Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

QUOTE(mikele @ 2009 04 20, 10:21)
Puikios naujienos, krista31 clap.gif Labai norime pamatyti jūsų Giriuką.Įdomu, ar jo šypsena vis dar telpa veide? Nerealus kūdikis!

Na jis vis dar toks pat linksmuolis smile.gif Siuo metu lankomes ankstyvos reabilitacijos tarnyboje, tai iki pat uzsiemimu pabaigos linksmas, snekus. Ateina su sypsena ir iseina su sypsena. Manes tos darbuotojos ir klause ar jis visuomet toks laimingas, geros nuotaiks uztaisas biggrin.gif Taip noretusi,kad toks laimingas jis butu visada 4u.gif
Atsakyti
Ui mergytės,kokios linksmos naujienytės pas jus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na o mes laukiame ketvirtadienio.Važiuosime pas gyd.Saniuką.Labai įdomu ką jis pasakys.
Vis dar neatsidžiaugiame Ugniuko kalba.Sakinukai dar nesilieja laisvai,bet jau žodžius ganėtinai sudėtingus taria,pvz.beždžionė lotuliukas.gif .Ir labai mus pralinsmina,kai mes su vyru per daug smarkiai pradedme kalbėti,tai Ugnius mums sako-tylėkite...ir tada beria savo žodelius...ir kaip nuostabu,kad mano vaikas pažįsta spalvas-žalia,raudona,mėlyna...rodo ir sako...ir apkabina mane ir sako-myliu...o man tada džiaugsmo ašaros liejasi...ech,ir kas galėjo pagalvoti,kad mes kada nors šito sulauksime iš savo vaiko,kuris beveik visų buvo nurašytas...stebuklų būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, stai ir Mariuxas prazuvelis. Uzsikasiau savo moksluose galutinai. Mat Birzelio 10d. jau bus mano magistrinio gynimas, tai kaip ji jau ir turiu, bet pastoviai reikia taisyti, kazka prideti kazka atimti. Tai kol darbo vadove perziurineja darba ispuole pora laisu dienu, tai nusprendziau cia apsilankyti. Sitiek menesiu nerasiau tai ispradziu kol perskaiciau visas naujienas. O naujienu cia radau labai daug nuo paciu skudziausiu (beabejo kalbu apie alialeks vaikuti, stiprybes Jums ir Jusu seimai), iki isties geru. Dziugu, kad Ugnius eina i darzeli, tikrai palaikau sitoki jusu apsisprendima. Vien tas isejimas is namu neigaliukams yra ipac vertingas. Jau nekalbu apie nauda socializacijai ir savarankiskumui mirksiukas.gif Tikrai jusu sprendimas puikus.
amriirm deja del Monciskiu nieko gero pasakyti negaliu. Kas liecia uzsiemimus (stovyklas) tai jos jau labai senai visos uzimtos http://lpa.lt/sarasas2009.htm . Labai gaila, bet is nuogirdu teko nugirsti, kad sunki padetis ir jei zmones nori atvaziuoti ne i uzsiemimus, o tik seip pailseti uz savo pinigus, tai girdejau, kad ir tokiu vietu nebera. Kadangi pats siemet visa vasara ten dirbsiu tai net nesidomejau del tu stovyklu vietu. Na bet cia tik nuogirdos, manau, kad tikslingiausiai butu kuo greciau paskambinti komendantei Rasai ir pasikalbeti, tada tikrai bus aisku kaip su tom vietom. Nes manau, kad bent jau nameliuose be patogumu tikrai atsiras laisvu vietu, o gal ir su patogumais dar pasiseks rezervuoti mirksiukas.gif . O seip as bent jau nuosirdziai patarciau apsvarstyti turistavimo galimybe. Na jusu sunus gal net noretu kad ir su teciu (jei jis turetu laisvo laiko) paturistauti ir pagyventi palapineje bent kokai savaitele. Tik tokiu atveju teks siek tiek investuoti i rimtesnius turistavimo reikmenis (palapine, miegmaisiai, pripuciamos lovos ir tt), nes savaite nepatogioje, mazyteje maximineje palapineje uz 100lt gali kaip reikiant apkarsti blink.gif O seip ten tikrai geros salygos kaip kempingo (WC dusai, virtuve, TV, internetas ir tt) ir su palapinemis zmones ten turistauja kiaura vasara, nors ir su labai zymiomis negalemis. Na bet kaip minejau, turetu dar ir tu laisvu nameliu buti siai vasarai. Tereikia tik Rasai pasiskambinti Rasa Ostrauskienė tel. 8 687 34194.
