po abieju gimdymu norejau pati iseit is gimdyklos,bet neleido. gulde ir veze. viskas buvo liux. gal daugiau moraliskai buvo pasimakalave....
Kai pagimdziau, kazkodel pasidare labai silpna ,labai staigei nukrito kraujospudis - tai pacioj gimdykloi pragulejau 6 val(po gimdymo jau),kol sulasino kazkokis vaistus .Atveze i palata, nes turbut pati nepaeiciau....Kai atsistojau i wc tai labai galva sukosi ir temo akyse, bet kazkaip labai neskubedama nuedavau i wc ir dusa...skaudejo visus galus
buvau siuta tai dar ilgai negalejau normalei atsisest...ir siaip visi sakydavo, kad esu laaaabai isbliskus ir atrodau labai pavargusi

jauciausi tragiskai
tiek fiziskai, tiek emociskai..labai laukiau gimdymo,pasitikejau savimi,bet toks sokas buvo kad dar dabar vos atsigavus jauciuos.labai myliu vaikus,bet bent jau siuo metu manau kad daugiau niekada gyvenime nebenoreciau gimdyt

1 men. jauciausi labai isekusi, svaigo galva, kokias 2 sav. drebejo kojos. Ziauriai nesinorejo lankytoju, norejosi ramybei praleisti laika savo seimoje.
Po pirmo buvo gal kiek sunkiau, nes teko mane pasiuvinėt, kokios 3paros po gimdymo buvo baisu pajudėt, atrodė plyšiu vėl, bet čia matyt psichologiškai labiau bijojau, nes savijauta buvo pakankamai gera, tik porą dienikių paskaudėjo šikną, bet visumoj jaučiausi gerai....
Po antro tai.... na gimdymas tai toks lengvas pirstelėjimas buvo, po gimdymo jau laksčiau po palatą, nei galva sukosi, nei dar kas dėjosi, maudžiausi, makiažą pasidariau kad prieš daktarus kaip lavonas neatrodyčiau
, niekur neskaudėjo, sėdėjau ant šiknos patenkinta, daviau garą suplukus, o mama tai pakraupus žiūrėjo, gal man kas narkotikų uždavė kad taip gerai jaučiuos
Vienžo antro gimdymo kaip nebuvę, o MB sakiau - saugok mane, nes praėjus 4sav po gimdymo drąsiai pas kitus diedus galiu išlėkt....
Žodžiu jei tokia savijauta garantuota būtų po visų gimdymų, tai nėštėčiau ir nėštėčiau.....
Po antro tai.... na gimdymas tai toks lengvas pirstelėjimas buvo, po gimdymo jau laksčiau po palatą, nei galva sukosi, nei dar kas dėjosi, maudžiausi, makiažą pasidariau kad prieš daktarus kaip lavonas neatrodyčiau

Žodžiu jei tokia savijauta garantuota būtų po visų gimdymų, tai nėštėčiau ir nėštėčiau.....

Man po CP per mėnesį viskas sugijo pilnai. Silpna buvo tik pirmas 2 paras
Aišku, buvo problema su tuštinimusi, skaudėjo pilvą

pirmas gimdyas buvo labai lengvas....bet nukraujavau....tai pamenu net paeit negalejau, paskui atsigavau uz kokio menesio visai gerai jauciaus jau.
po antro labai isekus buvau sunkiai sekes gimdyt, ir maze nerami bovo dar ligpninej, paskui namie po kokio menesio jau buvau atsigavus
po antro labai isekus buvau sunkiai sekes gimdyt, ir maze nerami bovo dar ligpninej, paskui namie po kokio menesio jau buvau atsigavus

jei nebutu siuve... tai buciau jautusis tiesiog puikiai

Kelias paras taip skaudejo klubus is vidaus, kad vargiai i tualeta nueidavau, dejau kojas lyg jos butu stiklines ir sudus, nezmoniskai skaudejo visus kaulus, bet po keliu dienu lyg ir susitvarke, bet jegu neturejau ilgai, pavargdavau nuejus iki artimiausios parduotuves, atrode nualpsiu kol pareisiu. Po menesio lyg ir viskas jau buvo gerai.
Pirma para tai bijojau ir pajudeti. Atrode 'ten apacioje' kazkas baisiai baisaus su manim ivyko, pajudesiu ir dar zarnos prades kristi
... Bet cia psichologiskai daugiau, nes susiuta buvau minimaliai. Antra para jau buvo lengviau nes niekur gi nedingsi - pasirupint vaiku reikia. Po savaites jau buvau atsigavus na isskyrus siuvimo vietas...jas jauciau dar ilgokai.

QUOTE(linute_klp @ 2011 10 16, 17:06)
man visiskai taip pat