Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 02, 14:08)
Arba galima per tarpininkę,bet Grapus kožko nieko neatrašo o šeip per ją kiek ko esu pirkus iš ebay tai viskas būdavo  thumbup.gif  Ir kalijų radau net tris gumbus jei pirktu trys mamos tai išeitu tik po kokį 12lt vienas gumbelis  mirksiukas.gif

visai normali kaina iseina drinks_cheers.gif

QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 03, 10:50)
Oi kaip laukiam,oi kaip laukiam  drinks_cheers.gif  Tik katik iškilo man toks klausimas,jūs visos daugumoj Vilnietės,Kaunietės  tai kai parveš atsiimsit o man ar norės kas siūsti į Šiaulių raj. doh.gif  verysad.gif Kogero man reikia iškoti kitur.

nu as is TRG ax.gif biggrin.gif

QUOTE(kutuke @ 2008 07 04, 14:00)
As dar vaziuosiu i Lietuva rugsejo menesi, tai jei noresit, galesiu uzsakyti per ebay ir parvesti.  mirksiukas.gif

man irgi tas tinka drinks_cheers.gif

as savasias i gelyna persodinau is vazonu, tai ziuresiu dabar gal atsigaus g.gif
o geltona tai dar vis zydi, gal ir kita prazys, tik dar idomu kokia spalva g.gif

Sakalauskiene, nu bet ir grozi bigsmile.gif turi wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu merginas gausiancias po gumbeli. 4u.gif
Nesupratau Rena,sakei tavo geltonos vis dar zydi,ar as praziurejau ar neparodei ka slepi mirksiukas.gif mirksiukas.gif
o maniskes kur buvo besupuvancios lauke,dabar ant palanges.Ziuriu lyg matyt ziedo kuokelis,bet dar ziedo nematau g.gif ,ne nesuprantu ar ten ziedas ar kas ryt ikelsiu foto,nes dabar jau velu,padesit nusprest kas ten dygsta.Ten turetu buti trejos kaliju rusys(balta,geltona ir violetine).
Atsakyti
Lauksim Sakalauskiene tavo nuotraukyčiu,sudominai dabar įdomu kas ten pas tave dyksta. g.gif
Atsakyti
Na merginos spreskit kas ten dygat.lyg butu ziedas,bet atrodo akip lapas,sakau o turetu buti arba geltonas arba baltas arba violetinis...
http://public.fotki....tes/ziedas.html
http://public.fotki....lytes/irgi.html
Atsakyti
Nu žinok kažkas lyg ir matos,bet taip neaiškai,kad tiesiog sunku ką sakyti.Matyt teks laukti. 4u.gif Na o man šendien vos širdis lauk neišlipo kai ryte pamačiau savo baltos kalijos lapą,visiškai supuvęs ir tie du tokie pageltę,tai pastačiau ant kitos palangės,gal varkšiukė atsigaus,nors jaučiu jog būsiu padauginus vandenuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 05, 23:26)
Sveikinu merginas gausiancias po gumbeli. 4u.gif
Nesupratau Rena,sakei tavo geltonos vis dar zydi,ar as praziurejau ar neparodei ka slepi mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

eik sau, ner ka net rodyt doh.gif su taiskem ner ka lygint, baisios jos pas mane, dabar dirvoj tupi, tai gal atsigaus g.gif

QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 06, 23:44)
Nu žinok kažkas lyg ir matos,bet taip neaiškai,kad tiesiog sunku ką sakyti.Matyt teks laukti. 4u.gif Na o man šendien vos širdis lauk neišlipo kai ryte pamačiau savo baltos kalijos lapą,visiškai supuvęs ir tie du tokie pageltę,tai pastačiau ant kitos palangės,gal varkšiukė atsigaus,nors jaučiu jog būsiu padauginus vandenuko  doh.gif

tai dabar paziovink, nelaistyk g.gif
Atsakyti
Tai Rena ir tu papudei???
As tas saviskes kur dabar atsigaudineja ant palanges kartais ir perleiju,tai nukrenta koks lapas vienas kitas,tiksliau nusiima blush2.gif
Tai po to padziovinu ir vel lieju lotuliukas.gif
Na siandien apziurineju vel saviske ,na tikrai ten lyg ziedas(nuotrauka tai buvo nelabai kokybiksa),tik nesuprantu ko jis zalias,gal dar igaus spalva g.gif
O kada kalijas reikia migdyt???Ar jor pradeda gelsti kaip nori poilsio?? g.gif
Atsakyti
Pas mane žiedeliai buvo žali pradžioj o vėliau spalvą pakeitė,tai gal čia pas tave geltonoji žiedą krauna mirksiukas.gif O iš merginų rašymo supratau,kad jos pačios poilsio eina ir lapus numeta,o ta maniškė kur papūdžiau naują lapelį leidžia 4u.gif
Atsakyti
Na matai ne viskas dar prarasta mirksiukas.gif
Tai gal ,ten mano geltonoji,oi butu gerai clap.gif
Nes tas, tai as buvau gerokai papudzius,pasodinau tiesiai i dirva kaip nedygo,taip nedygo,pakasinejau ir vos radau,tokias apipuvusias doh.gif
Jau daugiau niekad tiesiai i dirva nesodinsiu fool.gif ,klaida padariau.
Atsakyti
Nu kur visos dingot???Dar po savaitgalio neatsigaunat lotuliukas.gif lotuliukas.gif ??
Zinokt nupuvo mano vienas ziedas kalijos tos kur ne zalia ne geltona,kazkaip ziuriu itartinai nulinkes ogi kotas prie pat zemes toks skystas kaip "istirpes".Kazkaip labai jau del perliejimo jautrios,na taip juk ten tik "mesa"jokio rimtesnio koto neturi.
Atsakyti
Nu va taip ir neteks sužinoti kokios spalvos žiedelis doh.gif Bet tikėkimės neužilgo išaugs ir bus tokios spalvos kokios tu nori drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prisirašau ir aš į jusu gretas.Nusipirkau tris kalijas.Viena turetu buti zalia kita geltona ,o trečia tamsi tamsi smile.gif .Taigi ta tamsi ziedeli jau rodo ,bet fotkinu ir nesimato tos spalvos ant foto.Dar viena pamire ir vel lapeliai lenda.Na o trečioji tai lapu daug turi ,bet ziedelio dar nematyt verysad.gif
Atsakyti