kažkada laimėti teleloto 50lt ir tiek pat maximoj-laimėjau kuponą apsipirkt.na, ir visokių smulkių laimėjimų po 1, 2, 5lt...o apie teleloto sakydavau-šitiek metų jis gyvuoja, bet nepažįstu anei vieno žmogaus,kuris būtų laimėjęs kažkokį vertingą prizą-tai kad pasipylė vėliau-teleloto bendradarbio sesuo laimėjo automobilį, bedradarbis laimėjo 90 tūkst., bendradarbės brolio dukra-automobilį, vaikystės draugė-automobilį, bendradarbio žmona-automobilį...
Nesu nieko laimejus

Laimejus esu po mazas sumeles 10 LT ir panasiai arba kosmetikos-lupdazi,tusa ar bilieta i koncerta dar.
Geriausia tai kai pries 20 metu, dar kai as visiskai maza buvau- mano drauge rado labai daug pinigu ant... ant lauko kavines vieno is staliuku..Tais laikais buvo neiprasta atsiskaitinet ir palikt pinigus lauke nesulaukiant padavejos.Tai buvo isvis negirdetas dalykas. Tai mano drauge pamate kruva pinigu ant staliuko su keliais tusciais gerimais ir lekstemis-susirinko visus ir buvo labai laiminga, kad pasiseke surasti tiek daug pinigu. Net geda kam ir papasakot
Papildyta:
Na, negi per visa gyvenima nesi nei lito laimejus?
Papildyta:
Cia buvo skirta-Label :shy
Geriausia tai kai pries 20 metu, dar kai as visiskai maza buvau- mano drauge rado labai daug pinigu ant... ant lauko kavines vieno is staliuku..Tais laikais buvo neiprasta atsiskaitinet ir palikt pinigus lauke nesulaukiant padavejos.Tai buvo isvis negirdetas dalykas. Tai mano drauge pamate kruva pinigu ant staliuko su keliais tusciais gerimais ir lekstemis-susirinko visus ir buvo labai laiminga, kad pasiseke surasti tiek daug pinigu. Net geda kam ir papasakot

Papildyta:
Na, negi per visa gyvenima nesi nei lito laimejus?
Papildyta:
Cia buvo skirta-Label :shy
Kaip nebutu keista, praeita savaite radau 50 euru, uzvakar laimejau 40 svaru, o pameciau telefona
teisinga patarle

Siaip nieko nelaimiu, bet karta sugalvojau patikrinti nieko nelaimejusi loterijos bilieta. Nors ziurejau Keno loto, nieko nelaimejau - zinojau, pagalvojau o gal suklys automatas ir duos man ka nors:) Na taip ir atsitiko. Islindo lapukas, kad laimejau ir gavau 6 litus:D Nerealu buvo:) Ir atsitik tu man taip:)
Kai maža buvau laimėjau kolos dviratį ir kažkada taffel traškučiuose radau dešimt litų, buvo jėga

QUOTE(secret_lover_ @ 2011 09 03, 20:35)
kažkada taffel traškučiuose radau dešimt litų, buvo jėga
Kai mokiausi mokykloje, taip pat "Taffel" pakelyje radau desimt litu, taip apsidziaugiau, turbut panasiai kaip dabar laimejus tolima kelione apsidziaugciau. Laimes infliacija, vienzo..
bilietus i koncerta
daugiausia esu laimėjusi 300 Lt. o šiaip tai smulkmenėlių pastoviai laimiu

na ir sekas cia jums..gyvenime nieko nelaimedavau
na nebent vaikystej tose momentinese loterijose nutrynus lita rasdavau
bet tada dar viena bilieteli imdavau ir tada jau tuscia