Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais;

QUOTE(jurga11 @ 2008 09 17, 13:46)
O keliese skrendat? Jei trise, seima, tai ir gausit 3 vietas arba abc, arba def - juk seimas sodina kartu (beje, yra toks mistinis reikalas, kaip sodinimo taisykles - vaiko negali atskirai nuo tevu sodinti), tai siaip ar taip gausit viena vieta prie
lango bigsmile.gif
Taip, Flylal be eiles su vaikais  leidzia, ale ten tiek vaiku, kad vien is ju atskira ilga eile susidarytu, gerokai ilgesne nei be vaiku  doh.gif

Skrendam dviese - aš ir sūnelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 09 17, 14:46)
O keliese skrendat? Jei trise, seima, tai ir gausit 3 vietas arba abc, arba def - juk seimas sodina kartu (beje, yra toks mistinis reikalas, kaip sodinimo taisykles - vaiko negali atskirai nuo tevu sodinti), tai siaip ar taip gausit viena vieta prie
lango bigsmile.gif
Taip, Flylal be eiles su vaikais  leidzia, ale ten tiek vaiku, kad vien is ju atskira ilga eile susidarytu, gerokai ilgesne nei be vaiku  doh.gif

mums negaliojo Vilniuj šita taisyklė schmoll.gif ... buvom labai supykę... gerai, kad savi užleido, tai galėjom kartu sėdėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 09 17, 07:46)
lango bigsmile.gif

vaiko negali vieno be tevu pasodinti, tas tiesa, bet uztai gali tik su vienu is tevu pasodint, jei nera niekur 3 vietu salia viena kitos, tai gali but kad mama su vaiku sedes vienur, o pvz tetis kitur.
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 09 17, 11:04)
Jei labai bijot, uzsisakykit vietas is anksto - pernai berods zmogui 30 litu buvo su Novaturu skrendant. Manau, be eiles jums nepavyks su tokiu dideliu vaiku - ten visi stovi ir su metinukais, ir su dvimetinukais - vos ne kiekviena seima. Bent jau mes ir su ikidvimetinuku, ir su dvimetinuku stovejom, tai jei penkiametis eitu be eiles, manau, tektu jam pareiti atgal... Suprantu mamas su leliukais, bet jau baikit juokus su toookiu vytu be eiles eiti! Netaikau to asmeniskai, bet jei jau tokia problema - atvykit pirmieji, ir nereiks be eiles eiti.

drinks_cheers.gif
Man keistas toks požiūris, kai žiūrima tik savęs ir savo interesų - lįsiu be eilės, nes nuliūdinsiu vaiką ir tt ir pan. schmoll.gif Kai skrenda daugybė šeimų su mažais vaikučiais, kurie nerimsta ir kuriems dar negali paaiškinti (tipo tu pakentėk ir pan.), nes jie dar nieko nesupranta, man pačiai būtų gėda ir nepatogu brautis be eilės su penkiamečiu, kuris jau viską supranta ir kuo puikiausiai gali tą eilę atstovėti. Jei aš stovėčiau su mažesniu vaiku eilėj, o prieš mane brautųsi su tokiais dičkiais, tikrai leptėlčiau ką nors, nors šiaip nesu iš tų, kurie aiškinasi tiesas. TAi gal ir su dešimtmečiu eiti be eilės ir už nugaros palikti tėvus su kūdikiais ant rankų, juk dešimtmetis - irgi vaikas ir pagal taisykles leidžiama eilėj nestovėti???
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 09 17, 21:28)
drinks_cheers.gif
Man keistas toks požiūris, kai žiūrima tik savęs ir savo interesų - lįsiu be eilės, nes nuliūdinsiu vaiką ir tt ir pan. schmoll.gif Kai skrenda daugybė šeimų su mažais vaikučiais, kurie nerimsta ir kuriems dar negali paaiškinti (tipo tu pakentėk ir pan.), nes jie dar nieko nesupranta, man pačiai būtų gėda ir nepatogu brautis be eilės su penkiamečiu, kuris jau viską supranta ir kuo puikiausiai gali tą eilę atstovėti. Jei aš stovėčiau su mažesniu vaiku eilėj, o prieš mane brautųsi su tokiais dičkiais, tikrai leptėlčiau ką nors, nors šiaip nesu iš tų, kurie aiškinasi tiesas. TAi gal ir su dešimtmečiu eiti be eilės ir už nugaros palikti tėvus su kūdikiais ant rankų, juk dešimtmetis - irgi vaikas ir pagal taisykles leidžiama eilėj nestovėti???

