Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Į orkaitę arba prie pečiaus lotuliukas.gif Karštis garantuotas thumbup.gif
Atsakyti
as vis mastau, ka cia su ta kalija dar padarius g.gif pas mane tai ji paprasta, 'senovine'.
kai paziuri i jusiskes, tai lapai tamsiai zali, o pas maniske - sviesus. aisku, kita rusis. bet ji ne saulej stovi g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 15 birželio 2008 - 13:02
Mano kalijos dydis tik 1 cm nuo zemes, tik pradejusi lysti, manau sia vasara is jos grozio nesulauksiu...matyt per velai pasodinau...
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 15, 12:39)
Į orkaitę arba prie pečiaus  lotuliukas.gif Karštis garantuotas  thumbup.gif

pas mane orkaite berods nuo 50 kaitina, o peciu isgriovem, bus zidinys, bet manau ir tam zidiny joms bus per krasta g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Supūdžiau vieną savo gėlytę sad.gif
Ištraukiau iš tų "plaukų" ir pasodinau tai tas liko į normalią žemę ir galvoju ar palieti ją persodinus, ar tegu apdžiūna ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 17, 09:57)
Ištraukiau iš tų "plaukų" ir pasodinau tai tas liko į normalią žemę ir galvoju ar palieti ją persodinus, ar tegu apdžiūna ?

Nu gal neliek bent kelias dienas, nes supus ir tai kas liko mirksiukas.gif Gal tik zeme lengvai apslakstyk g.gif
Atsakyti

as tai persodinus iskart nelieju schmoll.gif palieju tai kita diena dazniausiai ax.gif
Atsakyti
Ištraukiau iš tų "plaukų"

kokių plaukų? kažką būsiu praleidus turbūt g.gif
Atsakyti
Pasigirsiu aš,kad mano antroji kalija leidžia žiedelį,rytoj eisiu paveiksluoti jis dar nedidelis bet jau matosi wub.gif
Atsakyti
eina sau pamirsau geles lauke paliet doh.gif
Atsakyti
O tai lietaus pas jus nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 17, 23:38)
O tai lietaus pas jus nebuvo  g.gif

pas mus buvo, bet as savo kalijas taip pat liejau, nes srtovi jos prie namo ir per stoga ant ju neaplyja ax.gif
Atsakyti