Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 06, 19:22)
O kazin man dabar isskirstyt ar kaip kelsiu po miego????

net nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 06, 19:22)
O kazin man dabar isskirstyt ar kaip kelsiu po miego????

Ai, palik jas dabar taip, paskui iskirstysi rolleyes.gif Jau visa vasara buvo kartu, tai du menesiai nieko nepakeis, o tuo labiau kad viena eme ir suzydejo pries visas teorijas (tipo kad nezydi tongue.gif )
Nu bet grozis geltonosios- apalpau pamacius swoon.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
na va taupiau taupiau vieta,tai dabar isskirstyti reiks biggrin.gif ...Reiks nusipirkt kokiu vienodu vazonu g.gif Jo tada skirstysiu kaip kelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
tai tokios kalijos jau nebemadingos??
user posted image
Atsakyti
Kodėl jos nemadingos?Gėlės gražios visos,kiekvienas pasirenkame tai,kas patinka labiau.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 08, 00:35)

NESAMONE mirksiukas.gif Madingu, o tuo labiau nemadingu geliu nebuna, buna tik pacios mieliausios ir graziausios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 08, 00:35)

lb grazi gelyte wub.gif kad pas mane nors tokios zydetu ir tai buciau laiminga bigsmile.gif
Atsakyti
turiu kvailą klausimą blush2.gif sako kai kurias gėles (tikriausiai ir kalijas) vasarai išnešt į lauką ir pasodint kartu su vazonu.. koks skirtumas ar vazonas šiaip stovės lauke ar bus pasodintas žemėje?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 08, 14:28)
turiu kvailą klausimą blush2.gif sako kai kurias gėles (tikriausiai ir kalijas) vasarai išnešt į lauką ir pasodint kartu su vazonu.. koks skirtumas ar vazonas šiaip stovės lauke ar bus pasodintas žemėje?

na vazone, tai bus suspaustos saknys ir silciau vazonui, kai jis ikastas i zeme, o jau zemeje, tai jau laisve geliukui, ai ir dar jei vazone bus ikastas, tai mazesne tikimybe, kad koks grauzikas tavo gumba sugraus, bet sliekas tai gali isisukt biggrin.gif
ai cia mano tokie kvaili pamastymai blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 14:37)
na vazone, tai bus suspaustos saknys ir silciau vazonui, kai jis ikastas i zeme, o jau zemeje, tai jau laisve geliukui, ai ir dar jei vazone bus ikastas, tai mazesne tikimybe, kad koks grauzikas tavo gumba sugraus, bet sliekas tai gali isisukt biggrin.gif
ai cia mano tokie kvaili pamastymai blush2.gif  tongue.gif

sakai sliekas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 08, 14:39)
sakai sliekas g.gif  biggrin.gif

aha, viena padruske laike po egle man orchyte, dendrika, tai tik pastacius ant zemes, be lekstutes, tai zinok parsivezus, kai padariau karsta dusa, tai tas ir islindo grazuoliukas unsure.gif net nzn, kad ten toks gyventojas yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 spalio 2008 - 13:43
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 14:42)
aha, viena padruske laike po egle man orchyte, dendrika, tai tik pastacius ant zemes, be lekstutes, tai zinok parsivezus, kai padariau karsta dusa, tai tas ir islindo grazuoliukas unsure.gif net nzn, kad ten toks gyventojas yra g.gif

svarbiausia, kad jo jau nebera scare.gif
Atsakyti