Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

kai tik pagimdžiau atrodė jaučiuosi nuostabiai, kai jau prireikė nulipti nuo gimdymo lovos prasidėjo visi vargai.. negalėjau net kojos pakelti.. paskui savaite vaikščiojau kaip robotas, iš lovos atsikelti buvo košmaras.. Na bet viskas jau praeity thumbup.gif
Atsakyti
nenoriu girtis, bet tik kaip sakant islindo lialius mano ir po 5 min jauciausi kaip niekada stipri. norejau nulipti ir eiti i palata,bet sulaike.paskui praleidau 2 valandas reanimacijoj,tai tik tiek kad kojos tirpo nuo epiduro. o paskui pasiprasiau i tuoaleta,tai 2 seseles atejo padeti,bet man nereikejo ju.atveze vezimuka kad nuvezti i palata,bet tik nusijuokiau ir viskas.net i kita auksta norejau lipti pati,bet neleido.sake gana vaidinti,o as tikrai gerai jauciausi. gal as kokia nenormali tada,kad taip puikiai jauciausi g.gif smile.gif
Atsakyti
Pas mane gimdymas truko labai ilgai, tai po jo jauciausi kaip girta ir buvo silpna. Bet po dienos viskas buvo gerai, tik labai skaudejo tarpkoji nuo siuvimo.
Atsakyti
Nors gimdymas truko 17 val, neįtikėtinai gerai jaučiausi. Pagimdžiau naktį, o ryte 7.30 jau duše buvau. Aišku, pirmą dieną ir kojos drebėjo, ir galva svaigo ir skaudėjo labai (nuskausminamuosius leido). namuose stengiausi kiek įmanoma daugiau ilsėtis - mažiukė miega ir aš šalia. Laimei, turiu vyrą,kuris labai padėjo pirmomis savaitėmis, mama ateidavo, valgyti padarydavo. ir šiaip organizmas gana greitai atsistatė.
Atsakyti
Jauciausi neblogai smile.gif
zinoma nulipus nuo gimdymo stalo siek tiek svaigo galva, dar kelias dienas jautesi toje vietoje, paskui kaip ir visoms kraujavimas buvo, bet cia jau buvo menkniekiai ax.gif
Atsakyti
Gimdziau pries 10 dienu. Siandien jauciuosi puikiai, ta pati paklausta atsakydavau ir pirmaja diena po gimdymo 4u.gif Gimdziau be nuskausminamuju, iplysau viduje, teko ikirpti, bet... Aisku, pirmaja savaite nebuvo labai malonu atsikelineti is lovos ar sedeti ant kokios kietos kedes, bet dabar diskomforto beveik nejauciu. Kaip as sakau: laimes hormonai - geriausi nuskausminamieji 4u.gif
Atsakyti
As po gimdymo buvau tokia energinga, kad visi stebejos. Gal tik pirmas dvi dienas kol ligonineje buvom, biski leciau vaiksciojau, nes uodega skaudejo lotuliukas.gif , o namie taip kaip vijurkas. Viskas man gerai buvo.
Atsakyti
gimdziau gan neilgai 5 val.per gimdyma tai maniau kad neteksiu samones, nes dvi naktis buvau be miego, bet tik pagimdziusi jauciaus nerealiai thumbup.gif nespejo dar lelytes salia manes paguldyti, o as jau sukau naujai iskeptam teciuj lotuliukas.gif o kai parveze i palata, tai labai pergyvenau kad nekaip atrodau su tais ligonines marskiniais doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes iskart visi atejo sveikint 4u.gif tik isejo lankytojai tai puoliau i dusa maudytis, nes jauciausi tikrai lb super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pirma dien menkai atsimenu, nes buvau pripompuota vaistu doh.gif Dabar kai pagalvoju kam man ju tiek leido, as neprasiau, bet ir neatsisakiau. Paskui viskas pakrypo link operacines, tai dar doze gavau, o siuvo jau su pilna narkoze. Tai todel ta pirma dien nelabai, pamenu tik tiek, kad reikalavau, jog leliukas visada butu salia manes. Nenorejau miegoti- norejau visada ziureti i ji. O antra diena jau buvau zvalut zvalutele smile.gif
Atsakyti
saremiai truko 16valandu,bet po gimdymo jauciausi lyg ant sparnu thumbup.gif viskas butu buve gerai jei butu leide nusiprausti,bet neleido doh.gif va cia ir buvo mano negerumas jauciausi labai purvina doh.gif
Atsakyti
Gimdymas uztruko 38 val, 3 val. su epiduru. Pirmas dvi dienas jauciausi super nors ir kirpo ir visaip kitaip kankino ax.gif Po dvieju dienu grizau namo ir tada jau prasidejo... ir galva sukas, jegu nera plius dar paeit negaliu del kirpimo doh.gif
Atsakyti
visas pirmagimes gimdymo procesas truko 10 valandu. Gimdziau be nuskausminamuju. Is anksto buvau uzsispyrusi, kad iveiksiu gimdyma be ju, ruosiaus tam psichologiskai visa laika. Neturiu su kuo palyginti, nes pirmas gimdymas, taciau manau kad viskas buvo sklandziai. Uzdejus kudikeli ant krutines, visi saremiu skausmai liko praeity. Man siuvo pacia maksti, bet vos susiuvus jau galejau sedeti. Jautemes puikiai, uz poros paryciu jau buvom namuose. Labiausiai nepatinka man tai, kad nuo gimdymo negaliu normaliai issitustinti, uzkieteje viduriai baisiai. Reikala atlikineju i radiatoriu isikibus schmoll.gif Jau trys savaites po gimdymo, o tustinaus gal 4 kartus. Zinoma, pirmosiomis dienomis nesijauciau kaip sveikuole, bet nebuvo kazkaip super blogai smile.gif
Atsakyti