Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Sakalauskiene mano mintis skaitai lotuliukas.gif aš saviškę baltają taip pat persodinau ir sakiau duosiu jai porą savaičių,jei niekas nesikeis guldysių ją liuliuko o štai geltona dar vieną žiedelį išleido,tik toks visai mažutis kažkoks,pačiai įdomu kas ten iš jo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 14, 21:11)
Noriu ir as pasigirti savo kalija, bet is rozines balta gavosi unsure.gif O ta kita tariamai geltona turbut nezydes, vien tik lapai, nors sodinau kartu g.gif (tik foto nekokia, viduriuko nesimato)

bet taviskes, tai graziai atrodo, o maniskes, tai lapu krastai pagelte, na zo kosmariskai atrodo doh.gif
praeitais metais, tai lauke laikiau irgi gelyne, tai graziai atrode ir zydejo thumbup.gif o siemet, baisu ziuret i jas, na manau kitamet as jas namie palaikysiu, ziuresim, kas lb joms patiks g.gif
Atsakyti
sakykti kodėl maniškės žiedukai džiūti pradėjo, ją auginu balkone, ten labai daug saulės ir karščio.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 07 16, 12:57)
sakykti kodėl maniškės žiedukai džiūti pradėjo, ją auginu balkone, ten labai daug saulės ir karščio.

matyt jei per daug saules, nes jos nera baisiai megejos tiesioginiu saules spinduliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 07 16, 12:57)

Taip, taip- nepatiko saules spinduliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 15, 18:03)
Graziai cia pas tave ikurdintos kalijos thumbup.gif
Na dabar ziuriu visos guodziasi,pirma gyremes ,dabar guodziames lotuliukas.gif
Saviske gelsva ir siandien istremiau i lauka,nes kasdien po lapa randu nupuvusi nono.gif Taigi iskrapsciau i lauka irnesakyk.gif Isemiau is vazono,gumbas apipuves,nezinojau ka daryt taigi ikisau lauke i zeme,sakau gal gaus daugiau saules,nesupus iki galo.O jei jau matysiu,kad paskutiniai lapai nukrito krapstysiu atgal is zemiu ir paliksiu kur "skladuke",kad apdziutu,o po to ne nezinau...taip toli dar negalvojau lens.gif

Lepuneles jos matyt.Bet maniskes saules gauna tik ryta, po pietu jos pavesy atsiduria ir vandens gavusios doh.gif , bijojau, kad nesuputu, o dabar ziuriu, kad jau 5 berods zieda krauna bigsmile.gif .Ir krastukai tos kur seniausiai prazydo pasidare ruzavi, speju, kad nuo verbenu raudonu apsikrete ax.gif

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 07 16, 11:18)
bet taviskes, tai graziai atrodo, o maniskes, tai lapu krastai pagelte, na zo kosmariskai atrodo doh.gif
praeitais metais, tai lauke laikiau irgi gelyne, tai graziai atrode ir zydejo  thumbup.gif o siemet, baisu ziuret i jas, na manau kitamet as jas namie palaikysiu, ziuresim, kas lb joms patiks g.gif

O, ar daug tresei?As pyliau negailedama cool.gif
Atsakyti
O ant mano kalijos atsirado mazu zaliu vabaliuku, gal zinot kas jie ir kaip juos isnaikint. Gal tai amarai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2008 07 17, 12:28)
O ant mano kalijos atsirado mazu zaliu vabaliuku, gal zinot kas jie ir kaip juos isnaikint. Gal tai amarai... g.gif

Taip, manau tai amarai. Pas mane irgi ju kartais buna, ir jie uzkrecia kitas geles. Geras purskalas APHISOL BIO, iskart nunyksta jie, bet jei augalo jautrus lapai, tai truputi apdegina lapus, bet naikina situos piktadarius gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 17, 13:37)
Taip, manau tai amarai. Pas mane irgi ju kartais buna, ir jie uzkrecia kitas geles. Geras purskalas APHISOL BIO, iskart nunyksta jie, bet jei augalo jautrus lapai, tai truputi apdegina lapus, bet naikina situos piktadarius gerai smile.gif

O jeigu amarai ne ant lapu, o ant zemes vaikstineja? irgi si priemone tinka?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 07 17, 13:40)
O jeigu amarai ne ant lapu, o ant zemes vaikstineja? irgi si priemone tinka?

Manau tiks, papursk ant zemes tada. Ant buteliuko parasyta kad tinka nuo amaru, siltnaminiu milciu ir tripsu, bet as purskiau ir nuo miltuotuju amaru, ir dingo. Bet truputi ir ant lapu nekenks, nes jie visur vaikstineja blink.gif tik ant lapu nepadaugink, kad nenudegintu.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 17, 13:49)
Manau tiks, papursk ant zemes tada. Ant buteliuko parasyta kad tinka nuo amaru, siltnaminiu milciu ir tripsu, bet as purskiau ir nuo miltuotuju amaru, ir dingo. Bet truputi ir ant lapu nekenks, nes jie visur vaikstineja  blink.gif tik ant lapu nepadaugink, kad nenudegintu.

Aciu, reiks pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 07 17, 14:25)
Aciu, reiks pabandyt

Parasyk, kaip sekesi.
Atsakyti