Beja Kovo 11d gavau vienkartine stipendija, uz geriausiai beismokanti Siauliu Universiteto studenta su negalia. http://www.siauliaip...tualijos/1/3325 ir http://www.lionsclub...ujienos/,nid.88 smile.gif
Noreciau, ir dazniau cia pabendrauti. Gal kam galesiu kazka patarti, tai klauskite - su malonumu pagelbesiu.
Atsakyti
Ui Mariuxai,kaip smagu,kad mūsų neužmiršti.Juk žinai,kad šiame forume esi labai laukiamas svečias mirksiukas.gif Labai smagu skaityti apie tavo pasiekimus,jie taip širdį glosto...nes tada ir mano vaiko ateitis ne tokia niūri atrodo blush2.gif Na svarbiausia,žiūrėti į priekį ir kiek įmanoma nesigręžioti atgal,ane?
Tai vat,brangieji,papasakosiu apie mūsų vakar dienos kelionę pas gyd.Saniuką.Ogi visiškas šnipštas!!!Nusitrenkėm su vaikeliu į Vilnių(vistik 200km),o pasirodo gydytojas netikėtai apsirgo doh.gif Jetau,kaip buvo apmaudu!!!!!!!Registratūroje labai mūsų atsiprašinėjo,sakė,kad visais įmanomais būdais mūsų ieškojo:ir per internetą,ir telefonu skambino...O pas juos mano telefono nr.tai senas paliktas(pas juos buvom prieš 2m)...o aš gi višta,tai nesusiprotėjau jiems paskambinti prieš kelionę ir pasiteirauti ar gyd.tikrai bus doh.gif doh.gif doh.gif Tai vat,nelinksmai mums išėjo...Na bet jau Ugnius koks patenkintas buvo po Vilnių pasivažinėjęs:visą kelią pro langą žiūrėdamas kalbėjo-matau masiną jaudoną(mašiną raudoną),matau dėdę,matau tetą lotuliukas.gif Įspūdžių vaikinukas pasisėmė iki kaklo,o dar tetis naują žaislinį autobusiuką nupirko,tai džiaugsmui nebuvo ribų lotuliukas.gif Tik jau nenuorama jis mašinoje be galo,visą kelią bijojom,kad policija nesustabdytų,nes gi mūsų ponaičiukui labai jau nepatinka visą kelią būti "įkinkytam" saugos diržais,jam būtinai reikia klūpėti atsirėmus į sėdynės atlošą ir žiūrėti pro galinį stiklą...Tai "prakaitavau" visą kelią jį laikydama lotuliukas.gif Na bet svarbiausia,kad viskas gerai:grįžom linksmi,nors į Vilnių važiavom tik pačio miesto pasižiūrėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar,jei viskas gerai,važiuosim ateinantį ketvirtadienį pas gyd.Tikiuosi,kad tokių nesusipratimų nebebus?
Atsakyti
Labas visiems, sveikinu Mariuxa su tikrai aukstais pasiekimais, labai dziaugiuosi uz tave. As isivaizduoju kokie laimingi yra tavo teveliai,matydami tavo pasiekimus. Tu mums esi visiems pavyzdys. Visiems tik pirmyn, tik i prieki ir viskas bus gerai thumbup.gif
Agutis, dziaugiuosi,kad Ugniukas jau kalba. Matai ir sveiki vaikuciai vieni anksciau pradeda kalbeti,kiti veliau. Na aisku kai musiskiai turi problemyciutai tai viskas kelia nerima.
