Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mano HCG 80620. Laboratorijoj sake nestumas virs 4 savaiciu. MB parasiau sms kad "prisidirbom", tfu, tfu, tfu
Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2008 06 16, 16:53)
Labai labai sveikinu visas nestuke.gif  patapusiomis.Sėkmės jums 4u.gif
Sakykit merginos,o po nepasisekusio IVF reikia apsilankyti pas ginę? Girdėjau, kad ten cistų kartais priauga. O prieš kitą IVF reikia vėl kartoti kokius nors tyrimus?

Aš nuėjau po antrų mmmmm.
Atsakyti
Tiesiog neitiketina smile.gif Va cia tai Dievas dovanele numete, sveikinu 4u.gif

QUOTE(kistex @ 2008 06 16, 18:46)
Mano HCG 80620. Laboratorijoj sake nestumas virs 4 savaiciu. MB parasiau sms kad "prisidirbom", tfu, tfu, tfu

Atsakyti
Pupuliuk,Nakvisa,Kistex sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O Kistex tavo atvejis man suteike vilties.Kad buna gi zemei stebuklu. wub.gif
Nu tikrai neitiketina.
Atsakyti

man atodo čia jau žymiai daugiau savaičių thumbup.gif
sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nakviša sveikinu ir tave thumbup.gif thumbup.gif labai dėl jūsų šeimos džiaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif

pupuliuk sveikinimai didžiausi thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nakviša, pupuliuk thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 06 16, 19:46)

Na čia tai geras bigsmile.gif .SVEIKINU 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Kistex, štai ir vasaros stebuklai smile.gif Veikiausiai sunku susivokt:)
Kada pas daktarytę bėgsi???
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 06 16, 08:50)

P.S. Testas: turiu du pagaliukus.... uf... sunku kvepuoti ...  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 06 16, 19:56)
Kistex, štai ir vasaros stebuklai smile.gif Veikiausiai sunku susivokt:)
Kada pas daktarytę bėgsi???

Gal aš ne taip telefonu išgirdau, gal HCG 8620 g.gif Kol kas savijauta:nesusivokiu situacijoj, bet pirma kartą gyvenime taip laukiu vizito pas gin, eisiu rytoj. Tik dabar ramia sąžine šluoju viską iš šaldytuvo į save.
Atsakyti

Tikrai "prisidirbot" biggrin.gif ... Manau, kad ne vienas lelius bus wub.gif ... Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kistex, tai nepakartojama smile.gif Labai lauksim žinių rytoj smile.gif
Atsakyti