kadais laikiau ziurke, pavadinau Auguste grynai ant bajerio, plius jai labai tiko
ir reaguodavo i ji.. o zmonems labai budavo smagu kaip pasakydavau kuo vardu, nieko blogo nematau

nezinau..mano pazystamu suo vardu Goracijus
(tycia pakeite viena raide) sutrumpinta vadina Gora.. daugiau nesusiduriau - nezinau kaip reaguociau..

Turiu katę vardu Regina, nu ir ką jūs man po velnių padarysit???
Kaip kas nori taip tas savo gyvius ir vadina, Niekeno čia reikalas!Jau tikrai geriau Miglė ar Danutė negu dabar iki apsivemimo madingi Gučiai !Svarbu kad prižiūrėti tie gyviai tinkamai. Nesąmoninga tema, o dar tiek pridiskutuota...

QUOTE(saltrune @ 2005 05 15, 18:48)
Nors būna ir atvirkščiai- labai mūsuose prigijusiais šunų vardais pavadina vaikus, pvz Bartas

Na, Bartas tai Bartolomėjaus santrumpa. Ir tai tikrai yra žmogaus, beje, šventojo, vardas. Ir tikrai geriau jau vaikas Bartas, nei Ichtiandras, Taironas, Džeirana ar, neduokdie, Marimara, Marisabelė, Luismigelis

O šunę dukra sugalvojo pavadint Mėta. Ir taškas. Pati pinigus taupė, pati nusipirko ir sako: mano šuo, kaip noriu, taip vadinu

Na, man asmeniškai tai negražu kai gyvūnams yra suteikiami žmonių vardai. Vienas draugas turėjo šunį vardu Laura, na tai kažkaip man atrodo, kad žmogus su tokiu pačiu vardu yra šiek tiek sumenkinamas. Bet, žinoma, tai tik mano nuomonė

negaleciau savo augintinio (turiu suniuka) pavadinti Martynu,Tautvydu,Grazvydu,Tadu,Adomu ar dar kokiu vardu
nu kazkokia nesamone.tuoj prades vaikams sunu vardus duoti tokius kaip Dora,Lese,Aras ir t.t.