Mes dabar lankom Ankstyvos rabilitacijos tarnyba tai psichologe tyre, taip fainai viskas buvo,neatsidziaugiau savo vyruku ir jo gebejimais. O kaip patinka mankstintis thumbup.gif Birzelio pradzioj planuojam i sanatorija,vaziuosim i Druskininkus,gal kas prisijungsit?
O siaip mano vyrukui dabar liudnos dienos verysad.gif cry.gif cry.gif Man paskyre stiprius antibiotikus ir negaliu jo maitinti. Tai ir man sunku ir jam sunku. Nors istikruju tai jam jau ir pakaktu,jau nemazas vyrukas biggrin.gif Sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
Sveiki ploja.gif Kur visi dingote, orams atsilus tikriausiai nebelieka laiko prie kompo prisesti. Labai jau nesmagu tik su savim bendraut biggrin.gif
Atsakyti
As ir uzsuku cia, tik paskaitau ir tiek mirksiukas.gif
amriirm, ar skambinote Rasai?
Atsakyti
Laba diena paskitineti uzsuku ir vis atidedu ,kad veliau parasysiu ir tas veliau tai tesiasi kelias dienas.Taip ir su paskambinimu pabandysiu nezinau kaip mano vaikinukui ten segtusi buti.Bet gal reikia rysztis juk gyvenimas rysa sunkus ir gal jam butu i nauda pabuvimas.
Atsakyti
Na mano kavalierius šianakt nei iš šio,nei iš to sukarsčiavo blink.gif Kas jam galėtų būti:nei karsčiuoja,nei sloguoja...Ir vis kiekvieną kartą bijau,kad šlapimo pūslės uždegimo neturėtumėm doh.gif Jei viskas gerai ryt turėtumėm važiuot pas gyd.Saniuką unsure.gif Kaip nesmagu ta temperatūra,o ypač kai neaišku nuo ko ji verysad.gif Tada tuoj visokių baimių prisigalvoji,o baisiausia iš jų-kad su šunteliu viskas būtų tvarkoje doh.gif
Papildyta:
Norėjau pasakyti:nei kosti,nei sloguoja... mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip augutis vaikelis diena praleido gal pervargo nes kartaais taip buna kad vaikas sukarsciuoja nuo pervargimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2009 04 29, 12:23)
Na mano kavalierius šianakt nei iš šio,nei iš to sukarsčiavo blink.gif Kas jam galėtų būti:nei karsčiuoja,nei sloguoja...Ir vis kiekvieną kartą bijau,kad šlapimo pūslės uždegimo neturėtumėm doh.gif Jei viskas gerai ryt turėtumėm važiuot pas gyd.Saniuką unsure.gif Kaip nesmagu ta temperatūra,o ypač kai neaišku nuo ko ji verysad.gif Tada tuoj visokių baimių prisigalvoji,o baisiausia iš jų-kad su šunteliu viskas būtų tvarkoje doh.gif
Papildyta:
Norėjau pasakyti:nei kosti,nei sloguoja... mirksiukas.gif

Agutis,gali buti ir gerklyte,nes kartais ir nedidelis paraudimas sukelia nemaza karsciavima. Tuo labiau, kad dabar tikriausiai daugiau laiko praleidziate laukia,maza ka, gal susilusi vejelis perpute.
Atsakyti
Na vat krista31 man atrodo,kad tu teisi:šiandien jau pradėjom kosčioti,lyg ir noselė pašlapiuoja...Po pietų vežu pas gydytoją,nes temp.vis pakyla,nors ir ne milžiniška.
Pas gyd.Saniuką nevažiuosim,nes deja dar serga,bet išsisprendė kita problemytė-galėsiu dalyvauti Ugniaus brolio šventėje,kuri rengiama mamyčių dienai,nes vyresnėlis labai pergyveno,kad aš galiu neateiti į šventę...na gyvenimas ima ir pats kartais viską į vietas sustato mirksiukas.gif
Atsakyti