Labukas,
Tiesiog nepablogink situacijos, ir tai bus tikrai didesnė pagalba, negu blaškymasis nežinant ko griebtis. Mano atveju, toks vyro elgesys būtų buvęs pats geriausias... Tačiau aš sulaukdavau daug priekaištų dėl neįmanomų dalykų, pvz, kad per ilgai keičiu "pampersą", kad naktį vaikas verkia, kad valgyt nepadarau, namų nesutvarkau...

Sakau "neįmanomų", nes būtent toj situacijoj to tiesiog negalėdavau padaryti dėl daugelio priežasčių. BEJE,viena iš tokių priežasčų gali būti ir elementariausia laiko stoka ar nuovargis. Dėl to, reikia prieš darant išvadas VISADA, paklausti žmonos, ar ji nepavargus, gal ji nori pamiegoti nors pusvalanduką.
Tai yra tokie elementarūs dalykai, apie kuriuos, per darbo dienos rutiną, vyras tiesiog gal nepagalvoja, o moterys kiekvieną jūsų nedėmesingumą užfiksuoja, ir priima kaip neįvertinimą. Aš, pvz., tiesiog jaučiausi nemylima

.
Tai linkiu visiems kuo daugiau kalbėti su savo antra puse apie taip kaip ji jaučiasi ir ištiesti paglbos ranką laiku, nes po to susikaupia daug blogų emocijų ir nuo to prasideda šeimyniniai barniai. Sėkmės