Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

sake apie 3-4 sav, paskuj papildyt.
mokejau 130 lt.
papildymas 70-90 lt smile.gif

siaip ziurejau foto kur is tolo nufotkinta tai buna veidas blyskus. dabar graziau. ryt i baliu varant su pietuku arb seseliais pasidazysiu darm tuso nereiks visiskai smile.gif
Atsakyti
ruta_vyshnia man tai labai graziai atrodo thumbup.gif parasyk veliau atsiliepimus kaip jos "nesiojasi" biggrin.gif
Atsakyti
Buvau prisigauginus po viena, ne kuoksteliais, ispradziu wub.gif bet po savaites jau ten beveik nieko neliko, gaila man pinigu 100lt sumokejau doh.gif schmoll.gif nebent kokioms vestuvems ar baliui tai gal ir nieko. Pati kosmetologe sake kad skirtingai tinka tie klijai odytei vienom ilgiau kitom trumpiau laiko, beto reikia papildymus daryti jeigu nori kad visada wub.gif atrodytu, o tai kainjuoja. Beto tusas labai sunkiai is ju issivalo geriau isviso su juo nedazyt nes trupet paskui pradeda, jos ten sulimpa ir t.t. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergytia: 19 liepos 2008 - 14:38
QUOTE(mergytia @ 2008 07 19, 15:37)
Buvau prisigauginus po viena, ne kuoksteliais, ispradziu  wub.gif  bet po savaites jau ten beveik nieko neliko, gaila man pinigu 100lt sumokejau doh.gif  schmoll.gif  nebent kokioms vestuvems ar baliui tai gal ir nieko. Pati kosmetologe sake kad skirtingai tinka tie klijai odytei vienom ilgiau kitom trumpiau laiko, beto reikia papildymus daryti jeigu nori kad visada  wub.gif  atrodytu, o tai kainjuoja. Beto tusas labai sunkiai is ju issivalo geriau isviso su juo nedazyt nes trupet paskui pradeda, jos ten sulimpa ir t.t.  doh.gif  schmoll.gif

pirmakart girdziu, kad po savaites neliko priaugintu blakstienu blink.gif gal jos buvo priklijuotos, o ne priaugintos? biggrin.gif pati nesioju virs metu ir niekad tokios problemos nei man buvo, nei kitom g.gif nebent labai netvarkingai nesiojai: stipriai trynei akis, miegojai veidu i pagalve ir pan...
Atsakyti
koks skirtumas tarp priklijuotos ir priaugintos? ir ka reiskia papildymas?
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 19, 01:20)

user posted image

nu nelikau nusivylus smile.gif

Oho kiek dauk. 4u.gif Tikrai naturaliai. Prieuginejo rudas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 19, 21:46)

Manau ji kalba, kada priklijuoja visa plokstele blsstienu.
Priauginamos yra irgi klijuojamos, o ne kazkaip implantuojamos biggrin.gif , tiesiog priaugineja po viena blakstiena. Labai kruopstus darbas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2008 07 19, 14:37)
Buvau prisigauginus po viena, <...>

pas mane po viena priauginta. odai dzin, nes ne ant odos klijuoja, o ant visos blakstienos dirbtine

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 07 19, 19:46)

klijuojas ne ant odos o ant blakstienos kai priauginamos. tada jos krenta tik su naturalia blakstiena, ir kai lieka nedaug, papildo prie tu jau esanciu vel.
o priklijuotos klijuojas ant odos ir nukrenta greiciau

QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 19, 22:10)
Oho kiek dauk. 4u.gif  Tikrai naturaliai. Prieuginejo rudas?  g.gif

mano tankios ir isbluke naturalios, tai atrodo kai taaaamsiai rudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 19, 00:20)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nu nelikau nusivylus smile.gif

oi kaip grazu, ir man labai naturaliai atrodo thumbup.gif thumbup.gif

Pasidarysiu ir as imesiu savo pasimaivyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niren: 21 liepos 2008 - 08:23
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 20, 18:17)
pas mane po viena priauginta. odai dzin, nes ne ant odos klijuoja, o ant visos blakstienos dirbtine
klijuojas ne ant odos o ant blakstienos kai priauginamos. tada jos krenta tik su naturalia blakstiena, ir kai lieka nedaug, papildo prie tu jau esanciu vel.
o priklijuotos klijuojas ant odos ir nukrenta greiciau
mano tankios ir isbluke naturalios, tai atrodo kai taaaamsiai rudos smile.gif

man pries priauginant padaze blakstienas juodais dazais
ir tik tuomet priauginejo blakstienas.
Atsakyti
As irgi pries dedama visada padazau klientems blakstienas tamsiai, arba juodai arba tamsiai rudai, tada nepriklausomai ar rudas ar juodas desiu, atrodo daug graziau ir efektas ryskesnis. Visoms ketinancioms uzsideti, rekomenduociau pasidazyti chemiskai pradzioj 4u.gif smile.gif
Atsakyti
As, kai grazinu merginas nevisada dazua chemiskai. Jeigu savo blakstienos yra rudos, tai nedazau, nes blakstienos auga ir po savaites vistiek ataugs savo spalvos sviesios blakstienos. smile.gif
Padazau merginoms, kuriu blakstienos labai sviesiso, tiesiog baltos, nes manau , kad cheminis dazyms dar siek tiek pasilpnina blakstienas ir jos greiciau iskris. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 23 liepos 2008 - 21:47
Taip zinoma kad siek tiek pasilpnina, taciau po savaites dar neesu macius kad jau matytusi sviesios blakstienos, po menesio- taip, bet po savaites blush2.gif na, betb kaip ten bebutu man asmeniskai efektas grazesnis su padazytom, tada isryskeja visos net ir pacios maziausios ir sviesiausios klientes blakstienos 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 24, 07:47)
As, kai grazinu merginas nevisada dazua chemiskai. Jeigu savo blakstienos yra rudos, tai nedazau, nes blakstienos auga ir po savaites vistiek ataugs savo spalvos sviesios blakstienos. smile.gif 
Padazau merginoms, kuriu blakstienos labai sviesiso, tiesiog baltos, nes manau , kad cheminis dazyms dar siek tiek pasilpnina blakstienas ir jos  greiciau iskris. 4u.gif

Atsakyti