Į orkaitę arba prie pečiaus
Karštis garantuotas
as vis mastau, ka cia su ta kalija dar padarius
pas mane tai ji paprasta, 'senovine'.
kai paziuri i jusiskes, tai lapai tamsiai zali, o pas maniske - sviesus. aisku, kita rusis. bet ji ne saulej stovi
kai paziuri i jusiskes, tai lapai tamsiai zali, o pas maniske - sviesus. aisku, kita rusis. bet ji ne saulej stovi
Mano kalijos dydis tik 1 cm nuo zemes, tik pradejusi lysti, manau sia vasara is jos grozio nesulauksiu...matyt per velai pasodinau...
QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 15, 12:39)
pas mane orkaite berods nuo 50 kaitina, o peciu isgriovem, bus zidinys, bet manau ir tam zidiny joms bus per krasta
Supūdžiau vieną savo gėlytę 
Ištraukiau iš tų "plaukų" ir pasodinau tai tas liko į normalią žemę ir galvoju ar palieti ją persodinus, ar tegu apdžiūna ?
Ištraukiau iš tų "plaukų" ir pasodinau tai tas liko į normalią žemę ir galvoju ar palieti ją persodinus, ar tegu apdžiūna ?
QUOTE(SoJa @ 2008 06 17, 09:57)
Nu gal neliek bent kelias dienas, nes supus ir tai kas liko
as tai persodinus iskart nelieju
kokių plaukų? kažką būsiu praleidus turbūt
Pasigirsiu aš,kad mano antroji kalija leidžia žiedelį,rytoj eisiu paveiksluoti jis dar nedidelis bet jau matosi
eina sau pamirsau geles lauke paliet
O tai lietaus pas jus nebuvo
QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 17, 23:38)
pas mus buvo, bet as savo kalijas taip pat liejau, nes srtovi jos prie namo ir per stoga ant ju neaplyja