Įkraunama...
Įkraunama...

SPINA BIFIDA

Sveiki, pas mane tiek susikaupe ivairiausiu reikaliuku, butu gerai, kad para turetu daugiau valandu doh.gif
Imgarda, istiesu labai liudna del nelaimes ir dar pries pat egzaminus, linkiu kuo greiciau sunui pasveikti ir puikiai islaikyti egzaminus 4u.gif
Konjola, mes sanatorijoj praleidom 24 d. pirma savaite buvo sunki, nes po kokiu triju dienu pasigavom virusa ar del maisto, net nzn., pradejo viduriuot, bet aciu Dievui, kad viskas praejo greitai ir galejome toliau dirbti. Sanatorijoj tvyro didziule itampa, darbuotojai masiskai protestuoja pries savo valdzia, rasydami prasymus del isejimo is darbo, del to, kad jau nuo lapkricio men. nebegauna atlygimu. Taciau nepaisant to ir toliau labai nuosirdziai ir gerai dirba su savo mazaisiais pacientais. Kiek girdejau musu "Saulutes" laukia didziules permainos. Per tas 24 d. buvo suorganizuota net 2 susirinkimai su teveliais, buvo daromos ivairios apklausos ir t.t.
Mano sunelis nuo pirmadienio jau ruosiasi pradet lankyt darzeli. Siek tiek neramu sirdeleje, bet manau, kad jam turetu patikti.
Atsakyti
Labukas visiems.Imgarda,stiprybės ir kantrybės jums ir jūsų sūnui,bet vis tiek labiausiai džiaugiuosi,kad tik tokios avarijos pasekmės.Net nenoriu galvoti,kaip tragiškai galėjo baigtis...Dabar tikrai viskas bus gerai.
Krista31,manau,kad Giriukas bus laimingas darželyje.Seniai jį mačiau,tačiau nemanau,kad prarado savo judrumą,norą bendrauti.Visai neseniai apie jį pasakojo sanatorijoje buvusi kito vaiko mama-sakė,kad nerealus vaikutis!Mykolas dievina darželį.Norėtų net per išeigines eiti.Pažįsta,matyt,viso darželio vaikus ir auklėtojas.Tik bijau,kad labai jį išlepins ten.Tiesa,džiaugiuosi,kad ir pirmą klasę nuo rudens lankys tame pačiame darželyje,tik ateis mokytoja iš mokyklos.Taigi,mano sūnus jau pirmokas...Fantastika!
Atsakyti
Ačiū už šiltus palinkėjimus. Viskas gerai labai džiaugiames ,kad viskas laimingai ir gana neblogai baigesi.Tika labai baisu pasidare ,kad viskas labai trapu ir silpna.As diena pries svenciau savo gimtadieni buvau laiminga ir linksma,o kita diena jau viskas apsiverte liudna ir asaru lietus ir t.t.

Sekmes visiems ir stiprybes thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, uzbegau trumpam pasidalint ispudziais. Musu suneliui labai patinka darzelyje, kol kas nei viena diena neturejome jokiu problemu, tiesa pirma diena nenorejo eiti namo biggrin.gif Tikiuosi, kad ir toliau viskas bus gerai. Nunesiau i darzeli vaikstynele, tai jis kur nori ten su ja nueina. Mato kitus vaikucius vaiksciojancius, tai ir jam didelis motyvas yra eiti, neatsilikti nuo kitu thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuole krista31, kad vaikutį pradėjote leisti į darželį. Mes jau 2m kaip Ugnių leidžiame į kolektyvą ir nei vienos dienos nebuvo, kad gailėčiausi, nors prieš tai buvau labai nusistačiusi prieš neįgalaus vaiko leidimą į darželį, galvojau, kad niekas kitas taip mano vaiku nepasirūpins kaip aš, kad jis sėdės kamputį negalėdamas judėti ir niekas su juo neužsiims. Ogi klydau labai, nes Ugnius darželyje atsiskleidė visom vaivorykštės spalvom ir tik darželio dėka pamačiau, kad Ugniaus ateitis nebus tokia niūri kokią ją aš isivaizdavau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano sūnui šiandien paskutinis skambutis...Tai vaziavo su visa klase masinu kolonoje . thumbup.gif Kartu grazu ir linksma, ir sirdy spaudzia.... verysad.gif
Atsakyti
Bet jaučiu vistiek labai gera matyti savo vaiką jau tokį užaugusį ax.gif Maniškis dar tik 5m,o jau dabar neatsidžiaugiu,kad vistiek man su juo yra lengviau nei kai mažiukas buvo drinks_cheers.gif

