Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais;

Na, aš tai labai tikiuosi, kad maniškis lėktuve nesugalvos apsikokoti, nes tada oro pavojų teks skelbti biggrin.gif

Mums pernai kelionė irgi neprailgo - mažajam tada buvo 9 mėn., o dukrytei - virš 2 metukų. Dalį laiko, kaip čia daug kas rašo, irgi abu pramiegojo. O likusį užkandžiavom, stebėjom "lėktuvo gyvenimą", aplinkui buvo ir kitų vaikiukų, tai nuobodu tikrai nebuvo smile.gif

Atsakyti
aha teisingai kaip cia nepamirsus pamperio atsarginio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2008 09 27, 14:42)
Na, aš tai labai tikiuosi, kad maniškis lėktuve nesugalvos apsikokoti, nes tada oro pavojų teks skelbti  biggrin.gif

Mums "TAI" nutiko skrendant atgal - bet WC viska susitvarkem mirksiukas.gif (deguonies kaukiu neprireike niekam lotuliukas.gif )
Atsakyti
na va Astuk parase viska uzmane biggrin.gif kai pagalvoju, tai baisu darosi:) mano irgi kaip uzvesta, ne min vietoj, tik kai reklama eina per teleka:)
irigi nesugalvoju kokiu zaislu galima ja uzimt ilgam, o kaip miegos? siap nemegsta buti ant keliu , o tuolab miegot. nebent gal labai pavarg lektuve ir lus.. kaip jusu vaikuciai miegojo? gal reikia nesyne imt?
Atsakyti
QUOTE(pionas @ 2008 10 01, 16:17)
na va Astuk parase viska uzmane biggrin.gif kai pagalvoju, tai baisu darosi:) mano irgi kaip uzvesta, ne min vietoj, tik kai reklama eina per teleka:)
irigi nesugalvoju kokiu zaislu galima ja uzimt ilgam, o kaip miegos? siap nemegsta buti ant keliu , o tuolab miegot. nebent gal labai pavarg lektuve ir lus.. kaip jusu vaikuciai miegojo? gal reikia nesyne imt?

nu zinok as ant ranku laikiau kol miegojo, bet ranka nutirpo man, sonus paskaudo, 2 val miegojo doh.gif aisku gerai kad miegojo, tai nors ramu, tik nepatogu laikyt
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2008 10 01, 16:19)
nu zinok as ant ranku laikiau kol miegojo, bet ranka nutirpo man, sonus paskaudo, 2 val miegojo  doh.gif  aisku gerai kad miegojo, tai nors ramu, tik nepatogu laikyt

as kazkaip normaliai atlaikiau pasiremus ir siek tiek pasisukus 2 val rolleyes.gif
Atsakyti
O ko jus vyrams neduodat laikyti? vyrai stipresni, tai tegu ir laiko po 2 valandas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2008 10 01, 17:37)
O ko jus vyrams neduodat laikyti? vyrai stipresni, tai tegu ir laiko po 2 valandas biggrin.gif

biggrin.gif mano vyras neturi krutines ir petneseliu liemenuko lotuliukas.gif - o mano vaikiui tai butini atributai norint uzmigdyti ant ranku blush2.gif .
Bet is esmes, tai aisku, jei vaikas miegos ant tecio ranku - super iseitis! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambinoo: 01 spalio 2008 - 17:04
o mano vyras turejo ka veikti su kitu vaiku lotuliukas.gif buvom pasidaline po vaika
Atsakyti
mudu su vyru dalinomės mažiuko laikymą ax.gif ... tai vienas tai kitas... Netgi sakyčiau vyras daugiau laikė nei aš thumbup.gif ... dičkis jau savarankiškai sėdėjo, tik su juo bendraut (kai nemiegojo) reikėjo...
Irgi mažiukas pakankamai daug miegojo skrendant, tai neprailgo laikas... dėl visko labiau pergyvenau prieš skrydį, o viskas praėjo labai sklandžiai thumbup.gif
Beje, maniškio neįmanoma ant rankų užmigdyti (namuose), tai neįsivaizdavau kaip seksis... o vaikas buvo tiek pavargęs nuo naktinio miegelio trūkumo (prabudo kai nešėm į mašiną iš namų, trumpam užmigo, oro uostė vėl nemiegojo ir t.t.), tai buvpo nulūžęs 3 val. ( pramiegojo nusileidimą, kelionę autobusu iki viešbučio ir tik prie jo prabudo)... ir dar su vyru keitėmės kas valandą, nes rankos nutirpdavo... Visa tai buvo staigmena mums visiems, kad taip lengvai prasisuksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joannna: 02 spalio 2008 - 10:47
Sveikos gal kas zino ar vezimeli sportinuka i liektuva galima veztis bet koki ar tik labai maziuka?
Atsakyti
koki turit toki vezates thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pernai musu triratis neismazuju buvo bet jokiu problemu nebuvo thumbup.gif
Atsakyti