Ziurekit, stai daug Lietuvoje itin populiaru sunisku vardu:
Dina, Dora, Nora, Nika, Bart(as), Maks(as), Miki(s) ir t.t., ir pan.
Mano kalyte buvo vardu Urte/mire/, tai kai gime musu mazoji, draugai, nezinoje, kad mes turejome kalyte tokiu vardu net 12 metu, mums siulydavo Urtes varda, budavo labai keista ir nemalonu, kai vel isigijome dvi kalytes, nutareme, kad zmoniu vardu suniukams nebeduosime, nors esu didele sunu myletoja

Toks variantas tikrai nepatinka .
Kas be ko , tikrai neduočiau tokio vardo kaip kokia Indrė ar pan. savo augintiniui .
Kas be ko , tikrai neduočiau tokio vardo kaip kokia Indrė ar pan. savo augintiniui .

na, turiu jurkiaule- Kai parduotuvej ja pamaciau is kart pasakiau - noriu sitos - bus OLGA. Ji tokia riebiausia is visu atrode, kaip kokia stora ruse uz prekystalio (ki-ki).
Pirkom dvi tai viena Olga, kita Spurgi, nes snukiukas kaip Spurga atrode
Spurgi mire, stora Olga dar gyva.
As nesureiksminu viso to.
Pirkom dvi tai viena Olga, kita Spurgi, nes snukiukas kaip Spurga atrode

As nesureiksminu viso to.
O pas mus žiurkėnukai buvo Česius ir Jurga
jeeeetus, tikrai nesureiksminu viso to
kartais gyvuneliui zmogaus vardas labai tinka, prikolnai
ir tikrai niekada nepykstu pamaciusi gyvuneli su mano vardu. kas gi cia tokio. galima pagalvot kad gyvunai kazkokie slykstus padarai, zemesnio lygio, todel jiem netinka kazkokie vardai ar dar kazkas......

QUOTE(change @ 2010 06 28, 02:01)
jeeeetus, tikrai nesureiksminu viso to
kartais gyvuneliui zmogaus vardas labai tinka, prikolnai
ir tikrai niekada nepykstu pamaciusi gyvuneli su mano vardu. kas gi cia tokio. galima pagalvot kad gyvunai kazkokie slykstus padarai, zemesnio lygio, todel jiem netinka kazkokie vardai ar dar kazkas......

nereiketu painioti zmoniu ir gyvunu vardu.

Neisizeisciau jei mano vardu kas pavadintu gyvuneli, juk toki pati varda kiti zmones irgi turi, tai ar delto reiketu nemegti sito vardo?

Mano kaimynė turi taksą,kurio vardas Česlovas

QUOTE(NimfeO @ 2010 07 26, 12:13)
O mano dėdė turėjo taksą vardu Jonas

Turim katinėlį vardu Vincas, labai ilgai nėjo jam vardo išrinkt, kol parsivežėm pas tėvus ir mano tėvelis už jo užkliuvęs susikeikė "- Kad tave kur Vincai..." taip ir liko mūsų Vinciulis
Mano nuomone, tai kuo durniau, tuo smagiau

Man tai galvos neskaudėtų, jei kas mano vardu pavadintų gyvūną. Bet pati gyvūnams stengiuosi sugalvoti išradingesnius vardus. Smagu, kad renkant vardą gyvūnui galima daugiau fantazijos įdėt, nei renkant vardą žmogui.