QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 06, 09:30)
Ferrari, tavo būsena aiški
Atsimeni, kažkda sakiau, kad nesikvėpinu lengvais kvepalais ir tokių neturiu. Ir tai ne forumo ir niekieno kito įtaka. Kvėpinausi Organza ir Roma kai man buvo 18, SM deja dar nebuvo tuo metu.
Kai kurie buteliukai nedaug nupurkšti, nes įsigyti neseniai, bet nelaikau nė vienų dėl mads, kurie man nelimpa iškart parduodu arba palieku mamai.
Aš maniau, kad kokią maniakinę depresinę psichozę diagnozuosi
QUOTE(Africa @ 2008 08 06, 09:37)
Chi chi, kaip bebūtų net man pačiai keista, šiuo atveju aš sutinku su Subjektyviusios žiauriai išrėžta tiesa.

Galite užmėtyti mane ponidoriukais.

Pamačiusi Ferrari kratinuką, panašiai pagalvojau. Ar toks kvepalų rinkinys galėjo būti pateiktas mūsų apžvalgai prieš metus ar pusmetį?

Kodėl čia visos tokios pasiduodančios
madai???
Kur individualumas?
O kokia ta forumo mada? Ar SM forumas yra vienintelis? Parfumerijos forumo senbuvės man ne autoritetas, nors ir gerbiu kai kurių sugebėjimu aprašyti kvapus ir žiniomis bei domėjimusi apie parfumerją. Man deja labiau patinka kaip rusaitės aprašo kvapus ir jų reiškiamos emocijos apie vienus ar kitus kvepalus. O SM pastaruoju metu apskritai nieko įdomaus kvepalų subforume nerašoma. Dolce Vita nepasirodo ir niekas plačiau neaprašo kvapų.
Aš neturiu nei tiek laiko nei noro, kad išuostyčiau visą kristutės asortimentą, ateinu į forumą, paskaitau, apie kvepalus, ir jei kuris nors aprašymas mane sudomina, imu jais domėtis, jei turiu galimybę uostau, o jei ne perku neuosčius.
QUOTE(pepė @ 2008 08 06, 09:39)
Ferrari ,jei ne paslaptis kur pirkai L'Heure Bleue?Gal gali trumpai aprasyt kvapa ir kuom jis tau patiko?
L'Heure Bleue pirkau ebėjuje. Man patinka jų skleidžiama šiluma, jie šiek tiek sunkūs, bet tuo pačiu švelnūs. Man jie dvelkia smilkalais ir pudrinėm gėlėm. Ir jų sudėtyje yra bergamotė ir ylang-ylang, tai mano mėgstamiausios sudėtinės dalys kvepaluose