Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

Tai meistre zinoma nekalta, o blakstute naturali gauna svori nuo nenaturalios,del to ir greiciau iskrenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2009 05 10, 17:06)
Tai meistre zinoma nekalta, o blakstute naturali gauna svori nuo nenaturalios,del to ir greiciau iskrenta smile.gif

Abejoju rolleyes.gif Tai nuo tušo gauna svorio ir vėl gi krenta greičiau..? irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 05 10, 21:15)
Abejoju rolleyes.gif  Tai nuo tušo gauna svorio ir vėl gi krenta greičiau..? irnesakyk.gif

Pvz tuso nenaudoju visiskai nono.gif Galima sakyti tam ir "auginuos",kad tuso nenaudot.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2009 05 10, 18:06)

Kazkiek gal ir gauna. Priklauso kokio storio, ilgio deti balsktienas ir kliju kiekio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 10 gegužės 2009 - 21:00
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 05 10, 22:59)
Kazkiek gal ir gauna. Priklauso kokio storio, ilgio  deti balsktienas ir kliju kiekio.

Nu manau,kad kiekviena stengias nedrebt kaip ka molio kokio ant akiu tu kliju..Stori,ilgi irgi manau atatinkamai parenka..Kaip ten ka besakyt,bet daigtas gi nenaturalus yra,uztat nenaturaliai truputi ir krenta..
Atsakyti
GAL YRA DRUSKININKUOSE DARANCIU BLAKSTIENAS ?
Atsakyti
sveikos,jei druskininkuose nera,tai zinok alytuj yra,jei prireiks rasyk i az.arba mano tel860099870
Atsakyti
QUOTE(nikolytesirdele @ 2009 05 12, 19:33)
sveikos,jei druskininkuose nera,tai zinok alytuj yra,jei prireiks rasyk i az.arba mano tel860099870

aciu uz pasiulyma , bet man labiau reiktu druskininkuos , na jei jau nerasiu tada vilnius tiks . nes alytuj visiskai nesilankau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle2003: 17 gegužės 2009 - 13:53
Gal meistres ka patars ka daryti, kai blakstienos "susivelia"ir kai kurios nusisuka zemyn... nu taip nepatogu ir negrazu buna.. o i vieta ja padeti yra sunku g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti