Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galėjau pastoti?

tik nusiramink ir stenkis nestresuot,nes nuo to menesines dar labiau veluos. man irgi taip kazkada buvo,taciau manau velavo del to,jog nervinausim kad veluoja. kaip sakant isisnekam sau i galva nereikalingu minciu smile.gif
Atsakyti
Manau isiteigiau sau...Pamaciau, kad viena diena veluoja ir puoliau i panika swoon.gif . Kita diena, aisku nieko nesulaukiau, is tos baimes isvis nzn, kur detis, tik apie tai ir mastau. Pasakiau mamai...Nzn...tikiuos viskas bus ok. Ne vienai mano draugei taip buvo.
Atsakyti
Siandien sulaukiu raudonuju sesiu thumbup.gif
Atsakyti
Na va, taip ir turėjo būti, kaip gai prezervatyvas neplyšęs neapsaugoti nelabai įsivaizduoju, tuo labiau, kad pati sakai, jog jokių pasižaidimų be jo nebuvo.. svabu, kad nebesinervuoji, kita kartą gal ramiau reaguosi, jei ciklas sutriks smile.gif
Atsakyti
Na nezinau, kada kita karta mylesiuos, nes su tuo vaikinu jau issiskyrus lotuliukas.gif Tai ir nervintis nebus del ko thumbup.gif Celibatas valdo doh.gif
Atsakyti
sveikos, aš esu čia pirmą kartą ir dėl to , jog turiu problemą. man 16 metų, žinau, tai labai mažai, bet šiandien pas mane nakvojo mano vaikinas ir mes nesimylėjom, bet jam pora kartų išsiliejo sperma, kokia tikimybė pastoti, aš esu nekalta. susirūpinau tuo dėl to, jog man dabar truputį skauda pilvo apačią, o mėnesinės man tik mėnesio gale. ką daryti, kur kreiptis? mamai sakyti bijau, norėčiau gauti kažkokios konsultacijos iš kur nors. aš esu išsigandus ir nežinau, ką daryti.
būčiau labui dėkinga, jei man padėtumėte verysad.gif verysad.gif
masčiau apie tai jog tiesiog nusipirkti kontraceptikų, bet jų aš negalėčiau gauti iš niekur taip greitai..
Atsakyti
QUOTE(nesusipratusi @ 2008 11 08, 17:30)
sveikos, aš esu čia pirmą kartą ir dėl to , jog turiu problemą. man 16 metų, žinau, tai labai mažai, bet šiandien pas mane nakvojo mano vaikinas ir mes nesimylėjom, bet jam pora kartų išsiliejo sperma, kokia tikimybė  pastoti, aš esu nekalta. susirūpinau tuo dėl to, jog man dabar truputį skauda pilvo apačią, o mėnesinės man tik mėnesio gale. ką daryti, kur kreiptis? mamai sakyti bijau, norėčiau gauti kažkokios konsultacijos iš kur nors. aš esu išsigandus ir nežinau, ką daryti.
būčiau labui dėkinga, jei man padėtumėte  verysad.gif  verysad.gif
masčiau apie tai jog tiesiog nusipirkti kontraceptikų, bet jų aš negalėčiau gauti iš niekur taip greitai..

Esminis klausimas - kur issiliejo sperma?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 11 08, 18:36)
Esminis klausimas - kur issiliejo sperma?



na ne ant manęs, bet po to aš jaučiau kaip mano kūnas lietėsi su ja, maždaug prie makšties.. aš susirūpinusi dėl to, jog skauda pilvą..
Atsakyti
nu man atrodo kad tiu nusiramink - pastoti negalejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2008 11 08, 18:45)
nu man atrodo kad tiu nusiramink - pastoti negalejai  mirksiukas.gif



man tiesiog neramu.. tiesiog nei mokykloje niekur, niekada apie tai nebuvo nieko informuojama , kas kaip, dėl to nežinau nė ką manyti
Atsakyti
Mano galva panikuoji be reikalo. Jeigu tik "lietesi" tai pastoti neturetum. Pilva gali skaudeti del daugybes priezasciu. Net jeigu butum pastojusi tau taip iskarto nieko neskaudetu.
Zodziu kita karta atsargiau ir nepamirskit pasiskaityt info (pilnas internetas) apie apsisaugojimo budus.
Atsakyti
QUOTE(nesusipratusi @ 2008 11 08, 16:30)
kokia tikimybė  pastoti

Jokios.
Tik pagalvok ateičiai, ar verta buvo ši naktis dabartinės tavo savijautos? Gal geriau palaukti, kol galėsi savimi ir savo vaikinu tikrai pasitikėti?
Atsakyti