Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais;

QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 11, 20:45)
Turbūt Gulia nesuprato apie ką kalba  rolleyes.gif Ji gal norėjo pasakyt, kad ėmė lovytę vyresniam kaip dviejų metų vaikui  smile.gif

Taip
Atsakyti
Šiandien buvom "Senukuose" smile.gif Yra tų ratų gal trims skirtingoms amžiaus grupėms thumbup.gif Mažiui pirkom kur kėdutė iki metukų (neperkryžiavimas, o tokios kaip guminės kelnaitės apačioj), vyresnėliui su perkryžiavimu ir pritaisytu ratu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Pasakykite man prašau biggrin.gif Ar jei važiuoju viena su 5 metų sūneliu orouoste turėsiu stovėti eilėje prie registracijos stalelio, ar praleidžia be eilės? Nes Fly lal skelbia, kad su vaikais pirmenybė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2008 09 14, 15:38)
Nes Fly lal skelbia, kad su vaikais pirmenybė  blush2.gif

Su kudikiais iki metu pirmenybe 4u.gif Stovesit eilej, kaip ir visi mirtingieji tongue.gif Galu gale-penki metai, tai jau normalus nemazas vaikas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 09 14, 15:03)
Su kudikiais iki metu pirmenybe 4u.gif Stovesit eilej, kaip ir visi mirtingieji tongue.gif Galu gale-penki metai, tai jau normalus nemazas vaikas.

lotuliukas.gif O aš tikėjausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2008 09 14, 16:19)
lotuliukas.gif  O aš tikėjausi  blush2.gif

Nezinau, kur vykstat, ale pamatysit, kad ten kas antra pora su vaikais biggrin.gif Jei uzleisti reiktu-vis tiek eile diiiiidziule susidarytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2008 09 14, 15:38)
4u.gif  Pasakykite man prašau  biggrin.gif  Ar jei važiuoju viena su 5 metų sūneliu orouoste turėsiu stovėti eilėje prie registracijos stalelio, ar praleidžia be eilės? Nes Fly lal skelbia, kad su vaikais pirmenybė  blush2.gif

Ten beveik visi bus su vaikais lotuliukas.gif

Mes su ikimetinuku bigsmile.gif Tai mums tipo pirmenybė blush2.gif
Atsakyti
skridau su 4 menesiu vaiku Flylal - jokios pirmenybes niekur, nei prie registracijos nei i lektuva niekur. Net lifto oro uoste nebuvo, vezimukui ir autokedei nusigabent zemyn - o skridau viena. Ir labai padejo zmones kartu skride viska nusinesti laiptais zemyn (ir grizus i LT ir skrendant atgal tikrai zmones labai draugishki pasitaike, dar autobusas pilnai nesustojes pvz, o jau koks vyrukas laukia prie vezimuko galo, kad iskelt man padet thumbup.gif ) ir i autobusa susikelt, o ne avialiniju darbuotojai, jiems dzin - paklausiau ar liftas yra, tai "ne, tik laiptai" ir viskas - mazdaug kaip sau nori tavo problemos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 09 14, 20:25)
skridau su 4 menesiu vaiku Flylal - jokios pirmenybes niekur, nei prie registracijos nei i lektuva niekur.

A reikia naglai buti biggrin.gif Ir mes stovejom, o paskui sakom, nu pabandom pasinaudoti tarnybine padetimi:priejom prie registraturos ir uzlindom pries kitus keliaujancius blush2.gif Aciu broliams lietuviams-niekas triuksmo nekele 4u.gif O griztant nesinaudojom privilegijom, tai su maziuku teko atstoveti kilometrine eile, niekas net nepasiule arciau praeiti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 09 14, 13:37)
A reikia naglai buti  biggrin.gif Ir mes stovejom, o paskui sakom, nu pabandom pasinaudoti tarnybine padetimi:priejom prie registraturos ir uzlindom pries kitus keliaujancius blush2.gif Aciu broliams lietuviams-niekas triuksmo nekele 4u.gif O griztant nesinaudojom privilegijom, tai su maziuku teko atstoveti kilometrine eile, niekas net nepasiule arciau praeiti.

nematau problemu su vaiku eilej stovet - ir nemanau is esmes, kad turetu but nuolaidos tokios, nes kuo kiti keleiviai nusikalte, kad daug ilgiau laukt turi jei pries juos staiga kokios 4 seimos su mazais vaikais uzlenda. As matai turiu problema su tuo, kad pagrindinis salies oro uostas nesugeba lifto irengt keleiviams su vezimukais, neigaliesiems ir t.t. O ir patys nepadeda. Man persedant Vokietijoj kai liftas sugedes buvo trys oro uosto darbuotojai vezima padejo zemyn nunest, o LT ne vienas. Nors per apsauga einant tai labai malonus darbuotojai buvo ir pagalba kelis kartus siule ten skyscius issiimant ir susidedant ir t.t. bet va tie kur i lektuva sodina tai be rysio pasitaike smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Noreciau suzinoti ir gal kas galetu patarti ir padeti apie kelione su persedimu. Musu mazyliui gruodi bus 5 menesiukai thumbup.gif ruosiame skristi i Lietuva aplankyti maciuciu clap.gif Skrisime is Islandijos su persedimu Copenchagoje. Noreciau suzinoti ar reikia pirkti mazyliui bilieta? Ar galima i lektuva isinesti kedute? Kaip su maitinimu lektuve? Gal kas ka zinote ir galite padeti,nes esu jau pasimetus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 09 14, 20:37)
A reikia naglai buti  biggrin.gif Ir mes stovejom, o paskui sakom, nu pabandom pasinaudoti tarnybine padetimi:priejom prie registraturos ir uzlindom pries kitus keliaujancius blush2.gif Aciu broliams lietuviams-niekas triuksmo nekele 4u.gif O griztant nesinaudojom privilegijom, tai su maziuku teko atstoveti kilometrine eile, niekas net nepasiule arciau praeiti.

drinks_cheers.gif Vilniuje nevisai naglai, bet stovejom pirmi eilese, o Turkijoje gide pati pasisiule ir padejo apeiti "kilometrine" eile smile.gif
Atsakyti