Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 09 13, 11:56)
man asmeniskai si pudra nepatiko nes labai nesulaiko blizgejimo, jis jau po poros val islysdavo.... doh.gif siaip norint kad blizgesiukas neislystu neuzteks vien krempudros reik dar ant virsaus biria ar kompaktine uztvirtinti smile.gif

Cia matyt nuo odos tipo priklauso g.gif Mano oda misri,labiau i sausuma.Tai pries sia krempudre naudojant,tepu drekinama krema sausaodems ir tai joks blizgesys neprasimusa.Negana to,po keliu dienu naudojimo,pakeiciu ja riebesne krempudre-Chanel Vitalumiere,Givenchy Sublimine ar Vichy flexilift teint,nes Clinique Superbalanced yra skirta misriai odai linkusiai i riebuma.Ilgiau panaudojus, man pradeda sausinti oda.Apskritai tai visuomet turiu 4-5 krempudres ir kaitalioju jas pagal odos poreikius.Clinique superbalanced jau naudoju antra buteliuka-turejau 3 numeri Ivory,dabar nusipirkau dar sviesesni tona-1 Petal.Tikrai labai patenkinta esu good.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 09 13, 19:01)
smile.gif manau kad jau daug kartu kalbeta apie sias krempudras, bet visgi gal kas nepatinges pakomentuoti ir padeti man issirinkti geriausia blush2.gif  esu susidomejusi Ysl TEINT MAT PURETE http://www.yslbeauty...oduct_info.html
MATT TOUCH  http://www.yslbeauty...oduct_info.html
ir Chanel pro lumiere http://uma.chanel.co...chnprd=MAFMU54Y .. mano oda misri, ir norejau kad ta pudra ilgiau issilaikytu matine, vos vos pamaskuotu ir naturaliai atrodytu biggrin.gif  labai jau daug noriu blush2.gif  dekoju is anksto kas pagelbes

Is visu, kurias parasei patarciau imti ysl matt touch foundation, vienintele pudra, kuri isilaiko nepradejusi blizgeti visa diena, sakau is patirties, turejau, tik atspalvi buvau netinkama isirinkusi, pardaviau sm forume 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2008 09 14, 09:47)
Dior Sculpt good.gif pati pati geriausia is mano bandytu

Dior sculpt tikrai gera pudra, bet tiktai ne misriaodems su ja taip buvau oda uzsiriebinus ir susigadinus, visa spuoguota buvo, misriaodems tikrai nerekomenduociau, beje si pudra yra brandesnei odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 09 14, 19:05)
Papildyta:
Dior sculpt tikrai gera pudra, bet tiktai ne misriaodems su ja taip buvau oda uzsiriebinus ir susigadinus, visa spuoguota buvo, misriaodems tikrai nerekomenduociau, beje si pudra yra brandesnei odai smile.gif

Dabar kaip tik bandausi Dior Sculpt ir Forever. Pirmoji tirsta tirsta, antroji - skystimelis. Na, del konsistencijos cia tik siaip pastebejimas. Svarbu man, kad riebalu blizgesys kuo ilgiau neprasimustu. Mano oda misri. Su Sculpt veidas lieka nesusiriebalaves visa diena (tesa, visada naudoju biria arba kompaktine pudra sutvirtinimui), o su Forever blizga jau vos tik uzsitepus.
Idomu, kaip kitoms misriaodems.
I bandomuju sarasa dar itraukta:
Dior Icone
Dior Pure Light
Lancome Idole
Guerlain Parure Extreme
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 09 14, 22:16)
Dabar kaip tik bandausi Dior Sculpt ir Forever. Pirmoji tirsta tirsta, antroji - skystimelis. Na, del konsistencijos cia tik siaip pastebejimas. Svarbu man, kad riebalu blizgesys kuo ilgiau neprasimustu. Mano oda misri. Su Sculpt veidas lieka nesusiriebalaves visa diena (tesa, visada naudoju biria arba kompaktine pudra sutvirtinimui), o su Forever blizga jau vos tik uzsitepus.

as siaip ar taip visada irgi tvirtinu su biria, tai nelabai ir pastebiu to Forever blizgejimo, o savo funkcija ji man puikiai atlieka visa diena - korekciju faktiskai nereikia. tik va vesta jau oras, prasides rausvos demeles del oro viduj ir lauke skirtimu, grisiu prie sculpt'o.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 09 14, 23:28)
as siaip ar taip visada irgi tvirtinu su biria, tai nelabai ir pastebiu to Forever blizgejimo, o savo funkcija ji man puikiai atlieka visa diena - korekciju faktiskai nereikia. tik va vesta jau oras, prasides rausvos demeles del oro viduj ir lauke skirtimu, grisiu prie sculpt'o.

