Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

nu man jis tipo sake kad tuos virusus sunaikino ir tik kad tas failas liko nes neissitrina

Papildyta:
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 00:12)
nu man jis tipo sake kad tuos virusus sunaikino ir tik kad tas failas liko nes neissitrina

bet nesuprantu dar vieno dalyko jei tas failas liko svarus tai kodel jis nepasinaikina?
Atsakyti
Jis nėra švarus, kiek skaičiau googlėj, jis yra kenkėjas - šnipas. O, kad antivirusinė tavo to nesupranta, tai čia jos problemos.

Matyt, kad nebaigė jo išnaikint pilnai. Nes kaip ten toj mano nuorodoj duotoj parašyta, tai žmonės ilgai ir nuobodžiai vargo, kol pagaliau tą blogiuką pašalino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 00:16)

Papildyta:

bet nesuprantu dar vieno dalyko jei tas failas liko svarus tai kodel jis nepasinaikina?

O negali per Task Manager pažiūrėti pas tave kompe nesisuka procesas pavadintas - rlvknlg.exe ?
Atsakyti
siap nelabai suprantu tokius dalykus,tik tiek kiek reikia,ir man regis settle ten nebuvo Antivirus 2009.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 01:06)
siap nelabai suprantu tokius dalykus,tik tiek kiek reikia,ir man regis settle ten nebuvo Antivirus 2009.

Nieko čia labai suprasti nereikia. Užvedi rodyklę ant užduočių juostos (mėlyna juosta apačioje kur laikrodis), tik būtinai ant tuščios vietos, ir dešiniu pelės klavišo paspaudimu iššauki lentelę (kontekstinį meniu). Toje lentelėje spaudi "Task Manager". Iššoksta nauja lentelė, kur viršuje pasirenki "Processes". Tada lentelėje matysi visus aktyvius procesus. Jeigu jame pamatysi - rlvknlg.exe - tai reiškia, kad šnipas funkcionuoja.
Atsakyti
QUOTE(Jurgička @ 2008 11 09, 01:18)
Nieko čia labai suprasti nereikia. Užvedi rodyklę ant užduočių juostos (mėlyna juosta apačioje kur laikrodis), tik būtinai ant tuščios vietos, ir dešiniu pelės klavišo paspaudimu iššauki lentelę (kontekstinį meniu). Toje lentelėje spaudi "Task Manager". Iššoksta nauja lentelė, kur viršuje pasirenki "Processes". Tada lentelėje matysi visus aktyvius procesus. Jeigu jame pamatysi - rlvknlg.exe - tai reiškia, kad šnipas funkcionuoja.

Pas mane lietuviu kalba instaliuota,kaip tokiu atveju ten ka kur spausti?
Papildyta:
Radau kur,ir tokio rlvknlg.exe ten nera,o ka tiksliai jis reiskia,ten yra visokiu kitokiu ka jie reiskia?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 17:42)
Pas mane  lietuviu kalba instaliuota,kaip tokiu atveju ten ka kur spausti?
Papildyta:
Radau kur,ir tokio rlvknlg.exe ten nera,o ka tiksliai jis reiskia,ten yra visokiu kitokiu ka jie reiskia?

Ten surašyti visi procesai, kurie veikia tavo kompiuteryje (pvz., naršyklė muzikos grotuvas, trojanai lotuliukas.gif ir pan). Sunku kažkaip kitaip paaiškint.
Atsakyti
Tai jrigu to ten nera tai gerai,tai to snipo nera?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 08, 22:27)
<...>bet ta programa db neissitrina,gal kas patarsit kaip ja pasalint?

Jeigu ten viskas būtų tvarkoj, tai ta programa turėtų išsitrint (paprastai neleidžia ištrint, jei veikia).

Pabandyk ištrint tos programos aplanką iš program files su Unlocker programa.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 18:35)
Tai jrigu to ten nera tai gerai,tai to snipo nera?

Šnipas tam ir yra, kad niekas nesuprastų ir nerastų, kad jis yra.
Atsakyti
Dar vienas dalykasa,tas failas sedi kur eini per start ir programos,jo daugiau kitur niekur nera, parsisiunciau ta programa Unlocker,bet kai paspaudziau ant to failo desiniu mygtuku tos komandos ''unlocker'' ten nera.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 19:42)
Dar vienas dalykasa,tas failas sedi kur eini per start ir programos,jo daugiau kitur niekur nera, parsisiunciau ta programa Unlocker,bet kai paspaudziau ant to failo desiniu mygtuku tos komandos ''unlocker'' ten nera.

Kai instaliavai unlocker, turėjo atidaryt tokį langą ir buvo pasirinkimas „Explorer plėtinys“, ant jo turėjo būt uždėta varnelė. Iš naujo instaliuok unlocker ir žiūrėk, ar ta varnelė uždėta.

EDIT: per start einant ten iš viso bereikšmiai dalykai yra, tik shortcutai, juos ištrynus niekuo nepagerės.

Ankstesniuose komentaruose sakei, kad tau šitas kenkėjas neišsitrina, tai kuriuoj jis vietoj neišsitrina, jei jo niekur daugiau sakai, kad nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 09 lapkričio 2008 - 18:54