Pagaliau ir maniškė paaugo ,beveik per visą sprindį.
Taip norėčiau sulaukt žiedelio

QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 19, 22:46)
Gerai kad lenda maniškė tik tris lapus išleido ir žiedelį tuojau išskleidė,antroji taip pat su trimis lapais ir žiedelį leidžia 

ir kodel tau taip sekas

pas mane lapu miskas, bet ziedo nera

As isnesiau pries 1.5 sav i lauka ir issodinau,o siandien ziuriu-2 is ju krauna ziedelius
,pastebejau kaip laisciau,dar reiks su trasom palaistyt,kad turetu sveikatos is ko zieda kraut

O su kokiom trašom jūs savo kalijas palepinat,gal yra kokių specialių trašų kalijom

QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 20, 13:20)
O su kokiom trašom jūs savo kalijas palepinat,gal yra kokių specialių trašų kalijom 

as tai zydinciom gelem

Aš tai guano lazdelių prikaišau,visai joms patinka,tik va vis atrodo,kad gal dar ko reikia,gal dar geriau galima
O vyras tai sako,kad baigiu nukvakti su savo gėlėm

QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 20, 13:36)
Aš tai guano lazdelių prikaišau,visai joms patinka,tik va vis atrodo,kad gal dar ko reikia,gal dar geriau galima
O vyras tai sako,kad baigiu nukvakti su savo gėlėm 

maniskis tai jau apsiprato (prie sanpauliju kolekcijos, o dar ir orchideju nemaza buri, o kur dar siaip paprastos), o jei kas nepatinka, tai visada parodau i ukini ir sakau jis visada laisvas ir jo paslaugoms

Reikės man irenkti kokį sandeliuką jeigu kartais atsibostu maniškiui mano gėlės

QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 20, 14:46)

gali jam dar spinta pasiulyt

As irgi is visu pakampiu surenku gelytes, ypac tokias, kurias ketina ismesti. samariete kokia tai
o vakar net is darbo parsivilkau kazkokia, kurios net pavadinimo nezinau- iseisiu i dekreta ir zinau, kad jos nieks nepasodins(uzaugino saknis vandeny).o pas mane TURES augti