Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvūnams duodami žmonių vardai

Ziurekit, stai daug Lietuvoje itin populiaru sunisku vardu:
Dina, Dora, Nora, Nika, Bart(as), Maks(as), Miki(s) ir t.t., ir pan.
Atsakyti
Mano kalyte buvo vardu Urte/mire/, tai kai gime musu mazoji, draugai, nezinoje, kad mes turejome kalyte tokiu vardu net 12 metu, mums siulydavo Urtes varda, budavo labai keista ir nemalonu, kai vel isigijome dvi kalytes, nutareme, kad zmoniu vardu suniukams nebeduosime, nors esu didele sunu myletoja smile.gif
Atsakyti
Toks variantas tikrai nepatinka .
Kas be ko , tikrai neduočiau tokio vardo kaip kokia Indrė ar pan. savo augintiniui . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2009 08 09, 16:41)
Ziurekit, stai daug Lietuvoje itin populiaru sunisku vardu:
Dina, Dora, Nora, Nika, Bart(as), Maks(as), Miki(s) ir t.t., ir pan.

Nu jo doh.gif ir mūsų pudelytė vardu Dina...nepagalvojom...
Atsakyti
na, turiu jurkiaule- Kai parduotuvej ja pamaciau is kart pasakiau - noriu sitos - bus OLGA. Ji tokia riebiausia is visu atrode, kaip kokia stora ruse uz prekystalio (ki-ki).

Pirkom dvi tai viena Olga, kita Spurgi, nes snukiukas kaip Spurga atrode wink.gif Spurgi mire, stora Olga dar gyva.

As nesureiksminu viso to.
Atsakyti
O pas mus žiurkėnukai buvo Česius ir Jurga
Atsakyti
jeeeetus, tikrai nesureiksminu viso to smile.gif kartais gyvuneliui zmogaus vardas labai tinka, prikolnai smile.gif ir tikrai niekada nepykstu pamaciusi gyvuneli su mano vardu. kas gi cia tokio. galima pagalvot kad gyvunai kazkokie slykstus padarai, zemesnio lygio, todel jiem netinka kazkokie vardai ar dar kazkas......
Atsakyti
QUOTE(change @ 2010 06 28, 02:01)
jeeeetus, tikrai nesureiksminu viso to  smile.gif  kartais gyvuneliui zmogaus vardas labai tinka, prikolnai  smile.gif  ir tikrai niekada nepykstu pamaciusi gyvuneli su mano vardu. kas gi cia tokio. galima pagalvot kad gyvunai kazkokie slykstus padarai, zemesnio lygio, todel jiem netinka kazkokie vardai ar dar kazkas......

nereiketu painioti zmoniu ir gyvunu vardu. bigsmile.gif Bet pati turiu suniuka kalyte vardu Tita ir triusiui varda daviau Lucas. ax.gif Kiek besvarsciau, kiek bevarciau knygu, kiek skaiciau internete. Na neprilipo ne vienas vardas doh.gif kuriuo galeciau saukti kiekviena diena ir net po kelis kartus savo gyvuna. O katytei daviau varda Kite. 4u.gif

Neisizeisciau jei mano vardu kas pavadintu gyvuneli, juk toki pati varda kiti zmones irgi turi, tai ar delto reiketu nemegti sito vardo? g.gif
Atsakyti
Mano kaimynė turi taksą,kurio vardas Česlovas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(NimfeO @ 2010 07 26, 12:13)
Mano kaimynė turi taksą,kurio vardas Česlovas  hihihi.gif

O mano dėdė turėjo taksą vardu Jonas smile.gif man visai priimtinas toks vardelis buvo. Teko pabuvoti draugų katės "krikšto mama", tai daviau iškart neabėjodama jai vardą Irena- nu tokia nedaili katelė ten buvo.. bet vardas tikrai tiko ir visiems patiko lotuliukas.gif Dar buvo priklydęs dekoratyvnis baltas balandis kadais, tai pavadinau Valdemaru, irgi labai tiko jam thumbup.gif manau, gyvunai nėra kažkuom labai prastesni už žmones, kad negalėtų buti vadinami jų vardais.
Atsakyti
Turim katinėlį vardu Vincas, labai ilgai nėjo jam vardo išrinkt, kol parsivežėm pas tėvus ir mano tėvelis už jo užkliuvęs susikeikė "- Kad tave kur Vincai..." taip ir liko mūsų Vinciulis wub.gif Mano nuomone, tai kuo durniau, tuo smagiau biggrin.gif
Atsakyti
Man tai galvos neskaudėtų, jei kas mano vardu pavadintų gyvūną. Bet pati gyvūnams stengiuosi sugalvoti išradingesnius vardus. Smagu, kad renkant vardą gyvūnui galima daugiau fantazijos įdėt, nei renkant vardą žmogui.
Atsakyti