Įkraunama...
Įkraunama...

Eivilytės gimimas

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kad visoms nestuke.gif tox lengvas ju stebukleliu atejimas butu wub.gif wub.gif wub.gif sveikateles jums 4u.gif
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Santi @ 2008 06 12, 11:33)
[Tėtis mano džiaugiasi dar viena anūke  wub.gif

faina, kad taip greitai ir laimingai thumbup.gif sėkmės jum 4u.gif
Atsakyti
saunuoles!!!
kad kas galetu pasakyti nuo ko to gimdymo sunkumas priklauso? gal sportavote intensyviai ar siaip aktyvi esate? smile.gif
kad vienoms taip lengvai, o kitos vos galo negauna gimdydamos....
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 06 20, 20:43)
saunuoles!!!
kad kas galetu pasakyti nuo ko to gimdymo sunkumas priklauso? gal sportavote intensyviai ar siaip aktyvi esate? smile.gif
kad vienoms taip lengvai, o kitos vos galo negauna gimdydamos....

Ačiū 4u.gif

Tikrai nesportavau, kursų jokių nelankiau, prasta iš manęs sportininkė blush2.gif

Pati sau įkaliau į galvą, kad galiu, kad nebijot, viskas bus gerai.
Ką dariau g.gif , tai tik skaičiau, kaip teisingai stumti, nes pirmo gimdymo metu nesisekė, pati sau namie būdama kvėpavau pagal vadovėlį, stengiausi "stumti" ne į užpakaliuką, o kur reikia, na nemoku paaiškint doh.gif Tiesiog sutraukinėjau ten tuos raumenukus ir tiek, kad veiksmo metu nepasimest. O kai jau viskas vyko, tūpčiojau, man draugė buvo sakius, kad padeda. Kiek tame tiesos nežinau. O stumt sekėsi, jokių problemų, nei plyšau nei kirpo, pati norėjau nulipt ir eit į palatą, bet neleido.
Buvau kaip karalienė, gydytoja taip išsireiškė, čia kad sėdėt galiu smile.gif

Tiesa, tarpas tarp pirmo ir antro gimdymų 2 metai 3 mėn. Tai nėra daug, gal ir tas kažkiek lėmė.
Atsakyti
grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
grazu wub.gif
Atsakyti
Flirta, labai faina istorija thumbup.gif O kad man taip lengvai ir greitai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 28 spalio 2010 - 01:35
linkejimai mergytem,grazuolytem. Saunuole mama!
Atsakyti