Aciu krista31.as irgi tikiuosi daug ko ismokti ir suzinoti,ko reikia mano dukrytei.
Oi mergaitės,aš pas jus užbėgau su džiugia naujienyte
Ogi mūsų kavalieraitis Ugnius,kiekvieną dieną ką nors naujo pasako
Ir jau klausinėja rodydamas į daiktus "kas čia?"O jau smagumas mums
Dabar jau ir aš visa širdim jaučiu,kad mano vaikas tikrai kalbės ir ateis ta diena,kada aš su juo galėsiu susikalbėti...Dieve,kaip džiaugiuosi
Vis tik 4m širdelė drebėjo,kad mano vaikas niekada neprabils,o dabar kaip juokinga,kai vos ne kiekvieną žodį kartoja ir švepluodamas tėvų vardus taria
Ech,kaip smagu,kad yra dalykų,kurie ir į gerą išeina
Labai dziugu Aguti ,kad jums sekasi ,sekmes,sveikatytes Ugniukui.
Sveikos, tik dabar radau jūsų temukę, jos čia taip išsibarstę
visada bendravom temukėj"Paplepėkim apie viską", bet jei galima, prisijungsim ir pas jus. Jūs čia tiek patirties turit, o gal ir aš galėsiu kam pagelbėt, jei ne patarimais, tai bet paguodos žodeliu
mes irgi, ruošiamės balandį greičiausiai. Mum bus jau antras kartas, pirmąjį buvom pernai spalio mėn.
QUOTE(daluze1 @ 2009 03 05, 15:03)
sveikos mamytes ir mes jau ruosiames i saulutes sanatorija,vaziuosim pirma karta.dabar eisim i ligoniu kasas.

mes irgi, ruošiamės balandį greičiausiai. Mum bus jau antras kartas, pirmąjį buvom pernai spalio mėn.
Sveika GREK mes taip pat apie balandi vaziuosim,o kokio amziaus jusu vaikutis.Mano dukrytei kovo 8 buvo 1,5 metu.
Labas GREK, labai smagu,kad prisijungiai prie musu, gal galetai daugiau apie save papasakoti.
Agutis dziaugiuosi del Ugniuko, tikriausiai jam darzelis labai daug padejo, bendravimas su kitais vaikais jam matyt yra labai naudingas. Musu vaikutis ir labai daug kalba. Aisku neviska svetimi dar supranta, bet siaip kalba sakyciau turtinga ir aiski. Ilgesni zodeliai dar sunkiau tariasi, na bet jo zodziais tariant jis begalo "Mimingas"
Agutis dziaugiuosi del Ugniuko, tikriausiai jam darzelis labai daug padejo, bendravimas su kitais vaikais jam matyt yra labai naudingas. Musu vaikutis ir labai daug kalba. Aisku neviska svetimi dar supranta, bet siaip kalba sakyciau turtinga ir aiski. Ilgesni zodeliai dar sunkiau tariasi, na bet jo zodziais tariant jis begalo "Mimingas"
QUOTE(daluze1 @ 2009 03 10, 22:51)
Sveika GREK mes taip pat apie balandi vaziuosim,o kokio amziaus jusu vaikutis.Mano dukrytei kovo 8 buvo 1,5 metu. 
mes 2,2m
Papildyta:
QUOTE(krista31 @ 2009 03 11, 19:38)
Labas GREK, labai smagu,kad prisijungiai prie musu, gal galetai daugiau apie save papasakoti.
Mano mažiui VCP kairės pusės, lengva forma, gimę esam 31sav., gal tai gali būti priežastis. Truputį vėlavo raida, vėliau pradėjom vartytis, vaikščiot, kalbėt bandom tik nuo kokių 1,8m. Dabar jau prisiviję esam bendraamžius, tik va tas paralyžius telemtas neduoda ramiai gyvent. Bet rankų nenuleidžiam, stengiamės ir tikimės, kad viskas tik gėrės
[quote=GREK,2009 03 11, 19:48]
mes 2,2m
tai gal susitiksim?
Papildyta:
Sveika,ziuriu,kad mes susirasinejam dviejose temose.Na gal artimiau susipazinsim sanatorijoj,jei iseis
.Kiek supratau jus is Alytaus?Mes is Kauno.
mes 2,2m
Papildyta:
Sveika,ziuriu,kad mes susirasinejam dviejose temose.Na gal artimiau susipazinsim sanatorijoj,jei iseis
QUOTE(daluze1 @ 2009 03 11, 21:44)
.Kiek supratau jus is Alytaus?Mes is Kauno. 
Labutis, na siandien savo vyruka pastaciau i vaikstyne ir palikau viena kambaryje, tik girdziu,kad televizorius isijunge,pasirodo, kad gali tipenti ir i prieki ne tik atbulas
Na bet aisku tai turi buti laaaabai svarbus reikalas
Dar norejau mamyciu paklausti, kaip Jusu vaikuciu dantukai.Musiskio atrodo neseniai isdygo, o jau yra sugedusiu
Taip liudna, as manau,kad dantukams galejo pakenkti narkozes, rentgeno spinduliai ir matyt dar daug kas
Dar norejau mamyciu paklausti, kaip Jusu vaikuciu dantukai.Musiskio atrodo neseniai isdygo, o jau yra sugedusiu
QUOTE(krista31 @ 2009 03 12, 16:31)
*Labutis, na siandien savo vyruka pastaciau i vaikstyne ir palikau viena kambaryje, tik girdziu,kad televizorius isijunge,pasirodo, kad gali tipenti ir i prieki ne tik atbulas
Na bet aisku tai turi buti laaaabai svarbus reikalas
**Dar norejau mamyciu paklausti, kaip Jusu vaikuciu dantukai.Musiskio atrodo neseniai isdygo, o jau yra sugedusiu
Taip liudna, as manau,kad dantukams galejo pakenkti narkozes, rentgeno spinduliai ir matyt dar daug kas 
**Dar norejau mamyciu paklausti, kaip Jusu vaikuciu dantukai.Musiskio atrodo neseniai isdygo, o jau yra sugedusiu
*
**mūsų tai visi sveiki