Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

QUOTE(/ Lisa / @ 2009 04 29, 22:16)
Klaipedoje daraisi? O pas kokia meistre? Su kokiomis blakstienomis dirba?

Klaipedoj, tik ne salone o namuose, nes salone man siek tiek per brangu doh.gif sake blakstienu turi ne vienos firmos, vienos silkenes, o kitos kazkokios amerikietiskos, tik pavadinimu nepamenu blush2.gif bet man kazkaip nelabai ir idomu, svarbu kad laikosi gerai ir atrodo fainai smile.gif
Atsakyti
laba diena, mergytes 4u.gif gal kuri galetumete i AZ parasyti kur Klaipedoje galima butu pasidaryti blakstienu rietimo ta procedura? nerandu niekur... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 05 02, 19:05)
laba diena, mergytes  4u.gif gal kuri galetumete i AZ parasyti kur Klaipedoje galima butu pasidaryti blakstienu rietimo ta procedura?  nerandu niekur... blush2.gif

Virginija 864192251 dirba su 3d Lashes blakstienoms 4u.gif
Atsakyti
as noriu paprastoms blakstienoms, naturalioms savo rietimo proceduroms...ne priaugintoms ax.gif
Atsakyti
priaugintu blakstienu riesti net negalima.
pasiskambink nurodytu kontaktu ir pasidomek, nes kas priaugineja blakstienas dazniausia ir riecia (aisku naturalias)
Atsakyti
Galiu nupilti kremo Crystal X
Klaipedos raj.
user posted image
Papildyta:
aciu uz informacija... 4u.gif
PS. Sorry uz skelbima, ne cia pataikiau. doh.gif
Atsakyti
... o kai blakstienos priauginamos tai priauginamos tokiais pundeliais kaip ir klijuojamios ?? blush2.gif ... ar kai augini blakstienas tai kazkaip stebuklingai po viena blakstienele deliojat (kai pamaciau kiek trunka procedura tai tokia nuomone susidare) ??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2009 05 04, 18:23)
... o kai blakstienos priauginamos tai priauginamos tokiais pundeliais kaip ir klijuojamios ??  blush2.gif  ... ar  kai augini blakstienas tai kazkaip stebuklingai po viena blakstienele deliojat (kai pamaciau kiek trunka procedura tai tokia nuomone susidare) ???  blush2.gif

Taip, klijuoja viena prie vienos mirksiukas.gif
Atsakyti
... oba!! tai pasaka yahoo.gif labai senai norejau prisiaugint (nes labai pasimasinau kai priklijuotos buvo) bet vis galvojau kad tais pundeliais tokiais klijuoja .. o kazkaip nesinorejo po savaites vaiksciot su pesiotom blakstienom biggrin.gif ... o gal kas zinot vilniuj gera meistre kuri padaro gerai bet ne uz kosminius pinigus ??? blush2.gif
Atsakyti
Paskaitinejau paskaitinejau ir nusprendziau pasisakyti.
Kai ejau pirma karta detis, tai tik del to, kad gavau dovanu. Maniau pabandysiu ir manes cia nebematysit. Bet man taaaaaaip patiko. Atsikeli grazi, atsiguli grazi. Dazytis nebutina (kartais pasidazau), atrodo naturaliai. Kad kazkas ne taip mato tik artimiausios drauges, kurios zino, kad mano naturalios blakstutes visai ne tokios.
Aisku, turi savu minusu. Jos iskrena. Labai gaila, bet as pratempiu geriausiu atveju menesi. Iskrenta mano tikrosios. Gal ir gerai butu kazkiek pailsinti akeles, bet savaites pradzioj paziurejau i veidrodi : tokia nebegrazi sau pasirodziau... pasiskambinau savo mergaitei ir isiprasiau. Dabar vel tokia patenkinta ziuriu i save smile.gif ir dar... man patinka kainos ir kokybes derinys. As tikrai laaaaabai patenkinta. Ir beje, tikrai ne salone darausi
Atsakyti
Noriu ideti vienas akytes, kur mergina atejo i korekcija po 2 men.
Jos pacios blakstienos yra labai trumpos, retos ir kaip issiaikinome labai letai auga.
Vaizdas po 8 sav. manau tikrai normalus smile.gif . Blaktienos nuo voko ataugusios kaip kitoms merginoms po 4 sav. Senos pakrito, jaunos paaugo. Bet nebuvo korekcijos 8 sav.. doh.gif
Tai dar karta patvirtina, kad visoms labai individualiai. Ir laikomumas, grozis ir korekcijos daznumas pagrinde priklauso nuo savu balsktienu stiprumo, tankio, ilgio, krypties , augimo greicio. Zinoma ir nuo dirbtiniu balsktienu kokybes ir atlikto darbo kokybes
. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Po korekcijos :

user posted image
Atsakyti
merginos pacios gali orentuotis kada blakstiena iskrenta naturali su priauginta, pasiziureje i iskritusia blakstiena. matosi ji su naturalia iskrito ar tiesiog atsiklijavo. tai nemanau kad meistre gali kazka kitaip padaryti jei dirbtine iskrenta kartu su naturalia. g.gif
Lisa o tavo klientei as labai pavydziu doh.gif
Atsakyti