Įkraunama...
Įkraunama...

Eivilytės gimimas

Super istorija. Dar labiau užsimaniau antro leliaus, kad ir man taip lengvai būtų wub.gif blush2.gif Sveikinimai didžiausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 06 13, 16:50)
labai grazi istorija smile.gif po tokiu pasakojimu ir as gimdyti uzsimaniau  wub.gif

QUOTE(NaiLi @ 2008 06 13, 17:25)
Super istorija. Dar labiau užsimaniau antro leliaus, kad ir man taip lengvai būtų wub.gif  blush2.gif Sveikinimai didžiausi 4u.gif

Ačiū 4u.gif
kažkaip malonu labai ant širdies paliko, kad Jums patiko...
Nesu aš rašytoja blush2.gif , jau geriau kokį katilo galingumą paskaičiuot biggrin.gif

Visad mąstau, kad galima ir gražiau parašyt, bet kai reikia, minčių taip gražiai ir nesudėstau. ax.gif
Atsakyti
labai faina, be itampos istorija drinks_cheers.gif
atrodo, kad tikrai gimdei"atsiputus" thumbup.gif
su tuo ir sveikinu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Santi @ 2008 06 13, 17:19)
Ačiū 4u.gif
kažkaip malonu labai ant širdies paliko, kad Jums patiko...
Nesu aš rašytoja blush2.gif , jau geriau kokį katilo galingumą paskaičiuot biggrin.gif

Visad mąstau, kad galima ir gražiau parašyt, bet kai reikia, minčių taip gražiai ir nesudėstau. ax.gif

ir man tas pats buvo, atrode jau kai resiu cool.gif
Bet kur tau, kai parasiau, tai pati baisiai nusivyliau, norejosi perrasyt kai perskaiciau ka parasiau. Ko gero ir "skaitomiausiomis " mano istoriju nepavadinsi(nebent is kito galo)
ne visi gimsta rasytojais, bet cia tas ir gerai, kad niekas neteisia, nepatinka , tai neskaito ir tiek
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif
Kad man taip greit praeitu tas gimdymas blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif Labai lengvai susiskaitė istorija thumbup.gif
Atsakyti
Labai ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
Labai tyra, nuoširdi, dvelkianti jautrumu ir paparastumu istorija...Gera ir smagu skaityti...Mamytė šaunuolė 4u.gif Dukrytėms sveikatytės wub.gif , o seneliui ir anūką reiktų padovanoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2008 06 15, 01:21)
Labai tyra, nuoširdi, dvelkianti jautrumu ir paparastumu istorija...Gera ir smagu skaityti...Mamytė šaunuolė  4u.gif Dukrytėms sveikatytės  wub.gif , o seneliui ir anūką reiktų padovanoti  blush2.gif

Dėkui 4u.gif

Paskaičiau ir apsižliumbiau, sukilo prisiminimai. verysad.gif 1,5 mėn po Eivilytės gimimo, praradom brangų žmogeliuką vos 10 metukų. ( būtent mano tėčio anuką)

Kaip sakoma: vienas gimsta, kitas miršta, bet širdis vistiek skauda. Labai tikiuos, kad į jo vietą ateis kitas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Santi: 15 birželio 2008 - 07:43
QUOTE(Santi @ 2008 06 15, 09:42)
Dėkui 4u.gif

Paskaičiau ir apsižliumbiau, sukilo prisiminimai. verysad.gif 1,5 mėn po Eivilytės gimimo, praradom brangų žmogeliuką vos 10 metukų. ( būtent mano tėčio anuką)

Kaip sakoma: vienas gimsta, kitas miršta, bet širdis vistiek skauda. Labai tikiuos, kad į jo vietą ateis kitas...

Tikrai nenorėjau įskaudinti verysad.gif ...Toks turbūt gyvenimas su praradimais ir atradimais... wub.gif Stiprybės Jūsų šeimai wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija wub.gif Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingere @ 2008 06 15, 14:12)
Tikrai nenorėjau įskaudinti  verysad.gif ...Toks turbūt gyvenimas su praradimais ir atradimais... wub.gif Stiprybės Jūsų šeimai  wub.gif

Viskas gerai, jokiu būdu neįskaudinot, tikrai tikrai, čia tik aš jautri pasidarius ir kiekviena smulkmena viską primena ax.gif
Ačiū 4u.gif
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 06 15, 14:34)
Labai grazi istorija wub.gif Sekmes jums 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikateles dukrytems ir mamytei ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dziaugiuosi uz Jus, kad lengvai gimdete wub.gif
Atsakyti