Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Baltija @ 2008 09 01, 20:08)
ar gerai maskuoja? kaip išsilaiko?  ax.gif

tokia?

user posted image

Na maskuoja vidutiniskai. sakyciau geriausiai tinka misriai odytei. labai gerai drekina ir riebalas nepramusa. isilaiko super, dienos pabaigoje atrodo kaip katik pasidazius. Turiu chanel innocence (nes patinka drekinancios ir truputi svytincios pudrytes), bet pastebejau, kad su ja veidas nesveikai taukuotas atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas bandėte Dior tokia pudryte
http://oth.strawberr...l...79&goChar=C
braskes labai patrauklia kaina dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2008 09 01, 21:21)
Sveikos,
braskes labai patrauklia kaina dabar  ax.gif

cia gi mano geriausia pudra! thumbup.gif jau baigineju, bet vel ja pirksiu. As turiu 100 nr. -labai tinka. Veidas atrodo skaistus ir be meteoritu, lengvai svyti, nekemsa poru, labai lengva - jei reikia maskuoti kazka stipriau - netiks. Labai skysta - vandenukas, tai lengvai ir lygiai pasidengia.
Atsakyti
Ačiū už operatyvų atsakyma 4u.gif
Bandysiu ir aš, tik spalvytę išsirinkt tinkamą reika
Atsakyti
QUOTE(kolegija @ 2008 09 01, 18:15)
Na maskuoja vidutiniskai. sakyciau geriausiai tinka misriai odytei. labai gerai drekina ir riebalas nepramusa. isilaiko super, dienos pabaigoje atrodo kaip katik pasidazius. Turiu chanel innocence (nes patinka drekinancios ir truputi svytincios pudrytes), bet pastebejau, kad su ja veidas nesveikai taukuotas atrodo smile.gif

As ryt pabandysiu Parure Extreme, o siandien uzsitepiau Guerlain Parure Aqua. Gan graziai ir lygiai padenge. Yra kiek jausmo, kad deveciau "kauke". Visgi Lancome Teint Idole man yra geresne, nes pasitepus sia kremine pudra as jos ant veido nejauciu ir issilaiko kiaura diena. Tas "kaukes" jaumas man greit prades erzinti smile.gif Bet darsyk pasikartosiu, kad padenge graziai.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 09 03, 12:58)
As ryt pabandysiu Parure Extreme, o siandien uzsitepiau Guerlain Parure Aqua. Gan graziai ir lygiai padenge. Yra kiek jausmo, kad deveciau "kauke". Visgi Lancome Teint Idole man yra geresne, nes pasitepus sia kremine pudra as jos ant veido nejauciu ir issilaiko kiaura diena. Tas "kaukes" jaumas man greit prades erzinti smile.gif Bet darsyk pasikartosiu, kad padenge graziai.

Vat man kaip tik Lancomas ir nepatinka, nes kazkaip pastebejau, kad prastai laiko. Gal ir maziau ja jauti ant odos (nors as Guerliano nejauciu), bet ipusejus dienai pramusa kazkoks riebalas, pasidengia irgi siaip sau. Siaip dar patarimukas toms, kurioms krempudros atrodo per sunkios arba per riebios: pries tepant pudra reikia ant rankos siek, tiek jos uzsideti ir uzlasinti kelis laselius vandens, tuomet mase sumaisyti ir skirsti ant veido. Pudra sumaisyta su vandeniu lengviau pasidengia vos, vos maskuoja. Tos, pas kurias dideles veido poros krempudra patartina laikyti saldytuve ir istraukti tik pries tepant, nes tokia pudra, kaip ir ledukai labai gaivina veida, sutraukia poras, lygina, skaistina veiduka.
Na net nezinau, as Guerliana paskirstau ant veido su specialiu MAC sepeteliu krempudrai, tai man super tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2008 09 01, 20:21)
Sveikos,
braskes labai patrauklia kaina dabar  ax.gif

As irgi uzsisakiau sita, tikiuos nenusivilti labai. smile.gif Esu akciju auka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 01, 20:51)
cia gi mano geriausia pudra! thumbup.gif  jau baigineju, bet vel ja pirksiu. As turiu 100 nr. -labai tinka. Veidas atrodo skaistus ir be meteoritu, lengvai svyti, nekemsa poru, labai lengva - jei reikia maskuoti kazka stipriau - netiks. Labai skysta - vandenukas, tai lengvai ir lygiai pasidengia.

as taip pat ja turejau priesh gerus 5 metus smile.gif puiki pudra

Bet zinau, kad jos senai nebegamina. Tai kazin kokio senumo tie likuciai brashkese... Jei pagaminti priesh kokius 6 metus tai nzn ar noreciau pirkt... kaina tai labai gera.... unsure.gif
irgi galvojau gal uzsisakyt...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 04 rugsėjo 2008 - 10:47
O kartais vietoj sitos ar ne Dior Purelight dabar prekyboje?As tokia turiu smile.gif
Ar as klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 08 27, 19:24)
kaip malonu skaityt, kad kazkam padejau biggrin.gif Man Isadora Velvet touch vis dar Nr. 1. Ji ir vasarai, ir ziemai tinkama, visiems gyvenimo atvejams thumbup.gif
Antroj vietoj Shu Uemura Water perfect, is lengvuciu pudru ji man ideali, ypac vasarai, o ziemai ir siaip saltesniems orams mano odai superine MAC Studio Fix Fluid  ax.gif

O MAC iš kur užsisakinėji? Kažkaip kvepalus internetu man drąsiau pirkti, dekoratyvinės niekad nebandžiau, bijau atspalvio nepataikyt. Bet gal reiks pabandyti g.gif
Atsakyti
Merginos, pudru zinoves, ir vel kreipiuosi i jus patarimo biggrin.gif 4u.gif . Labai prasau palyginti Dior Forever ir Dior Pure Light - kokie ju esminiai skirtumai, kuri lengvesne ir atrodo naturaliau, kuri labiau tinka misriai odai, kuri ilgiau laikosi ir t.t. ax.gif . Be to, man sunkiausia uzduotis - pataikyti spalva nebandzius ant savo odos doh.gif . Su Pure Light butu paprasciau, nes tenka rinktis tik is 3 atspalviu, todel kaip ir zinau, kuris artimiausias mano odos spalvai. O stai su Forever tektu pavargti.
Jei bent kiek pagelbes, tai man idealiausiai tinka BE mineraline pudra spalva fairly light. Mano oda pakankamai sviesi, nors nesu visiskai baltaode, taciau siek tiek daugiau i gelsvuma, nei rausvuma. Kaip manot, ar tiktu man spalva light beige 020? Zinau, kad prasau beveik neimanomo, t.y. konsultuoti tokiais klausimais nera labai paprasta. Vis delto, tikiuosi, kazkas gales mane pakonsultuoti. Is anksto dekoju visoms atsakiusioms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 08 31, 20:00)
prasom placiau  bigsmile.gif
ir apie pacios odos bukle pora zodziu,prasom  4u.gif

Oda linkusi sauseti(isskyrus nosi),bet patepu rieboku kremu pries tepdama ta pudra. Labai faina jos tekstura,kai spaudi is tubeles,atrodo kaip tirsta krempudra,kai tepi ant veido,pasidaro vos ne kaip pudra (ant pakuotes parasyta photo perfect creme to powder) ir tipo oda kaip retusuotose nuotraukose atrodo. Nu is tikruju panasiai ir yra. Duoda siek tiek matini efekta.
Nu ir dar papudrinu dior shimmer powder, tai oda super buna.
Atsakyti