lotuliukas.gif Oi prajuokinot... Mane čia kaip kokią bjaurybę pavaizdavot thumbup.gif Pradėjau nuo klausimo ar su vaikais pirmenybė... Tai dabar išeina, kad aš su SAVO PENKIAMEČIU brausiuosi dar pirmiau mažesnių už mus. Jei visi su vaikais stovės eilėje ir mes stovėsim, jei kiti eis be eilės - ir mes. Nebesinervinkit tik šį vakarą - jau vėlu... apapa laikas. Niekas prieš jus kolkas nelenda.
P.S. pasijaučiau kaip poliklinikoje 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, as cia biski ne i tema... blush2.gif Bet gal galit pasakyt ar reikia skiepyti 2m vaikiuka, skrendant i Turkija? Jei reik, tai nuo ko? Skrisim beveik uz 2sav, tai turbut jau nelabai ir padetu tie skiepai. Aciu is anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 09 18, 01:51)
Mergaites, as cia biski ne i tema... blush2.gif  Bet gal galit pasakyt ar reikia skiepyti 2m vaikiuka, skrendant i Turkija? Jei reik, tai nuo ko? Skrisim beveik uz 2sav, tai turbut jau nelabai ir padetu tie skiepai. Aciu is anksto. 4u.gif

O kai vaziuojat i Palanga, nuo ko skiepyjat? biggrin.gif Juk ne dziunglese gyvensit mirksiukas.gif
Nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 09 18, 01:51)
Mergaites, as cia biski ne i tema... blush2.gif  Bet gal galit pasakyt ar reikia skiepyti 2m vaikiuka, skrendant i Turkija? Jei reik, tai nuo ko? Skrisim beveik uz 2sav, tai turbut jau nelabai ir padetu tie skiepai. Aciu is anksto. 4u.gif

Mes neskiepijom, bet pvz. draugės daktarė liepė paskiepyti vaikus ir jie skiepyjo. Bet nuo ko, tai nepamenu, lygtais nuo hepatito ir dar nuo kažko. Bet dauguma skrendant į Turkiją neskiepyja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2008 09 17, 22:42)
lotuliukas.gif  Oi prajuokinot... Mane čia kaip kokią bjaurybę pavaizdavot  thumbup.gif  Pradėjau nuo klausimo ar su vaikais pirmenybė... Tai dabar išeina, kad aš su SAVO PENKIAMEČIU brausiuosi dar pirmiau mažesnių už mus. Jei visi su vaikais stovės eilėje ir mes stovėsim, jei kiti eis be eilės - ir mes. Nebesinervinkit tik šį vakarą - jau vėlu... apapa laikas. Niekas prieš jus kolkas nelenda.
P.S. pasijaučiau kaip poliklinikoje  4u.gif

Pradėjot nuo klausimo, gavot atsakymą, kad su kūdikiais pirmenybė, bet dažniausiai jie stovi kartu eilėj kaip ir visi kiti. Po to parašėt, kad perskaitėt Fly lalo puslapyje, kad su vaikais galima eilėj nestovėt ir pareiškėt, kad eisit be eilės. Niekas čia šiaip sau nieko nepuldinėja ir bjaurybėm nevaizduoja. Vilniuje stovėjom visą eilę, kaip ir kiti tėvai su mažiukais, o Antalijoj prie mūsų priėjo apsauga ir pravedė be eilės. Bet jei vaikas didelis, niekas nieko nepravedinės. Be to, pirmenybė dėl to, kad su mažais vaikais yra sunku stovėti, o ne dėl to, kad norit gauti gersnes vietas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 09 18, 13:20)
Pradėjot nuo klausimo, gavot atsakymą, kad su kūdikiais pirmenybė, bet dažniausiai jie stovi kartu eilėj kaip ir visi kiti. Po to parašėt, kad perskaitėt Fly lalo puslapyje, kad su vaikais galima eilėj nestovėt ir pareiškėt, kad eisit be eilės. Niekas čia šiaip sau nieko nepuldinėja ir bjaurybėm nevaizduoja. Vilniuje stovėjom visą eilę, kaip ir kiti tėvai su mažiukais, o Antalijoj prie mūsų priėjo apsauga ir pravedė be eilės. Bet jei vaikas didelis, niekas nieko nepravedinės. Be to, pirmenybė dėl to, kad su mažais vaikais yra sunku stovėti, o ne dėl to, kad norit gauti gersnes vietas wink.gif

Tai, aš to ir neneigiu 4u.gif O, kad Jūs, galėdami nestovėti eilėje savo noru stovėjote, tai čia tik Jūsų problema. Jei turėsiu galimybę būtinai pasinaudosiu šia privilegija, praleisdama pirma savęs mažesnius vaikučius. Man kaip mamai labai svarbu, kad mano vaikas sėdėtų prie lango, o ne koks dėdė, kuris jau skrenda 100-ąjį kartą 4u.gif Visos mes norim savo vaikams paties geriausio... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2008 09 18, 14:36)
O, kad Jūs, galėdami nestovėti eilėje savo noru stovėjote, tai čia tik Jūsų problema.

Tokiose kelionėse du trečdaliai o gal ir dar daugiau šeimų skrenda su mažais vaikais, tai kaip kažkas čia ir minėjo, kad tiems, kurie nori be eilės, reiktų stoti į atskirą eilę, norint pasinaudoti šia privilegija, ir ta eilė būtų kur kas ilgesnė nei tų, kurie skrenda be vaikų.
Atsakyti
Skridau as sia vasara su vaiku 1,4m,tai praleido be eiles.Bet siaip sunku man buvo su vaiku skrist,nes buvo jau isvarges kol davaziavom nuo Klaipedos iki Vilniaus,o dar visos registracijos,skrydis...
Atsakyti