Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dizzy___ @ 2008 06 18, 19:15)
Laimuze, oi pupa, nagi  thumbup.gif  Koks birželis derlingas smile.gif

Dar bijau dziaugtis, kai sulauksiu penktadienio rezultatu, gal patikesiu kad nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2008 06 18, 19:18)
Nu o kada paskutinį kartą pregnylį vartojai?

Jei cia man adresuota, tai pries 15 d.

Aciu Mocarta uz normas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 18 birželio 2008 - 19:26
Laimuze, kabinasi smile.gif Kai aš dariau po Pregnyl 7 dieną, buvo apie 30 HCG, o po kelių dienų gerokai patirpo smile.gif Aišku reikia laukti penktadienio, laikau už tave kumsčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 06 18, 20:13)
Biski slapstausi  biggrin.gif  o tu mane susekei  blush2.gif
Is tikro neiskenciau ir sendien pasidariau HCG tyrima (11 d po), paskirta tik penktadieni (13 d.), tai sakiau dar pakentesiu, palyginsiu ir tik tada pranesiu, ale kad jau uzklausei, tai pas mane HCG 58,47 IU//L  tongue.gif

Oi kaip smagu wub.gif ... Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Laimuže509 sveikinu, tikrai viskas bus gerai 4u.gif nestuke.gif .

Ačiū Medūna, aš kolkas laikausi gerai, jau pradėjau dirbti po atsostogų, bet savijauta nebloga. Tik pilvuką dar dažnokai pamaudeną ir labai jau išsipūtęs. Vyras sako, kad dabar jau atrodo kaip normaliai nestuke.gif biggrin.gif . Net nežinau, kodėl jis man taip iššoko g.gif .

Saule3 savo mažiukus pamatysiu ketvirtadienį kitą, nes liepė atvažiuoti ne anksčiau, kaip po 3 sav. po įsodinimo. Būčiau važiavus anksčiau, bet dabar tos šventinės dienos g.gif .

LAIKYKITĖS VISOS LAUKIANČIOS ATSAKYMO, NES ŽINAU, KAD ŠIS PERIODAS PATS SUNKIAUSIAS , O DIENOS EINA KAIP SAVAITĖS.
Atsakyti
Laimuze, puikus HCG kaip 11 dieną, ir Pregnylio tiek daug tikrai negali būti likę smile.gif
Atsakyti
Laimuže super thumbup.gif thumbup.gif tu nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 06 19, 05:56)
Laimuže super  thumbup.gif  thumbup.gif tu  nestuke.gif  thumbup.gif

Kol kas dar bijau dziaugtis ir vyrui dar nesakiau, noriu pirma isitikinti, kad tikrai nestuke.gif , kad nereiketu skaudziai nusivilti. Vyras isvaziaves, tai kai susitiksim ryt tai ir pranesiu, tikiuosi rytojaus tyrimai tik patvirtins musu viltis nestuke.gif

Sekmes visos bandancioms, kantrybes ir istvermes ir aciu visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laimuze, niu kap fainiai, sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 06 19, 07:35)
Kol kas dar bijau dziaugtis ir vyrui dar nesakiau, noriu pirma isitikinti, kad tikrai  nestuke.gif , kad nereiketu skaudziai nusivilti. Vyras isvaziaves, tai kai susitiksim ryt tai ir pranesiu, tikiuosi rytojaus tyrimai tik patvirtins musu viltis  nestuke.gif

Sekmes visos bandancioms, kantrybes ir istvermes ir aciu visoms uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as taip ir itariau, kai normas siunciau biggrin.gif , kuo nuosirdziausiai linkiu kad tavo nestuke.gif pasitvirtintu 4u.gif sekmes dideliausios ir ... tyliai sveikinu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 06 19, 08:35)
Kol kas dar bijau dziaugtis ir vyrui dar nesakiau, noriu pirma isitikinti, kad tikrai  nestuke.gif , kad nereiketu skaudziai nusivilti. Vyras isvaziaves, tai kai susitiksim ryt tai ir pranesiu, tikiuosi rytojaus tyrimai tik patvirtins musu viltis  nestuke.gif

Sekmes visos bandancioms, kantrybes ir istvermes ir aciu visoms uz palaikyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laimuze nuosirdziausiai linkiu kad rytoj pasitvirtintu pacios geriausios naujienos ir i jusu seimynele ateitu taip ilgai laukta svente 4u.gif SEKMES thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Na po tokių žinių ūpas tik didėja thumbup.gif
laimuže wub.gif , nakviša thumbup.gif
Atsakyti
nemaniau kad bus taip sunku... finansiskai ir psichologiskai tai kaip ir pavezam. bet nemaniau kad darant dirbtini apvaisinima teks iskesti nemazai fizinio skausmo... hmz, kad tik pasisektu ir pavyktu nestuke.gif
Atsakyti