Atleiskit mielosios,jei kvailai paklausiu:kas ta visų giriama Violeta?Kokios srities tai gydytoja?Apšvieskit mane.
Na o mano kavalieraitis gripą pasigavo.Tai dabar sėdim namuose ir gydomės.Ech kai pagalvoju,koks didelis skirtumas,kaip Ugnius sirgdavo mažas,o kaip serga dabar...Anksčiau mums eilinis gripas baigdavosi ligonine,o kartais ir reanimaciniu skyriumi,o dabar tai juokas jo tos ligelės:šėlsta,dūksta nors ir "liulis" iki kelių

Smagu ir man,kad dabar eilinė sloga nesibaigia kritine būkle,matomai visas baisiąsias ligeles mažas bus atkentėjęs...
Na vis dar nesulaukiam Ugniaus kalbelės

Bet vis tik turiu pasidžiaugti,kad jo žodyne naujų garsų pasigirsta ir naujų žodelių...Nepatikėsit,Ugnius dar nekalba sakiniais,o muzikinę gamą jau beveik visą moka išvardinti:do,re,mi,fa...Nors niekas jo specialiai nemokino.Ugnius labai myli savo darželio grupės mergaites,visas jas vadina sesėmis,o vakare grįžes iš darželio vis tėtę tampo už rankovės ir prašo:sese,sese...Atseit sesytę pirkim
Pašėlęs tas mūsų berniukas,visų mylimas.Auga žvalus,tik vat laikui bėgant matau,kad jis pradeda jausti didelį skirtumą tarp bėgiojančio vaiko ir savęs

...Jis dar nekalba sakiniais ir aš nežinau kaip jam paaiškinti,kodėl jis negali bėgti

Tik visą laiką jam kartoju,kad ir jis bėgios,kai kojelės sustiprės,vis jį giriu,kai pats jau įsitvėręs atsistoja...Ech,čia tik mažiukai skauduliukai,bet taip esam labai laimingi,kad Dievulis mums Ugniuką siuntė,juk mes dabar esame mažų stebuklų liūdininkai,kurie vyksta su mūsų vaiku