Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(naitas @ 2008 10 08, 16:23)
nu bet ir jautrumas čia visų  unsure.gif

tema pavadinta "kalijos". Mama augina kalijas... tai ir užėjau... o kalbat čia apie visokius GUMBUS doh.gif  Tai kad tos kalijos, kur pas mano mamą, gumbų neturi...
paskaičiau atgal kelis puslapius.. niekas apie tokias tradicines baltas kalijas nekalba, tik apie "gumbines".
aišku, gražios jos labai.. ir tiesą sakant, man buvo atradimas.. gyvena jos kaip kardeliai?? žiemai - meta lapus ir miega  doh.gif

atsiprasau, kad isreiskem savo pasigrozejima paprastai kalijai unsure.gif

na pvz as jos net neturiu, tai ir nekalbu schmoll.gif o tu parduotuvej man parodyk nors ta paprasta kalija, kad kas nors pardavinetu g.gif tikrai nusipirkciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 spalio 2008 - 15:30
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 16:30)
atsiprasau, kad isreiskem savo pasigrozejima paprastai kalijai unsure.gif

na pvz as jos net neturiu, tai ir nekalbu schmoll.gif o tu parduotuvej man parodyk nors ta paprasta kalija, kad kas nors pardavinetu g.gif tikrai nusipirkciau ax.gif

mano kaip tik balta, pirkau pavasarį maximoj ax.gif
Atsakyti
nesupratau,tai tipo mes cia visos ne i tema kalbam blink.gif ....ar cia tik vienai taip atrodo. blink.gif
Papildyta:
Nesuprantu,baisus cia daiktas,,mums grazu tai ir giriam ,kad grazu,butu negrazu,pasakytum irgi..... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 08, 16:33)
mano kaip tik balta, pirkau pavasarį maximoj ax.gif

tai as irgi balta turiu, bet ta gumbine, apie kurias snekama hihihi.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 08, 17:16)
nesupratau,tai tipo mes cia visos ne i tema kalbam blink.gif ....ar cia tik vienai taip atrodo. blink.gif

irnesakyk.gif ai neimk tu i galva, kaip sakoma neimk i galva, imk i burna lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi tu rena rnta,ar tavo vyars ir zvejyboj lotuliukas.gif
Papildyta:
Velnias dar varda su klaida parasiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 10 08, 17:35)
Oi tu rena rnta,ar tavo vyars ir zvejyboj lotuliukas.gif
Papildyta:
Velnias dar varda su klaida parasiau. doh.gif

nu jooo, valkiosis jis man cia po zvejybas nono.gif, babkes reik seimai uzdarbiaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 08, 17:20)
tai as irgi balta turiu, bet ta gumbine, apie kurias snekama hihihi.gif
irnesakyk.gif ai neimk tu i galva, kaip sakoma neimk i galva, imk i burna lotuliukas.gif

o tai ką reiškia "gumbinė"?? galvojau, kad kalijos atveju gumbas yra tas svogūnas, t.y. ta šaknis iš kurios ji auga g.gif ne?
Atsakyti
Na ir as taip manau zuzla,kad gumbas tai yra ta stambi stambi saknis-kitaip sakant gumbas biggrin.gif
O negumbines as neturiu,pas mane visos gumbines..
Atsakyti
naitai, mums visoms labai įdomu, kaip atrodo negumbinė kalija?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 10 08, 00:35)
tai tokios kalijos jau nebemadingos??
user posted image

Tai va taip ir atrodo ta "negumbine" kalija wink.gif Jos auga ne is svogunu, o turi paprastas saknis. As tokia turiu, tik jau seniai zydejo kazkodel sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 09 spalio 2008 - 07:06
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 10 09, 08:05)
Jos auga ne is svogunu, o turi paprastas saknis

net nežinojau, kad tokių būna blush2.gif aišku tada g.gif pas mane irgi balta, bet iš gumbo, tai žiedai buvo mažesni ir pailgesni, šitas toks labiau į burę panašus smile.gif
Papildyta:
va tokia pas mane

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 10 09, 08:13)
net nežinojau, kad tokių būna blush2.gif aišku tada g.gif pas mane irgi balta, bet iš gumbo, tai žiedai buvo mažesni ir pailgesni, šitas toks labiau į burę panašus smile.gif

pagal naita dabar turetum jaustis kalta, kad turi gubine ir apie ja sneki hihihi.gif

man tai tos paprastos irgi grazos, tai ir sakau, kad ju pardese ne nerasi tu paprastu sakniniu smile.gif
Atsakyti