Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 08, 22:23)
Fotkes buvo sukėlus viena forumietė kuri gryžta namo ir parveš po gumbelį o per ebay bandau gauti iš Grapus nes ji iš jo užsakinėja  mirksiukas.gif  O Grite tai ko tokia maža foto ir labas  4u.gif

O, tai dabar as ne taip supratau,as maniau ,kad tau ji ir parves,ta forumiete,kuri grizta i Lt:hm
Atsakyti
Gerai jau bent tai,kad ne viena aš nesuprantu kartais,kas apie ką kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir x failai čia pas jus gavosi su kalijų gumbų parvežimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 09, 09:01)
na ir x failai čia pas jus gavosi su kalijų gumbų parvežimais  biggrin.gif

Mes dar turim vilties bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilties gauti po gumbelį turim tos kuriom pažadėjo,juk jau nupirko drinks_cheers.gif O vat mano baltoji šiandien pabaigė visai nupūti doh.gif bet aš ją išėmiau lauk iš žemių ir ant gumbo pamačiau lendančius du ūgliukus tai manau neviskas dar prarasta ir galvoju,kad čia kokia liga nebūtų nes žemė tai sausa o kalija vistiek nupuvo g.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Na siandien buvau "garden center",nieko gero verysad.gif ,nieko nukainuoto nera,o kaliju isvis neradau verysad.gif
O mano ta kalija tikrai geltona ,su violetiniu viduriuku thumbup.gif
Atsakyti
Nu va matai grynai kaip mano drinks_cheers.gif tai jau dabar lauksim nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na prasom pasigrozet,dabar tokia atsigavus mano ta vargsiuke thumbup.gif
http://public.fotki....es/geltona.html
Atsakyti
Sakalauskiene baik bo man seile iki žemės ištyso,koks grožis wub.gif Jau kai turėsi vaikiuką prašysiu blush2.gif bo jin tai super graži thumbup.gif Ir iš kur tu jų tokių gauni g.gif
Atsakyti
Nugi nugi miergos dekui uz komplimentus lotuliukas.gif
Tai taviske ne tokia pat???
Pamatau ir nusiperku-va taip jas gaunu lotuliukas.gif ,dabar labai picaso noriu,dar neturiu,o tam vazone kur ta geltonuke zydi is viso trys rusys pasodintos,bet matai tik viena pasireiske kol kas,dra turetu but balta ir violetine mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir dar kazkada kazkur maciusi esu kremine,viduriukas juodas,nu nereali wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 10, 21:31)
Na prasom pasigrozet,dabar tokia atsigavus mano ta vargsiuke thumbup.gif

bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sakalauskiene tavo kalijos wub.gif , beje labai idomi forma bigsmile.gif
Atsakyti