Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 03, 21:34)
Vajezau,Kutuke tavo oranzine kalija thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kazin jei dabar pirkt kalijas tai jos isdigtu normaliai,ne per velu joms g.gif
Na as dar karta pasirodau su savo grazuolem biggrin.gif ,jau galutinai issiskleide thumbup.gif .O jau kotai kokio ilgio,isivaizduoju kad tokiu kaliju puokste gavus blush2.gif ,vau
http://public.fotki....ytes/nauja.html

Labai grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Nu tokiu kotu ilgu dar niekur nemaciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 03 liepos 2008 - 21:56
Sakalauskiene tavo kalijos nerealios,va čia tai grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As irgi imu Picasa. Esu is Kauno, tai i az parasysiu savo tel nr. Vaje kaip noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Svarbiausia,kad daugiau tų gumbelių būtu,nes neaišku kaip dalinsimės lotuliukas.gif
Atsakyti
Įsivaizduok , Sakalauskiene ,kad padovanojai mums tokią gražią puokštę. Ačiū , pamaloninai.
Atsakyti
Sakalauskiene jau kalijų grožis 4u.gif
Kutuke ir aš tų Pikasa norėčiau ax.gif , mums su Gaivuma į tą pačią pusę siųsti reikėtų blush2.gif
Atsakyti
Ka tik gryzau is parduotuves, jau pasibaige is picasso verysad.gif , turiu jas tik tris, nezinau kaip dalinti, turbut pirmom trim uzisakiusiom: Vilmonas, Gaivuma ir Ice Tea unsure.gif
Papildyta:
As dar vaziuosiu i Lietuva rugsejo menesi, tai jei noresit, galesiu uzsakyti per ebay ir parvesti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 04 liepos 2008 - 12:58
QUOTE(kutuke @ 2008 07 04, 13:00)
Ka tik gryzau is parduotuves, jau pasibaige is picasso  verysad.gif , turiu jas tik tris, nezinau kaip dalinti, turbut pirmom trim uzisakiusiom: Vilmonas, Gaivuma ir Ice Tea  unsure.gif
Papildyta:
As dar vaziuosiu i Lietuva rugsejo menesi, tai jei noresit, galesiu uzsakyti per ebay ir parvesti.  mirksiukas.gif

tinka toks variantas 4u.gif
Atsakyti
Valio,valio,valio,valio aš tarp tų laimingūjų kurioms teks po gumbelį thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 04, 14:30)
Valio,valio,valio,valio aš tarp tų laimingūjų kurioms teks po gumbelį  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

tease.gif as irgi papuoliau yahoo.gif - gausiu kvietkeli wub.gif
Atsakyti
Labai ramu čia kažkodėl pasidarė unsure.gif
Atsakyti
Aciukas baisiai baisiai didelis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mano bus pirmosios Kalijos, dar uzmaciau Kauno turgeli, ta moteriske kur pardavineja meilenius, turi geltonos spalvos kaliju, leksiu nusipirkt.... biggrin.gif
Atsakyti