QUOTE(dar yra vilties @ 2008 06 25, 17:20)
Merginos, ar kam buvo temperatura po punkcijos? Man 38 siandien visa diena, gydytojas liepe gert paracetamoli, o as ko tai bijau, vis tiek nereikalinga chemija.
Nesijaudink, paracetamolio galima

Merginos, ar kam buvo temperatura po punkcijos? Man 38 siandien visa diena, gydytojas liepe gert paracetamoli, o as ko tai bijau, vis tiek nereikalinga chemija.
Labiau gali pakenkti auksta temperatura nei paracetamolis... geriau gerk...

Būtinai gerk, tokia temperatūra jau negerai embrioniukams, o paracetamolio net nėščioms GALIMA (sorry nesąmonę buvau parašius).
Žieminuke
,laikykis...

Žieminuke, trūksta žodžių...stiprybės Jums abiems
Mergaitės, gera, jog palaikot, bet siaubingai baisu, kai kasdien vis tie patys skausmai sugrįžta tik šį kartą kitoj pusėj...meldžiuosi, kad tai tebūtų paprastas spazmas, bet ech...reikia laukti ir bus, matyt..
Mergaitės, gera, jog palaikot, bet siaubingai baisu, kai kasdien vis tie patys skausmai sugrįžta tik šį kartą kitoj pusėj...meldžiuosi, kad tai tebūtų paprastas spazmas, bet ech...reikia laukti ir bus, matyt..
QUOTE(kantrioji @ 2008 06 25, 09:26)
as tai jau jauciu kad stogas pradeda vaziuoti nuo IVF ir vaisingumo temu... visas keturias dienas tik apie tai galvojau, masciau ir skaiciau...
jau sian negera ir pikta. jauciu kad po geros nuotaikos ateina pyktis ir agresija...
reikia gelbetis
dingstu iki liepos 3d., tada pranesiu kaip pavyko
iki tol stengsiuosi apie sias temas nebegalvoti ir uzsiimti kitais dalykais..... 
sekmes ir istvermes visoms

sekmes ir istvermes visoms

Sekmės tau..Tikrai,jei turi galimybę, tai kur nors ištrūk, nuo to IVF pasaulio.
Mane IVF irgi labai išvargino. Nuo pat pirmų dienų buvau nusiteikus labai optimistiškai,bet pastovus pilvo maudimas mane dabaigė

Sveikos merginos, užsukau čia pirmą kartą, todėl gal ką darau netaip bet labai noriu jums parašyti.
Turiu vaikelį iš mėgintuvėlio, kuriam dabar 5 metukai. sugalvojau pabandyti dar kartą iš snaigučių (kaip jūs čia rašote
, įsivaizduokite kiek laiko snaigutėm, užsaldytos pabuvo beiveik 6 m. Taigi dabar 9 d. po įsodinimo, pasidariau ką tik testa ir nesupratau teigiamas jis ar neigiamas, nes antra juostelė pasirodė daug daug vėliau ir labai labai blanki bijau kad tik man įžiūrima.( o gal blogai kad ne rytinis šlapimas)
Vilčių kažkaip tam daug neteikiu žinau kas gali būti ir bus taip kaip lemta. Tik norėjau paklausti ar 9 d. nėštumą testai rodo ar reiktų dar palaukti? jaučiu šiokį tokį maudenimą panašu kaip ir prieš mm.
Turiu vaikelį iš mėgintuvėlio, kuriam dabar 5 metukai. sugalvojau pabandyti dar kartą iš snaigučių (kaip jūs čia rašote

Vilčių kažkaip tam daug neteikiu žinau kas gali būti ir bus taip kaip lemta. Tik norėjau paklausti ar 9 d. nėštumą testai rodo ar reiktų dar palaukti? jaučiu šiokį tokį maudenimą panašu kaip ir prieš mm.
Manau dar ankstoka testui, dar pakentėk bent kelias dieneles, o tuo labiau ne rytinio šlapimo.
Nepavyko mums ir si karta, labai gaila
Ka tik atsivilko mm.
Reiskia, kai ideda embrionus jie nustoja dalintis, nors pries idejima ir dalindavosi
Na nereiks net kraujo nuleist penktadieni

Ka tik atsivilko mm.
Reiskia, kai ideda embrionus jie nustoja dalintis, nors pries idejima ir dalindavosi

QUOTE(Zajončku @ 2008 06 25, 20:03)
Nepavyko mums ir si karta, labai gaila
Ka tik atsivilko mm.

Ka tik atsivilko mm.

Nu n....