Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos Blakstienos 2 tema

QUOTE(Linute:) @ 2008 08 04, 12:54)
Gal galima paklausti kokia kosmetologe, gal kartais Kristina ax.gif

nzn, nes as asmeniskai tos mergaites nepazistu, o meistre nzn ar klause ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 18, 23:20)

user posted image

nu nelikau nusivylus smile.gif

atrodo graziai, bet kai maciau kaip atrodo isskitusios sruogelem tai grozio nepriduoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 04, 18:18)
atrodo graziai, bet kai maciau kaip atrodo isskitusios sruogelem tai grozio nepriduoda schmoll.gif

na, sruogelem pas mane nekrenta. jau praejo 2,5 savaites ir dar viskas OK. aisku, pakrito, galima patrumpint jei ka wink.gif
nereik uzdelst su pildymu, nes gi jei greiciau byra nuosavos - naturalu kad atrodys baisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 04, 18:18)

Man irgi niekas sruogelėm nekrenta g.gif
Teko girdėti, kad yra klijuojami kuokšteliai, gal tu jų iškritimą turėjai omenyje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vikiukstis @ 2008 08 04, 10:32)
kuom skiriasi šilkinės nuo 3D-Lashes blekstienų??? g.gif

Mačiau porą merginų, prisiauginusių šilkines blakstienas, bet man nepatiko schmoll.gif
Pirma, jos visos buvo apkibusios klijų taškučiais ir atrodė kaip smulkiu jūros smėliu apibarstytos, antra - jos buvo susivėlusios, o dar tiksliau lyg susigarbanojusios. Nežinau ar tai padarymo kokybės ar pačių šilkinių blakstienų kokybės dalykas. g.gif
Žinau tik tiek, kad šilkinės blakstienos yra pigesnės už 3D-Lashes (kalbu apie pačių blakstienų kainą, o ne apie padarymą) 4u.gif

Dirbančios su blakstienom galėtų pakomentuoti aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 08 05, 20:08)
na, sruogelem pas mane nekrenta. jau praejo 2,5 savaites ir dar viskas OK. aisku, pakrito, galima patrumpint jei ka wink.gif
nereik uzdelst su pildymu, nes gi jei greiciau byra nuosavos - naturalu kad atrodys baisiai smile.gif

Na pasakysi, o geriau butu kad parodytum, kaip yra dabar ir kaip bus po menesio, siaip idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau , paziurejau ir as dabar noriu! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2008 08 06, 21:55)
Pasiskaiciau , paziurejau ir as dabar noriu! doh.gif  biggrin.gif

man noro dar nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 06, 22:01)
man noro dar nera  ax.gif

Matyt ir taip turi gražias blakstienytes. 4u.gif Be to, jei teko matyti, kaip tu sakai iškritusias sruogas... g.gif Bet taip galėjo atsitikti dėl n priežasčių: blakstienų kokybės, padarymo kokybės, netinkamos priežiūros...

Verta ar neverta prisiauginti blakstienas, nulemia tam tikri dalykai. 4u.gif
Pirmiausia norai turi sutapti su galimybėmis. g.gif Prisiauginęs negali tikėtis, kad po mėnesio blakstienos atrodys lygiai taip pat gražiai, kaip pirmąją dieną prisiauginus. Štai kodėl maždaug kas tris savaites daromas papildymas, o tai aišku kainuoja. 4u.gif
Be to, jeigu Dievas davė gražias, ilgas ir tankias blakstienas + dideles ir išraiškingas akis, negi tada galvojama apie priauginimą. 4u.gif Kadangi neturiu nei didelių, išraiškingų akių, nei ilgų ir tankių blakstienų, apsispęsti prisiauginti blakstienas buvo daug lengviau. ax.gif Su priaugintom blakstienom esu jau apie septynis mėnesius ir tikrai nebenorėčiau atrodyti kitaip. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2008 08 07, 09:44)
Matyt ir taip turi gražias blakstienytes. 4u.gif Be to, jei teko matyti, kaip tu sakai iškritusias sruogas... g.gif Bet taip galėjo atsitikti dėl n priežasčių: blakstienų kokybės, padarymo kokybės, netinkamos priežiūros...

Verta ar neverta prisiauginti blakstienas, nulemia tam tikri dalykai. 4u.gif
Pirmiausia norai turi sutapti su galimybėmis. g.gif  Prisiauginęs negali tikėtis, kad po mėnesio blakstienos atrodys lygiai taip pat gražiai, kaip pirmąją dieną prisiauginus. Štai kodėl maždaug kas tris savaites daromas papildymas, o tai aišku kainuoja. 4u.gif 
Be to, jeigu Dievas davė gražias, ilgas ir tankias blakstienas + dideles ir išraiškingas akis, negi tada galvojama apie priauginimą. 4u.gif Kadangi neturiu nei didelių, išraiškingų akių, nei ilgų ir tankių blakstienų, apsispęsti prisiauginti blakstienas buvo daug lengviau. ax.gif  Su priaugintom blakstienom esu jau apie septynis mėnesius ir tikrai nebenorėčiau atrodyti kitaip. schmoll.gif

As taip pat negaliu pasigirti ilgom blakstienom ir israiskingom akim verysad.gif Tad gundausi jau prisiauginti ax.gif Vienoms patinka, kitoms - ne, manau kol nepabandysiu tol nesuzinosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2008 08 07, 15:47)
As taip pat negaliu pasigirti ilgom blakstienom ir israiskingom akim verysad.gif  Tad gundausi jau prisiauginti ax.gif  Vienoms patinka, kitoms -  ne, manau kol nepabandysiu tol nesuzinosiu lotuliukas.gif

as renkuosi priaugintas jau vien tik del patogumo, rytais nesidazau, vakarais nesivalau (nebent seseliai yra) akiu makiazo mirksiukas.gif o ir atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 06, 20:55)
Na pasakysi, o geriau butu kad parodytum, kaip yra dabar ir kaip bus po menesio, siaip idomu  mirksiukas.gif

kaip buvo tik priaugintos - jau rodziau liepos 19d berods. daba 3 sav praejo kaip priaugintos, imest pasistengsiu foto veliau kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 07 18, 23:20)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nu nelikau nusivylus smile.gif

virsuje - nepriaugintos ir priaugintos.
o cia siandien, po 3 sav nuo priauginimo, nubyreje jau, apatines ir kampulai patusuoti:

user posted image
user posted image
Atsakyti