Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

tai ja parsisiust ir su perskanuot,ar tavo tinklalapin yra apie ja kad zinociau kaip ka daryt?
Papildyta:
Instaliuojant ta ad-aware,praso kazkokio register code,ka ten rasyt?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 21:50)
tai ja parsisiust ir su perskanuot,ar tavo tinklalapin yra apie ja kad zinociau kaip ka daryt?
Papildyta:
Instaliuojant ta ad-aware,praso kazkokio register code,ka ten rasyt?

Tiesiog instaliuot ir praskenuot (ir sunaikint, jei ką ras), viskas. Kaip ir parašyta mano puslapy smile.gif

Registration kodo reikia, tik jei nori mokamos versijos. Aš neatsimenu tiksliai kaip ten yra bet jei nevedi jokių kodų įrašo paprastą nemokamą versiją, kurios tau ir reikia. T.y., nekreipk dėmesio į tuos kodų prašymus.
Atsakyti
Nu siaip ne taip pavyko instaliuot ir perskaniavau,gal 6 ten kazkokius rado,buvo parasyta advare ir dar kazkokie,ar dabar jau galiu but rami?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 22:30)
Nu siaip ne taip pavyko instaliuot ir perskaniavau,gal 6 ten kazkokius rado,buvo parasyta advare ir dar kazkokie,ar dabar jau galiu but rami?

Tai, jei ištrynei tu juos, tai gali tikrai būt rami mirksiukas.gif

+nors tikrai ne pro šalį būtų pakeist antivirusinę į kiek patikimesnę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 09 lapkričio 2008 - 21:34
pas mane buvo AVG,bet pakeite i sita Symantec
Papildyta:
O sita su kuria dabar perskaniavau galima naudot kaip pagrindine vietoj virusines,bet neistrinant ir Symanteco?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 22:39)
pas mane buvo AVG,bet pakeite i sita Symantec
Papildyta:
O sita  su kuria dabar perskaniavau galima naudot kaip pagrindine vietoj virusines,bet neistrinant ir Symanteco?

Jau geriau būtų tau palikę AVG, ta (bent jau mano nuomone) yra žymiai geresnė už Symantecą.
Na tiek to, palik tą symantecą, tegu sau būna. Nes taip llengvai jo ištrint gali ir nepavykt, o paskui prasidės problemos dėl to smile.gif

ad-aware nėra antivirusinė programa, jos darbas truputį kitoks. Ji draugiškai sugyvena su visomis antivirusinėmis, todėl gali laikyt ją nesibaimindama.
Atsakyti
O klausyk dar toks klausimelis,man kai dejo Symantec sake kad treciadieniais isleidzia atnaujinimus,ir kad reikia kad sutaptu datos pacio kompo ir data antivirusinej,nu vienu zodziu nelabai supratau kai jis aiskino,gal ka apie tai zinai?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 22:51)
O klausyk dar toks klausimelis,man kai dejo Symantec sake kad treciadieniais isleidzia atnaujinimus,ir kad reikia kad sutaptu datos pacio kompo ir data antivirusinej,nu vienu zodziu nelabai supratau kai jis aiskino,gal ka apie tai zinai?

Deja, tuo daiktu niekada nesinaudojau, tai nieko nežinau.

Normalios antivirusinės atsinaujina kas dieną arba dažniau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 09 lapkričio 2008 - 21:53
kartu su ad-aware insistaliavo kazkoks ad-watch,kas tai,ar tai koks ''siukslem kaip CCleaner,nes pas mane jis yra,ir gal zinai kur galima pasiskaityt apie symantec?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2008 11 09, 22:56)
kartu su ad-aware insistaliavo kazkoks ad-watch,kas tai,ar tai koks ''siukslem kaip CCleaner,nes pas mane jis yra,ir gal zinai kur galima pasiskaityt apie symantec?

Ad-watch iš esmės nereikalingas. Jis suteikia nuolatinę apsaugą, bet veikia tik mokamoje versijoje smile.gif
Su ccleaner nieko bendro

Apie symantec skaityk jų pačių puslapyje, kurgi daugiau smile.gif
http://www.symantec....pport/index.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 09 lapkričio 2008 - 22:02
Nu jau turbut atsibodau tau,lb aciu uz pagalba,tikrai nezinau ka buciau darius 4u.gif
Atsakyti
Kaip ištrinti McAfee?
Atsakyti