Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gerai jautėtės po gimdymo?

wow,o man skausmas neuzsimirso taip greitai, o pasedet bveik negalejau,ka kalbeti apie jima, skaudejo ir siaip buvo nemalonu del siuvimo(man netik kirpo,bet ir plyso).
nebenoriu to vel patirti.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 09, 22:56)
wow,o man skausmas neuzsimirso taip greitai, o pasedet bveik negalejau,ka kalbeti apie jima, skaudejo ir siaip buvo nemalonu del siuvimo(man netik kirpo,bet ir plyso).
nebenoriu to vel patirti.

Cia tas plysimas mano kazkoks keistas buvo. Jis ir neturejo buti skausmingas. Po to kai susiuvo, liepe man atsisesti. O as galvojau, ka cia ta akusere svaigsta, man gi skaudes biggrin.gif Sese buvo pasakojus apie savo plysima ir jo pasekmes. Bet kai atsisedau, ziu gi visai neskauda thumbup.gif jautes tik kazkoks tempimas, bet nieko baisaus.
Atsakyti
Sūnų pagimdžius jaučiaus kaip pragare, dvi dienas nesikėliau, o kai susiruošiau į dušą, tai koridoriuj nugriuvau. Kaip mane, 110 kg sveriančią partempė į palatą, tai neatsimenu. Labai nukritęs spaudimas buvo, užtat ir griuvinėjau, ir nuskausminamųjų buvo padauginta. Dukrytę pati pagimdžiau, be jokių nuskausminamų. Ohoho thumbup.gif ,būčiau galėjus ir namo pėsčia pareit, ne tik, kad į palatą, ale vistiek nuvežė. Po kelių minučių kėliaus ir ėjau į dušą tvarkytis. Nei man galva svaigo, nei ką skaudėjo. Gal kad dukrytė daug mažesnė buvo už sūnų... Bet ryte tai jau jaučiaus kaip suspardyta, bet čia niekis, svarbu,kad nebuvo jokio silpnumo. Tai vat, kokie skirtingi gimdymai.
Atsakyti
Is karto po gimdymo tai lyg ir gerai jauciausi, bet kai reikejo eit i palata 2 k. nualpau. Kitas dvi dienas irgi vos vaiksciojau, bet paskui vis geryn ir geryn thumbup.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo jaučiausi puikiai pirmas dienas, o grįžus namo prasidėjo siųtos tarpvietės skausmas, negijo, galų gale supūliavo, teko grįžt į GN.. doh.gif O šiaip jėgų buvo, jei tik ne nugriaužti speneliai ir ta siūlė negyjanti.. doh.gif Gyvenimu mėgautis pradėjau tik po kokio mėnesio..
Per antrą nėštumą turėjau žemą hemoglobiną, per gimdymą smarkiai nukraujavau, tai po gimdymo porą savaičių silpnai jaučiausi, vis jėgų nebuvo, silpna..Pirmom dienom išvis visa permatoma vaikščiojau.. doh.gif Ir dar po šio gimdymo išlindo hemorojus, tai prasikankinau.. doh.gif
Atsakyti
Fiziskai jauciausi labai pavargusi - gimdziau 13h be nuskausminimo ir su skatinimu doh.gif Aisku, pagimdzius palengvejo, nors pavaikscioti buvo sunku, naujagimi nestis i vizitacijas nesugebejau, sesele turejo paimti. Sukdavosi galva laiptais palipus.. Bet realiai tas fizinis nuovargis labai greitai praejo 3-4d., ir tas pasimirso, bet pirmom dienom man dar ir psichologiskai labai buvo sunku... Turejom bedu su mazuoju, savaite laike ligoninej, tai nervai nelaike man...
Atsakyti
Gimdymas truko 5 val, be jokiu nuskausminamuju. Pagimdziau 23 val, o 8 ryto nuejau i dusa. Po savaites lyg niekur nieko...
Atsakyti
Po gimdymo ne karta susiduriau su kritusiu spaudimu. Pradeda labai skaudeti galva, visiskai neturiu jegu, guliu paslika...sikart net pykinti pradejo. Anksciau suveikdavo kavos puodukas, taciau sikart vakare isgeriau ir nuejau anksti gulti, pagalvojau issimiegosiu - praeis, atsibundu ryte vis dar neatsigavus, isgeriau siryt dar viena puoduka tai truputi pagerejo, bet ne taip staigiai kaip anksciau...
Buvo jums ir pansiu bedu? O gal man cia reikia ieskoti kitur priezasciu?
Atsakyti
Manau, pasidaryk kraujo tyrimą. Reiktų pasitikrinti hemoglobiną, taip pat ar nesimato kokio uždegimo. Jei tyrimas nieko neparodys, galbūt tau reiktų tiesiog išsimiegoti, stipriau pavalgyti. Gal tau trūksta šviežio oro? Jei 2.gif migdai balkone, pasedėk su juo, paskaityk kokią knygą. Aš taip darau, nes aukštai gyvenam, su vežimėliu nelabai turiu galimybės paraliuot verysad.gif
Atsakyti
Na, gali buti variantas del oro trukumo, tikrai neiseinu taip daznai i lauka kaip anksciau sad.gif Nors stengiuos kai tik galiu ir noriu smile.gif
Atsakyti
kelis kartus ir man buvo tas pats nors siaip jis visad pas mane gana zemas, tik per nestuma buvo padidejes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 04 07, 18:33)
kelis kartus ir man buvo tas pats nors siaip jis visad pas mane gana zemas, tik per nestuma buvo padidejes smile.gif

man per nestuma buvo nukrites, bet buvo geras 110/70 ir jauciaus gerai. Gaila neturiu aparato pamatuot, bet kazkada matavau kai nukrites buvo tai zymiai skyres nuo normalaus...reik manyt koks buvo vakar ir siandien, nes tokia bejege jauciaus... dabar jau gerai jauciuos smile.gif Taip gera. Ko neivertini kol nesusergi kuo...
Atsakyti