Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais;

QUOTE(sena pažįstama @ 2008 09 07, 10:09)
Mes vezemes rugpjucio menesi 0.7 l termosa su karstu vandeniu. Apsauga sustabde, bet parodzius mazyli-liepe praeiti mirksiukas.gif O Trurkijoj nesemes net du litrus geriamo vandens i lektuva, niekas net nesustabde irnesakyk.gif

is Turkijos nera jokiu apribojimu, nors ir ciela kuprine skysciu veztis gali...
Atsakyti
Dar neieškojau tų ratų vaikams plaukiojimui su perkryžiavimais - gal kas nors radot šiuo metu pirkt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 08, 09:23)
Dar neieškojau tų ratų vaikams plaukiojimui su perkryžiavimais - gal kas nors radot šiuo metu pirkt?  smile.gif

Aš radau "Norfoje".
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 09 08, 10:38)
Aš radau "Norfoje".

Kurioj? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 08, 10:23)
Dar neieškojau tų ratų vaikams plaukiojimui su perkryžiavimais - gal kas nors radot šiuo metu pirkt?  smile.gif

As radau "Senukuose" thumbup.gif Jau bijojau, kad teks Turkijoj pirkti, nes kitose parduotuvese neradau, o pasirodo "Senukuose" dar visa kruva ivairiausiu pripuciamu reikmenu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2008 09 08, 21:37)
As radau "Senukuose"  thumbup.gif Jau bijojau, kad teks Turkijoj pirkti, nes kitose parduotuvese neradau, o pasirodo "Senukuose" dar visa kruva ivairiausiu pripuciamu reikmenu  cool.gif

Ačiū, čia Vilniuj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 08, 22:03)
Ačiū, čia Vilniuj?  smile.gif

Aga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2008 09 08, 22:26)

Ukmergės g. ar Šiaurės miestelyj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 08, 22:27)
Ukmergės g. ar Šiaurės miestelyj?  smile.gif

Ukmerges tongue.gif Bet manau, kad asortimentas nelabai skiriasi, todel turetu buti ir "Banginyje" mirksiukas.gif
Atsakyti
Asortimentas tas pats, bet gali būti, kad tai tik likučiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 08, 10:23)

Mums geriau liemene buvo.
Sis ratas nepatikimas ir suplyso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 09 08, 22:40)
Mums geriau liemene buvo.
Sis ratas nepatikimas ir suplyso biggrin.gif

Pusmetukas liemenėj skęs g.gif Bent aš nesu mačius tokiems mažiems liemenių ax.gif
Atsakyti