Ugnius sirguliuoja. Per tokius nenormalius orus pasigavom gerklytės uždegimą.Tai jis dabar vaidina,kad mane gydo,kad ir aš sergu,atseit mano daktariuku patapo thumbup.gif Ir vis kartoja:"tu nesinervuok mažute,aš tave pagydysiu,aš tavo daktariukas" rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nusiandien laikeme lietuviu egzamina tai kai atzygiavo vyrukas i virtuve pusryciu su kostiumu tai patikekit koks jausmas nuostabus,ir koki jausmai uzpludo mirksiukas.gif Gerai kad uzaugo ,bet kaip sunku susitaikyt ,kad turi ji paleisti kai jis tau toks brangus..... unsure.gif Ir turi nesikisti ir taip toliau ,kazkaip riekes ismokti gyventi kitaipir jam ir mums..... cool.gif
Visa gyvenima ir mokinsimes..... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
atejo vasara ir kai kurios mamos pradejo gyventi isleistuviu nuotaikom, vienos isleidzia is pradines mokyklos o kitos jau ir i platu pasauli laimes ieskoti. Ir smagu ir liudna. O as dar dziaugiuosi kad mano vaikiukai mazi ir galiu dziaugtis ju buvimu namie smile.gif Sekmes visoms.
Ir visus vaikus sveikinu su JU DIENA sveikatos musu angeliukams smile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu prisidėti prie Tarptautinės vaikų gynimo dienos 4u.gif

…aš turiu teisę gyventi nieko nebijodamas… aš turiu teisę gyventi su savo mama ir tėveliu… kai aš sergu, man turi būti suteikta medicinos pagalba… aš turiu teisę lankyti darželį ir mokyklą… niekam nevalia manęs mušti… visi vaikai yra svarbūs… aš turiu teisę sakyti tai, ką galvoju… aš turiu teisę žaisti…

user posted image
Atsakyti
Sveiki,mes siandien laikom istorijos egzamina.Vakar ziurejau sunaus filmuotus gimtadienius nuo 1miki 7metu tai nereali verte labai idomu ir net nesitiki kad toks vaikas buvo ir kaip viskas pasikeite nu labai faina.... thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, o mums ryt jau 3 metukai. As ir kaip ir tu Imgarda mintimis sugrizau i praejusius metus, ir ka? Pasidziaugiau tuo ka siandien galim, mokam ir t.t. Juk ne kiekvienas ir sveikas vaikas tikriausiai jau budamas dvieju metu pazysta spalvas, pazysta visas abeceles raides, skaicius. Dabar jau triju metu naudojasi internetu isivesdamas i paieska tai kas ji domina, na ji domina pagrinde Maxima, Iki, Rimi biggrin.gif Klaviatura dirba greiciau nei tetis biggrin.gif Pas ji ypatinga vaizdine atmintis, erdvinis matymas, jis daug ka pastebi, ko mes nematom.
Labai likau nustebusi, kad visiskai be jokiu problemu, kol kas, lieka darzelyje. Dabar palieku ir miegot, miega kartu su visais, jokiu oziu, jokiu asaru. O juk visus 3 metus jis buvo salia manes, galima sakyti 2 viename, iki 2,5 metu pati ji maitinau. Netikejau, kad taip lengvai issiskirsim. O as ryte nuvezu ji i darzeli, palieku ir laukiu, kad kuo greiciau ateitu laikas, kad galeciau ji pasiimt...
Atsakyti