Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Na zinokit miergos,maniskems ir lauke nepatinka,nupuvo paskutiniai lapai verysad.gif Tai iskasiau ir dabar palikau apdziuti,o po to iskisiu i vazona ir padesiu jau liuliuko,skladuke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 17, 19:02)
Na zinokit miergos,maniskems ir lauke nepatinka,nupuvo paskutiniai lapai verysad.gif Tai iskasiau ir dabar palikau apdziuti,o po to iskisiu i vazona ir padesiu jau liuliuko,skladuke tongue.gif

O mano tos senovines kalijos gal trys auga lauke, maciau atsigave, o kitos gal nupuvo, na ir gerai, vistiek nezydi jos pas mane. Gal nepatinka kai kurioms lauke, nes orai tokie blogi g.gif
Atsakyti
Bet jau kaip man grazu akip tos paprastis kalijos isbujoje kieme,esu amcius ne vienam darzeli dideli krumai o jau ziedu begalybe thumbup.gif jegiskai atrodo thumbup.gif wub.gif ,tu "mandresniu kaliju tai niekad toki krumai nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 07 17, 21:46)
Bet jau kaip man grazu akip tos paprastis kalijos isbujoje kieme,esu amcius ne vienam darzeli dideli krumai o jau ziedu begalybe thumbup.gif jegiskai atrodo thumbup.gif  wub.gif ,tu "mandresniu kaliju tai niekad toki krumai nebuna.

Jos labai gajos, pas mane pilnas vazonas ju buvo... leido ir leido naujus lapus.
O kalijoms reikia poilsio? Tai gal as koki rugpjuti parnesiu iskasiu jas is lauko, ir padesiu kur nors ziemai, o pavasari pasodinsiu, gal prazys tada blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 17 liepos 2008 - 21:10
Laba diena merginos pas jus tokių grožybių prisižiūrėjau bigsmile.gif o gal kas gali pasakyti kodėl maniškė neišdygo. (buvau pasodinus tiesiai į žemę lauke, bet jokių gyvybės ženklų nerodo gal ji supuvo prakapsčiau pažiūrėti bet net nemėgina dykt nieko nesuprantu doh.gif Ką aš darau ne taip? Ar dar yra vilčių kad išdygs? verysad.gif Būkit geros patarkit man nemokšai nes nesu auginus neturiu supratimo kodėl nesudygo g.gif
Atsakyti
Jeigu gumbelis nesupuvęs tai patarčiau kišti jį į vazoną ir neštis namo,manau turėtu dar sudygti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 16, 20:05)
O, ar daug tresei?As pyliau negailedama cool.gif

na, kad kiekviena syki, kai laistau, tai vis zydinciom gelem trasu pavarau g.gif

QUOTE(DIUMA @ 2008 07 17, 12:28)
O ant mano kalijos atsirado mazu zaliu vabaliuku, gal zinot kas jie ir kaip juos isnaikint. Gal tai amarai... g.gif

as visus vabaliukus nakinu su actaru, o jei zemeje vabaliukai, tai dar juo ir palieju ir apipurskiu, kad varvetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2008 07 18, 15:34)
Laba diena merginos pas jus tokių grožybių prisižiūrėjau  bigsmile.gif  o gal kas gali pasakyti kodėl maniškė neišdygo. (buvau pasodinus tiesiai į žemę lauke, bet jokių gyvybės ženklų nerodo gal ji supuvo prakapsčiau pažiūrėti bet net nemėgina dykt nieko nesuprantu  doh.gif  Ką aš darau ne taip? Ar dar yra vilčių kad išdygs?  verysad.gif Būkit geros patarkit man nemokšai nes nesu auginus neturiu supratimo kodėl nesudygo  g.gif

Zonok man tas pats buvo,kaip iskapsciau is zemes buvo besupuvancios,bet laiku isgelbejau,po to persodinau i vazona ir siltai ,sviesiai ant palandes dabar pupso,bei zydi thumbup.gif
Atsakyti
Kažkas negerai su tom kalijom g.gif Kaip skaitau, ne vienai supuvo ar neišdygo. Mano gražiai išdygo, bet jau jau baigia supūti. Nors ji auga lauke ir yra lauko gėlė, bet kažkas jai netinka. Vargu ar sugebėsiu ją išgelbėti... verysad.gif
Atsakyti
Aš tai manau,kad tos spalvotos kalijos skirtos augti ne lauke o kambaryje,nes jos dekoratyvynės,joms šilumos reikia,nu čia aš taip galvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 07 19, 22:19)
Aš tai manau,kad tos spalvotos kalijos skirtos augti ne lauke o kambaryje,nes jos dekoratyvynės,joms šilumos reikia,nu čia aš taip galvoju  ax.gif

visko gali but, arba joms reikia siltesniu oru neipas mus LT g.gif
Atsakyti
Mano geltona išskleidė trečią žiedelį,jis taip pažemiui,bet auga,žydi ir bujoja thumbup.gif
Atsakyti