Ui Mariuxai,kaip smagu,kad mūsų neužmiršti.Juk žinai,kad šiame forume esi labai laukiamas svečias

Labai smagu skaityti apie tavo pasiekimus,jie taip širdį glosto...nes tada ir mano vaiko ateitis ne tokia niūri atrodo

Na svarbiausia,žiūrėti į priekį ir kiek įmanoma nesigręžioti atgal,ane?
Tai vat,brangieji,papasakosiu apie mūsų vakar dienos kelionę pas gyd.Saniuką.Ogi visiškas šnipštas!!!Nusitrenkėm su vaikeliu į Vilnių(vistik 200km),o pasirodo gydytojas netikėtai apsirgo

Jetau,kaip buvo apmaudu!!!!!!!Registratūroje labai mūsų atsiprašinėjo,sakė,kad visais įmanomais būdais mūsų ieškojo:ir per internetą,ir telefonu skambino...O pas juos mano telefono nr.tai senas paliktas(pas juos buvom prieš 2m)...o aš gi višta,tai nesusiprotėjau jiems paskambinti prieš kelionę ir pasiteirauti ar gyd.tikrai bus

Tai vat,nelinksmai mums išėjo...Na bet jau Ugnius koks patenkintas buvo po Vilnių pasivažinėjęs:visą kelią pro langą žiūrėdamas kalbėjo-matau masiną jaudoną(mašiną raudoną),matau dėdę,matau tetą

Įspūdžių vaikinukas pasisėmė iki kaklo,o dar tetis naują žaislinį autobusiuką nupirko,tai džiaugsmui nebuvo ribų

Tik jau nenuorama jis mašinoje be galo,visą kelią bijojom,kad policija nesustabdytų,nes gi mūsų ponaičiukui labai jau nepatinka visą kelią būti "įkinkytam" saugos diržais,jam būtinai reikia klūpėti atsirėmus į sėdynės atlošą ir žiūrėti pro galinį stiklą...Tai "prakaitavau" visą kelią jį laikydama

Na bet svarbiausia,kad viskas gerai:grįžom linksmi,nors į Vilnių važiavom tik pačio miesto pasižiūrėti

Dabar,jei viskas gerai,važiuosim ateinantį ketvirtadienį pas gyd.Tikiuosi,kad tokių nesusipratimų nebebus?
url=http://www.supermama.lt]

[/url]