Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(Nome @ 2008 07 18, 09:12)
blink.gif Evute, kodėl tyli apie tokius gėrius? Bėgi greit namo į palatą ir įdedį tą nuorodą

Nu prašyyčiau, taigi prieš kelis mėnesius buvo plačiai apkalbėta. Bet vis vien einu biggrin.gif
Atsakyti
rutuliukas j tau tikrai pasisekė, kad turi galimybę išbandyti Frederic Malle kvepalus. Tai tikrai, mano nuomone, vieni vertingiausių parfumerijos kūrinių, kadangi kuriančių juos žmonių, niekas neribojo nei finansiškai, nei konceptualiai. Jei neprieštarauji, norėčiau paprašyti tavęs savo atsiliepimus apie du prieš tai tavo aprašytus kvapus bei Carnal Flower, kurį testuoji (tai mano mėgstamiausi Malle kvepalai rolleyes.gif ) pacituoti temoje KITOKIE KVEPALAI. Kadangi ši tema skirta labiau pavirštuiniškam kolekcijų demonstarvimui ir aptarinėjimui ax.gif
Į aukščiau minėtą temą įdėjau nuorodą į inetrviu su Frederic'u Malle'u 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 07 18, 07:03)
Kiek žinau, arčiausiai tavęs butykas yra Londone  unsure.gif
Tiesa, norinčioms išmėginti porą jo kvapų, pasiūlyčiau jo puslapyje apžiūrėti kvapų schemą ir šalia pasidaryti testą, kokie kvapai jums būtų tinkamiausi. Jie atsiųs jums atsakymą ir, jeigu neturite galimybes apsilankyt butyke, atsiųs porą mėginėlių.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif as kazkada skaiciau ju puslapi, tik nezinojau, KAD bigsmile.gif

o kai dar ir keliones planai svieciasi i Londona.. bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 07 18, 09:53)
rutuliukas j tau tikrai pasisekė, kad turi galimybę išbandyti Frederic Malle kvepalus.

Blackdee prapuolele grizo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 18, 11:07)

Blackdee prapuolele grizo smile.gif

Na kartais ir BlackDee bent porą dienų turi pailsėti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 07 18, 07:51)
Nu prašyyčiau, taigi prieš kelis mėnesius buvo plačiai apkalbėta. Bet vis vien einu  biggrin.gif

Dabar su jais susirasineju. Pasirodo uz meginukus nereikia moketi,tik uz pati persiuntima. Uz 3 megineliu persiuntima reikia sumoketi 10 EUR.

Your basket cannot contain more than 5 products per order.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 18, 14:20)
Dabar su jais susirasineju. Pasirodo uz meginukus nereikia moketi,tik uz pati persiuntima. Uz 3 megineliu persiuntima reikia sumoketi 10 EUR.

Your basket cannot contain more than 5 products per order.

Hm. Atrodo, kad kiekvienai skirtingai. Aš už nieką nemokėjau, pasidariau testą ir atsiuntė mėginėlius du.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 07 18, 12:59)
Hm. Atrodo, kad kiekvienai skirtingai. Aš už nieką nemokėjau, pasidariau testą ir atsiuntė mėginėlius du.

Matyt, tu tinkamiausiai mokejai atsakyti ir save kaip kliente pristatyti smile.gif O gal norinciu per daug atsirado. Kada ju prasei?
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 18, 15:12)
Matyt, tu tinkamiausiai mokejai atsakyti ir save kaip kliente pristatyti smile.gif O gal norinciu per daug atsirado. Kada ju prasei?

Sausį gal kokį g.gif Nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 07 18, 13:15)
Sausį gal kokį g.gif Nepamenu.

Kaip fainai bigsmile.gif ! Kokius gavai?

Man pasiule Carnal Flower ir Muskusini ju. Customer Service tai ne pats ypatingiausias..Atsako gan letai.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 18, 14:20)

as irgi pabandziau pasirasyti. tas pats. jei imi 3, moki 10, jei 6 - 20 euru ir t.t. unsure.gif
gal i lietuva tik nemokamai siuncia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 07 18, 14:26)
as irgi pabandziau pasirasyti. tas pats. jei imi 3, moki 10, jei 6 - 20 euru ir t.t.  unsure.gif
gal i lietuva tik nemokamai siuncia laugh.gif

Traukinys xxxxxx nelaukia tongue.gif

Praziopsojom proga. Nezinau nei ka daryt.. Moket ar laukt kokios progos, kai vaziuosiu in Europos kontinenta ar i gretima sala nuskrisiu.. unsure.gif Tu selektyvu ir cia nemazai. Plius eiles neuostytu. Tik kiek man nugaravo noras su tais uostymais, kai dauguma selektyviu parfumu taip nelaiko, o dar kai kurie numuileja..
Atsakyti
BlackDee, zinoma cituok. Man ir paciai labai pravercia "Kitokiu kvepalu" temele- susidelioti prioritetus nesibaigianciu noru sarase. Nebuvau tikra, ar esate Malle aptarineje, tad nenorejau tersti eterio.

Carnal flower. Si karta pasiskaitinejau apie kvapa. Ode tuberozei. Tuberoze griezia pirmu smuiku nuo pradzios iki pabaigos, visi kiti kvapai tik atsiranda ir isnyksta. Mano manymu, siuo kvapu bandyta parodyti tuberozes ziedo gyvavima nuo pumpuro ik pat nuvytimo. Pradzia zalia, lyg zalia zole, pumpurai, gaivi- neissiskleide ziedai. Skaiciau, kad naudotas eukaliptas. Pati jo buciau neatknisusi, bet bendra zalumos ispudi perteikia gan ryskiai. Gan greitai zaluma nunyksta ir issiskleidzia geles. Tuberoziu jura. Tokia esu maciusi Fragonard plotuose prie Grasso. Gal dar kazkokios geles, taip, raso, kad ylang- ylang, jazminaitis. Kvapas stiprus, svaiginantis. Po to jis pamazu tilsta ir nuseda i baze. Baze- kaip pavytusi tuberoze, bevystantis ziedas, lengvai salstelejes (laidotuves ?), ir ryskeja kokoso riesutas (bet sausas, drozles, o ne pienas). Kvapas vis labiau rimsta, glunda prie odos. Tikrai, bevystancios tuberozes.
Man sito kvapo grozis- jo dinamikoje. Manau, tiesiog uzuodus tokius kvepalus, tokio ispudzio nepadaryti. Kvepalu grozis skleidziasi laike. Tobuli kvepalai pasimatymui- vyrui turetu palikti paslaptingos moters, besikeiciancios, neperkandamos, ispudi blush2.gif

Black Dee teisi: visi trys kvapai yra visu pirma meno kuriniai. Man sirdziai artimiausias L'eau d'Hiver, bet, velgi, kiek esu uosciusi Ellena kuriniu, visi jie buvo labai "mano".
Beje, Therese, manau, tiktu apzaveti masems, isivaizduoju, kad tokie sodrus su prieskoniais vaisiai, zadina apetita bet kam (mouthwatering rolleyes.gif ). Carnal Flower, kaip rasiau, kvepalai dviems. Na, o Ziema- aptraukia tarsi kokia aura, norisi paciai save uostineti cool.gif
Beje, gavau ju atsakyma- man visu pirma rekomenduoja l'Eau d'Hiver thumbup.gif ir zinoma uzsisakiau meginuku. Aciu, Evah aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 18 liepos 2008 - 15:55