Tu apie DIOR DIORSKIN SCULPT? Aprašyme parašyta, kad visas raukšleles paslepia, patempia odą...... na man pažįstama panašiai ir sakė , kad nelabai natūraliai su ja veidas atrodo... Ji tikriausiai labai stipriai maskuojanti ir brandesnei odai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 17, 18:23)
Tu apie DIOR DIORSKIN SCULPT? Aprašyme parašyta, kad visas raukšleles paslepia, patempia odą...... na man pažįstama panašiai ir sakė , kad nelabai natūraliai su ja veidas atrodo... Ji tikriausiai labai stipriai maskuojanti ir brandesnei odai? ax.gif

Priklauso kiek jos tepsi smile.gif Toks ir efektas.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 09 17, 17:23)

na taip, nepasakyciau kad ji patempia, bet pamaskuoja rauksleles, veidui tokio svytejimo (bet ne blizgejimo) suteikia, man ji visada naturaliai atrodo.. vieno paspaudimo tepant pirstais gana, o sepeteliu net daugoka..
Atsakyti
As turejau sculpt,tai man ji kažkaip blogai maskavo ir laikėsi blogai (oda mišri),o vat forever tai gerai maskavo ir jokio blizgėjimo nebuvo kokias 8 valandas..
Vasarą naudojau mineralinę pudrą,o dabar jau gryžau prie savo mylimukės...Tai MAC studio fix...man ji nepakeiciama...dar gera pudrytė man Chanel Mat lumiere. Naudoju abi...
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 09 17, 23:15)
Vasarą naudojau mineralinę pudrą,o dabar jau gryžau prie savo mylimukės...Tai MAC studio fix...man ji nepakeiciama...dar gera pudrytė man Chanel Mat lumiere. Naudoju abi...

atvaziuoja ir mano uzsakyta MAC studio fix - ziuresim, kaip susidraugausim, mano odyte: misri, gal net labiau i riebia ax.gif vizaziste man vasara dare su ja makiaza, tai likau labai patenkinta, buvo super karsta diena, o laikesi thumbup.gif nors paprastai pas mane jau uz poros valandu blizga T zona ax.gif
Atsakyti
o as nupirkau siandien CHANEL teint innocence copmaktine,patiko kaip tepasi,ziuresim kaip bus,bet tai ir nesupratau kokiam odos tipui tinka,gal kas nauduojote ir galite pasakyti,aciu
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 09 18, 00:15)
As turejau sculpt,tai man ji kažkaip blogai maskavo ir laikėsi blogai (oda mišri),o vat forever tai gerai maskavo ir jokio blizgėjimo nebuvo kokias 8 valandas..

Sveika,Oliuke 4u.gif Baigiu isnaudoti savo super pudryte Mac thumbup.gif Gal gaetumete dar karteli imesti nuoroda jos,berods buvo Nordstam g.gif Labai noriu ir vel uzsisakyti.Is anksto,aciu.Man ji nepakartojama wub.gif
Atsakyti
MAC studio fix kompaktine:krempudra ir pudra viename,bet islenda blizgesys,jau gal po kokiu 2 val.
bet turbut problema tame,kad naudojant ja,reikia riebesnio,smarkiai drekinancio kremo,antraip tos pudros neuzsitepciau,labai sausai tepas.

Reiks keliaut i parduotuve blot powder pabandyt,nu kazkaip ta prakeikta blizgesi
noris nugalet.
Beje nereikia siulyti biriu pudru ant virsaus,naudoju,nepadeda ax.gif (nedekinga is prigimties oda)
Atsakyti