Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

QUOTE(vovere74 @ 2009 02 28, 19:51)
user posted image
Nežinau kiek jie dabar kainuoja, ant maniškių kaina 27 lt.
O blakstienas perku kur skirtingų ilgių kuokšteliai, nes nemoku visos eilės užsiklijuoti.

Labai aciuks.gif
As kuokstelius turiu kito gamintojo (nu tiesa pasakius, papiguskes blush2.gif ) bet tikiuosi kad vistiek kibs..... Tai mirkyt man i klijus ir virs blakstienu augimo linijos klijuot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2009 03 01, 11:18)
Labai  aciuks.gif
As kuokstelius turiu kito gamintojo (nu tiesa pasakius, papiguskes  blush2.gif ) bet tikiuosi kad vistiek kibs..... Tai mirkyt man i klijus ir  virs blakstienu augimo linijos klijuot?  rolleyes.gif

Aš blakstienas pradžioj nusipirkau brangias, tos pačios firmos. Bet nereikia. Pakanka ir tų pigesnių. Imu tą mažuliuką kuokštelį iš kelių blakstienų ir paliečiu klijų lašiuką. Klijų lašelį užpilu ant veidrodėlio. Blakstienų kuokštelį imu su pincetu, kuo arčiau pagrindo kurį merkiu į klijus. Na, nemerkiu, bet vos paliečiu. Kad nebūtų per daug klijų. Ir prispaudžiu prie pat blakstienų augimo linijos ant voko. Palaikau šiek tiek. Ir viskas. Pakanka keliu kuokštelių išoriniuose kampučiuose ir jau akys atrodo įspūdingai. Kartais pakerpu, kad kažkokia formą išgauti. O tušu dažau minimaliai, arčiau blakstienų augimo. Nes tos dirbtinės nuo tušo sulimpa ir apimtis sumažėja, tad su tušu saikingai.
Atsakyti
o tai tu kuokstelius klijuoji ant odos? ne ant blakstienu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 03 01, 20:55)
Aš blakstienas pradžioj nusipirkau brangias, tos pačios firmos. Bet nereikia. Pakanka ir tų pigesnių. Imu tą mažuliuką kuokštelį iš kelių blakstienų ir paliečiu klijų lašiuką. Klijų lašelį užpilu ant veidrodėlio. Blakstienų kuokštelį imu su pincetu, kuo arčiau pagrindo kurį merkiu į klijus. Na, nemerkiu, bet vos paliečiu. Kad nebūtų per daug klijų. Ir prispaudžiu prie pat blakstienų augimo linijos ant voko. Palaikau šiek tiek. Ir viskas. Pakanka keliu kuokštelių išoriniuose kampučiuose ir jau akys atrodo įspūdingai. Kartais pakerpu, kad kažkokia formą išgauti. O tušu dažau minimaliai, arčiau blakstienų augimo. Nes tos dirbtinės nuo tušo sulimpa ir apimtis sumažėja, tad su tušu saikingai.

Nu zodziu, daug maz viskas aisku, dabar eisiu pirkt ir klijuosiu....
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas turėtumėte rekomenduoti gerą blakstienų priauginimo meistrę Panevėžyje? būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayana @ 2009 03 02, 01:15)
Sveikos smile.gif gal kas turėtumėte rekomenduoti gerą blakstienų priauginimo meistrę Panevėžyje? būčiau labai dėkinga  smile.gif

Tankas
is SM - Ji priaugineja Panevezyje.

http://www.supermama...?showuser=80296
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 28, 19:51)
user posted image
Nežinau kiek jie dabar kainuoja, ant maniškių kaina 27 lt.
O blakstienas perku kur skirtingų ilgių kuokšteliai, nes nemoku visos eilės užsiklijuoti.

Vel uzkliuvo man....
Sie klijai ,raso, - ilgalaikiai blakstienu klijai...... O kiti (ten truputi pigesni) - tiesiog - blakstienu klijai. Suprasciau kad silpnesnes fiksacijos. O kazi kiek ilgai sie laikytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 01, 22:27)
o tai tu kuokstelius klijuoji ant odos? ne ant blakstienu? g.gif

Taip, aš klijuoju ant odos. Šie klijai ir yra skirti klijuoti būtent ant odos. Na, bent jau ant dėžutės lietuviškoje etiketėje taip rašo lotuliukas.gif Buvo pirkt tokie ir ant blakstienų klijuot. Tik aš negaliu ant jų. Nes mano natūralios labai lepios. Aš ir tušu beveik nesidažau, nes kol jį po to nusivalau - daug blakstienų krenta doh.gif Esu paauglystėj turėjusi nutikimą, kuomet užidegė plaukai ir nudegė antakiai ir blakstienos. Plaukai ir antakiai ataugo lyg niekur nieko, o vat blakstienos ne verysad.gif Matyt pasižeidė stipriau. Tai dabar tokios plonytės, trumputės, ties viduriu net trumpesnės, silpnos, trapios verysad.gif
maam - nebandžiau kitokių tos firmos. buvau pirkus kažkokius pigius, tai tą pačią dieną pusę blakstienų pamečiau doh.gif Be to tada dar ir klijavau ant blakstienų, tai pamečiau su visom savom doh.gif O šiuos klijus pirkau specialiai, kad ilgiau laikytų ir kad klijuot ant odos. Man laiko apie savaitę. Jeigu dažausi daugiau - laiko trumpiau, nes kol makiažą nusivalai tai ir jas judini labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 02 kovo 2009 - 21:48
tu matai, man kiek dare vizazistes makiazus ir klijavo tuos kuokstelius, visos klijaviu ant savu blakstienu, sake, kad taip ir reikia g.gif o pasirodo, kad yra ir tokiu, kurie klijuojami prie odos, siaip gerai, nes nera papildomos akrovos saviems blakstienoms thumbup.gif
beje, pabandyt tepti blakstienytes mirros aliejuku blakstienoms stiprinti, labai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
Salone, kur dirbu vizaziste klijuoja kuokstelius ant odos, labai arti blakstienu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 kovo 2009 - 22:21
vovere74 labai aciu drinks_cheers.gif uz paaiskinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 02, 23:14)
beje, pabandyt tepti blakstienytes mirros aliejuku blakstienoms stiprinti, labai geras daiktas thumbup.gif

Taip ir vadinasi, Miros? O kur jis parduodamas?

/ Lisa / - aha, aš irgi klijuoju ant odos prie pat blakstienų 4u.gif

maam - nėra už ką blush2.gif Aš tiesiog pasakoju kaip pati darau, gal čia yra kas geriau išmano tuos reikalus.
Atsakyti