Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada laimėjote ką nors?

o as ir taip laiminga be laimejimu smile.gif
Atsakyti
kažkada laimėjau kebabą ir 2lt iš teleloto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2008 06 11, 21:21)

As galiu save priskirti prie laimingu zmoniu, laimedavau nedidelius prizus bet daznai. Didziausias mano laimikis 500 lt. vertes.

jo ***..2008 metais tai buvo dideli pinigai.
Atsakyti
Nieko nelaimiu ir nebetikiu tomis loterijomis, nebebandau net.
Atsakyti
Esu laimėjus patalynės komplektą, striukę, mikro bangų krosnelę ir šiaip viskokių smulkmenų smile.gif
Atsakyti
Visai įdomi tema, man vat įdomu, ar tai, jog žmogus laimingas, loteriniais laimėjimais matuojama?
Aš taip įsivaizduoju, kad loterinis laimėjimas suteikia džiaugsmo, sėkmės ar likimo pojūčio įspūdį... Bet, tarkim, jei loterijos bilieto neperku, ir man tai nėra įdomu, ir to pasekoje aš nieko nelaimiu, ar tai jau vadinuosi nelaimingu žmogum?
Atsakyti
QUOTE(hederi @ 2008 06 11, 21:21)
Idomu ar daug zmoniu yra laimingu? Ar laimejote ka nors per savo gyvenima?
As galiu save priskirti prie laimingu zmoniu, laimedavau nedidelius prizus bet daznai. Didziausias mano laimikis 500 lt. vertes.

per savo gyvenima nieko nelaimejau.((( 7 metus zaidziau tele loto ir nieko verysad.gif
esu laiminga.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulia83: 12 balandžio 2011 - 16:52
QUOTE(juzė @ 2011 04 12, 14:56)
Visai įdomi tema, man vat įdomu, ar tai, jog žmogus laimingas, loteriniais laimėjimais matuojama?
Aš taip įsivaizduoju, kad loterinis laimėjimas suteikia džiaugsmo, sėkmės ar likimo pojūčio įspūdį... Bet, tarkim, jei loterijos bilieto neperku, ir man tai nėra įdomu, ir to pasekoje aš nieko nelaimiu, ar tai jau vadinuosi nelaimingu žmogum?

laimingas zmogus tas, kuris turi vilti.
Nu, pavyzdziui, milijardierius turi viska, bet jam pasako, kad po savaites jis mirs.
O kokiai neturtelei tupai bobai, kuria su trim vaikais paliko vyras, pasakyk, kad po savaites ji paveldes milijarda litu, bet ta savaite teks pabadaut ir paelgetaut.
Abiem atvejais jiem buvo pameluota.
Bet viena savaite pirmasis buvo nelaimingas,o antra- laimingiausia pasaulyje.
Loterijose laimi visiski valkatos ir nevykeliai.
Gamta tokiu zmoniu pagaili ir laiks nuo laiko mestelna jiem..tai mikrobange, tai patalynes komplekta, tai velvetine striuke...
Ir jei zmogus niekada nieko nelaimi, turi dziugauti, nes reiskiasi jis dar nera visiskai beviltiskai tupasnevykelis...
Jam tereikia tik biski pasukt smegenis ir gales nusipirkti penkis patalynes komplektus, penkes mikrobanges ar penkis velvetines striukes..
Atsakyti
didziausias laimejimas is teleloto buvo automobilis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.291 @ 2011 04 12, 22:15)
Loterijose laimi visiski valkatos ir nevykeliai.
Gamta tokiu zmoniu pagaili ir laiks nuo laiko mestelna jiem..tai mikrobange, tai patalynes komplekta, tai velvetine striuke...
Ir jei zmogus niekada nieko nelaimi, turi dziugauti, nes reiskiasi jis dar nera visiskai beviltiskai tupasnevykelis...
Jam tereikia tik biski pasukt smegenis ir gales nusipirkti penkis patalynes komplektus, penkes mikrobanges ar penkis velvetines striukes..

O kaip su lošimų namais? Ten vien vien dėl aistros lošti, dėl minimalios galimybės laimėti, to žaidimo laimės pojūčio pralošiama išties daug...
Atsakyti
teleloto padauges zaidziamu japonisku automobiliu skaicius.
Taip bandysim atsikratyt pensininku, tupu namu seimininkiu, bedarbiu ir kitu nevykeliu.

Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2011 04 13, 11:15)
O kaip su lošimų namais? Ten vien vien dėl aistros lošti, dėl minimalios galimybės laimėti, to žaidimo laimės pojūčio pralošiama išties daug...

kadangi tikimybe islosti lygi 0, o pralosti 100%, tai ir sakau, kad laimi siuo atveju tie, kas neturi pinigu eiti i kazino...
Atsakyti
Bitėlande 2010 laimėjau telefoną.
Atsakyti