Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(baltakava @ 2008 11 10, 01:12)
Kaip ištrinti McAfee?

O per add/remove programs neišsitrina?
http://209.85.135.10...lient=firefox-a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 10 lapkričio 2008 - 00:17
QUOTE(settle @ 2008 11 10, 01:16)
O per add/remove programs neišsitrina?
http://209.85.135.10...lient=firefox-a

Atrodo radau ta uninstaller smile.gif Bandau dabar, žiūrėsiu, kas gausis. Bet ačiū vistiek
Atsakyti
Kas nors papasakokite, kuo skiriasi Crytical objects ir Neligible objects Ad-aware programoje? PAziurejau, kad ir tie, ir tie gyvena cookiuose, tai kodel vieni kritiniai, kiti tik siaip "negeri"?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 11 11, 16:09)
Kas nors papasakokite, kuo skiriasi Crytical objects ir Neligible objects Ad-aware programoje? PAziurejau, kad ir tie, ir tie gyvena cookiuose, tai kodel vieni kritiniai, kiti tik siaip "negeri"?

Na bent pas mane Ad-Aware 2008 yra tik "Critical objects" ir "Privacy objekts". Tokio žodžio kaip "Neligible" net žodyne neradau.
smile.gif
;')
biggrin.gif tongue.gif
javascript:emoticon(':ax:')
javascript:emoticon(':bigsmile:')
javascript:emoticon(':blink:')
javascript:emoticon(':geda2:')
javascript:emoticon(':hm')
javascript:emoticon(':lotuliukas:')
javascript:emoticon(':mirksiukas:')
javascript:emoticon(':mmm')
javascript:emoticon(':nestuke')
javascript:emoticon(':oh')
javascript:emoticon(':rolleyes:')
javascript:emoticon(':super')
javascript:emoticon(':sutinku')
javascript:emoticon(':unsure:')
javascript:emoticon(':verysad:')
javascript:emoticon(':wub:')
javascript:emoticon('B)')
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgička: 13 lapkričio 2008 - 02:36
QUOTE(Jurgička @ 2008 11 13, 02:26)
Na bent pas mane Ad-Aware 2008 yra tik "Critical objects" ir "Privacy objekts". Tokio žodžio kaip "Neligible" net žodyne neradau.
smile.gif
;')
biggrin.gif tongue.gif

Pas mane Ad-Aware SE Professional.
Atsakyti
Sveiki,
prasau Jusu pagalbos
Turiu antivirusine programa F-secury, kuri siaip veikia, tik jau tris savaites neprisijungia prie interneto,kad atsinaujintu. Pries pora savaiciu prisijungus prie interneto pradeda listi visokios reklamos, o paskutiniu metu tai kazkoks puslapis, kuris pristato ir nori suinstaliuoti antivirusine programa, kurios autorius nezinomas. As galvoju, kad neprisijungdama mano programa (tik nesuprantu, kaip suprasti, kodel neprisijungia), neapsaugo nuo situ reklamu. Gal teko kam su tuo susidurti?
Is anksto labai dekoju, kas gales paaiskinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2008 11 13, 19:25)
Sveiki,
prasau Jusu pagalbos 
Turiu antivirusine programa F-secury, kuri siaip veikia, tik jau tris savaites neprisijungia prie interneto,kad atsinaujintu. Pries pora savaiciu prisijungus prie interneto pradeda listi visokios reklamos, o paskutiniu metu tai kazkoks puslapis, kuris pristato ir nori suinstaliuoti antivirusine programa, kurios autorius nezinomas. As galvoju, kad neprisijungdama mano programa (tik nesuprantu, kaip suprasti, kodel neprisijungia), neapsaugo nuo situ reklamu. Gal teko kam su tuo susidurti?
Is anksto labai dekoju, kas gales paaiskinti  4u.gif

Trink tu ją lauk.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 11 13, 21:17)
Trink tu ją lauk.

Jei ja istrinsiu, nauja reiks pirkt. Kiek dabar kainuoja, net nezinau. Gal kas pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2008 11 14, 09:54)
Jei ja istrinsiu, nauja reiks pirkt. Kiek dabar kainuoja, net nezinau. Gal kas pasakys  g.gif

Paskaityk tema nuo pradzios ir rasi daug geros info apie antivirusines. Ir suzinosi, kad yra puikiu nemokamu antivirusiniu.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2008 11 14, 10:54)
Jei ja istrinsiu, nauja reiks pirkt. Kiek dabar kainuoja, net nezinau. Gal kas pasakys  g.gif

O kam pirkti, juk ir nemokamų antivirusinių yra labai gerų, netgi sakyčiau geresnių už tą tavo F-Secure, pvz.: AviraAntivir, labai gera antivirusinė.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2008 11 14, 10:54)

Avira - nemokama
Avast - nemokama

AVG - nemokama
Clamwin - nemokama

Nemokama, tai reiškia, kad mokėt nė kiek nereiks biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, norejau paklausti, pas mane buvo instaliuota kaspersky antivirusine, baigesi jos laikas, kokia nemokama antivirusine galeciau susiinstaliuoti, ir ar pirmiausia turiu isinstaliuoti kaspersky? blush2.gif
Atsakyti