QUOTE(Gera-mama @ 2009 02 11, 16:44)
Paskaičius kaikuriuos pasisakymus pyktis ima, pvz. vyras sakė, kad pampersų nekeis  Kažin kaip atrodytų, jei taip moteris sakytų, žinai, aš mūsų vaikui pampersų nekeisiu. Kažkoks absurdas
 Kažin kaip atrodytų, jei taip moteris sakytų, žinai, aš mūsų vaikui pampersų nekeisiu. Kažkoks absurdas  Mūsų vaikas, mes ir auginam, o ne kažkuris, kažkuriam padedam. Žinoma yra darbų, kuriuos mama padaro geriau, ir tokių, kuriuos tėčiui padatyt lengviau pvz. išnešti vežimėlį į lauką, tačiau aš tai darydavau ir pati, kai tėčio šalia nebuvo, kaip ir jis šauniai rūpindavosi mažyle, kai reikėjo.
 Mūsų vaikas, mes ir auginam, o ne kažkuris, kažkuriam padedam. Žinoma yra darbų, kuriuos mama padaro geriau, ir tokių, kuriuos tėčiui padatyt lengviau pvz. išnešti vežimėlį į lauką, tačiau aš tai darydavau ir pati, kai tėčio šalia nebuvo, kaip ir jis šauniai rūpindavosi mažyle, kai reikėjo.
 Kažin kaip atrodytų, jei taip moteris sakytų, žinai, aš mūsų vaikui pampersų nekeisiu. Kažkoks absurdas
 Kažin kaip atrodytų, jei taip moteris sakytų, žinai, aš mūsų vaikui pampersų nekeisiu. Kažkoks absurdas  Mūsų vaikas, mes ir auginam, o ne kažkuris, kažkuriam padedam. Žinoma yra darbų, kuriuos mama padaro geriau, ir tokių, kuriuos tėčiui padatyt lengviau pvz. išnešti vežimėlį į lauką, tačiau aš tai darydavau ir pati, kai tėčio šalia nebuvo, kaip ir jis šauniai rūpindavosi mažyle, kai reikėjo.
 Mūsų vaikas, mes ir auginam, o ne kažkuris, kažkuriam padedam. Žinoma yra darbų, kuriuos mama padaro geriau, ir tokių, kuriuos tėčiui padatyt lengviau pvz. išnešti vežimėlį į lauką, tačiau aš tai darydavau ir pati, kai tėčio šalia nebuvo, kaip ir jis šauniai rūpindavosi mažyle, kai reikėjo. Va... auksiniai žodžiai...
 Va... auksiniai žodžiai...   Abu vaiką darėm, abu auginam, abu vienodai už jį atsakingi esam....
 Abu vaiką darėm, abu auginam, abu vienodai už jį atsakingi esam....