Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(Africa @ 2008 08 06, 12:09)
O  kolekcija - jau visai kitas lygmuo. Man "skauda" širdį turėti,  laikyti kvepalus  ir nesikvėpinti jais.

Žinok, yra puiki išeitis - šalia kolekcijos turėti naudojamų kvepalų rinkinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 06, 12:11)
Žinok, yra puiki išeitis - šalia kolekcijos turėti naudojamų kvepalų rinkinį biggrin.gif

Man tai netinka - jokio kaifo nejausčiau. schmoll.gif
Atsakyti

Man gražu žiūrėt kaip Subjektyvios įmestas karštas trigrašis užvirė jūsų ne mažiau karštą diskusiją smile.gif O jinai dabar skaito ir krizena. Kai pamatys, kad ginčo nebeliko - vėl ką nors leptelės.

Šaunuolė, jai reikėtų eiti į TV vietoje Siaurusevičiaus kokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 06, 11:35)
Africa, sutikti nelabai galiu. Dieve duok, kad mados būtų domėtis kokybiškais, Lietuvoje parduotuvėse nesutinkamais kvepalais, o ne kolekcionuoti visų gviazdų nuotraukas ir gandus apie jas ar ieškoti panašiausių Louis Vuitton rankinių analogų Gariūnuose.

O kuo blogi LT parduodami, visiems pasiekiami kvepalai? g.gif Nelygis tikroms parfmaniakėms?
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 06, 12:04)
Teta Centifolija, leiskite nepritarti biggrin.gif O kodėl yra blogai paskatinimas turėti kolekciją, o ne tik kvepalų rinkinį? mastau.gif

O kas sakė, kad paskatinimas yra blogai? bigsmile.gif

Tiesiog norėjau pabrėžti, kad yra "kolekcijos" ir yra "kratinukai". Tačiau būtent šiame forume, kuriame kratiniai vadinami kolekcijomis, žodžiai "pradedančioms kolekcininkėms", spėju, bus suprantami kaip "pradedančioms plėsti savo kratinį". Kadangi konkrečiai šioje temoje demonstruojami kratiniai, apie juos ir daina smile.gif

PS. Paskutinėm dienom dėl tam tikrų priežasčių sutriko gebėjimas sklandžiai reikšti mintis. Gali būti, kad tu kalbi apie batus, o aš - apie ratus.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 06, 12:19)
O kuo blogi LT parduodami,  visiems pasiekiami kvepalai?  g.gif  Nelygis tikroms parfmaniakėms?

Stop smile.gif Aš apie tigrų ir kitų dingusių žvėrių medžioklę bei tai, kad tigrą arba atomaizerį su juo dabar turi turbūt kiekviena šio subforumo lankytoja 4u.gif Arba tie patys Hermes'ai, kurių Lietuvos parduotuvių lentynose yra dveji sodai ir kelės vežėčios...

Papildyta:
QUOTE(centifolija @ 2008 08 06, 12:20)
Tiesiog norėjau pabrėžti, kad yra "kolekcijos" ir yra "kratinukai". Tačiau būtent šiame forume, kuriame kratiniai vadinami kolekcijomis, žodžiai "pradedančioms kolekcininkėms", spėju, bus suprantami kaip "pradedančioms plėsti savo kratinį". Kadangi konkrečiai šioje temoje demonstruojami kratiniai, apie juos ir daina  smile.gif

Viskas aišku 4u.gif

p.s. Saulele, viena sako, kad sunkiai mintis reiškia, kita sunkiai supranta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 06, 12:24)
Stop smile.gif Aš apie tigrų ir kitų dingusių žvėrių medžioklę bei tai, kad tigrą arba atomaizerį su juo dabar turi turbūt kiekviena šio subforumo lankytoja 4u.gif Arba tie patys Hermes'ai, kurių Lietuvos parduotuvių lentynose yra dveji sodai ir kelės vežėčios...

Taigi, Tigrą net ir aš turiu, bet įpiršo man jį, galima sakyti, jėga ir "šantažu". biggrin.gif
O desperatiškai medžiojami ne tik nebegaminami kvepalai, nesakyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 06, 12:19)
Man gražu žiūrėt kaip Subjektyvios įmestas karštas trigrašis užvirė jūsų ne mažiau karštą diskusiją smile.gif O jinai dabar skaito ir krizena. Kai pamatys, kad ginčo nebeliko - vėl ką nors leptelės.

Man irgi gražu, tik dėl kitų priežasčių. Smagus pavygėjimas forume, kuris jau kurį laiką merdėja. Dėl manęs, tegul ateina ir mėto trigrašius, keturgrašius ir daugiagrašius, kai saka velkom bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 06, 12:27)
Taigi, Tigrą net ir aš turiu, bet įpiršo man jį, galima sakyti,  jėga ir "šantažu".  biggrin.gif
O desperatiškai medžiojami ne tik nebegaminami kvepalai, nesakyk.  mirksiukas.gif

Įdomu, kas tas drąsuolis, sugebėjęs Africai tigrą įpiršti hihihi.gif

O kas dar medžiojama? g.gif Ar tu čia apie nišinę parfumeriją?
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 08 06, 12:28)
Man irgi gražu, tik dėl kitų priežasčių. Smagus pavygėjimas forume, kuris jau kurį laiką merdėja. Dėl manęs, tegul ateina ir mėto trigrašius, keturgrašius ir daugiagrašius, kai saka velkom  bigsmile.gif

Sutinku, dotuoju atveju išsivystė smagi ir nepikta diskusija. Bent man jau seniai kirbėjo pakalbėti apie tai.
Papildyta:
QUOTE(Minerva @ 2008 08 06, 12:33)
Įdomu, kas tas drąsuolis, sugebėjęs Africai tigrą įpiršti hihihi.gif

O kas dar medžiojama? g.gif Ar tu čia apie nišinę parfumeriją?

Nu kas kas - biologė, primygtinai pasisiūliusi man atsiūsti atomaizerį. O kaip aš ilgai spyriojausi ir laužiausi. Ačiū jai. 4u.gif Kas be ko, net ir aš turiu raritetą. rolleyes.gif
Atsakyti
Sioje, konkrecioje situacijoje visiskai nepritariu Africos nuomonei. Nejaugi negalima megti ar pamegti kvapo, jei jis yra placiai paplites forumo parfumisciu tarpe? Ar reiketu laikyti save beveide ir neoriginalia pamegdziojancia bezdzione, jei forume "atrastas" ir pamegtas kvapas apsigyveno mano kvepalyne? g.gif Pasislepkim ir neissiduokim kokios esam mados aukos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 06, 13:19)

Šaunuolė, jai reikėtų eiti į TV vietoje Siaurusevičiaus kokio biggrin.gif

Diskusijos visada gerai. Bet man tas trigrasis jokiu emociju nesukele- parase i lubas paziureju ir tiek.
Atsakyti