouthwatering

). Carnal Flower, kaip rasiau, kvepalai dviems. Na, o Ziema- aptraukia tarsi kokia aura, norisi paciai save uostineti
Beje, gavau ju atsakyma- man visu pirma rekomenduoja l'Eau d'Hiver

ir zinoma uzsisakiau meginuku. Aciu, Evah